Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Philips končí s audio a video elektronikou

Philips Electronics predá svoju výrobu spotrebnej audio a video techniky japonskej firme Funai za 150 miliónov eur. Philips to zverejnil v rámci správy o výsledkoch hospodárenia za posledný štvrťrok.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Philips končí s audio a video elektronikou

Saxon napísal: "Třeba Sony, která ani jen kazí dobré své dobre jméno z minulosti." - to len je ani jasné, že ani si len fanúšikom ani Panasonicu...

brga
Registrace: 9/2009

Chlapi řekněte mi prosím narovinu jaké jsem použil vulgarismy, než se ten tlučhuba zase rozbrečí a požaluje? Díky, příště bych se jich rád vyvaroval.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Peep . na nich sa mozes ....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tomik - neuhadol si asi tie centimetre.... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Tlučhuba je asi vulgární výraz :))) V tomto případě ale s tomíkem souhlasím, že to nebylo myšleno jako urážka, ale jeho vlastnost :laughing: :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

než se ten tlučhuba zase rozbrečí a požaluje?

tady je velmi dobre videt co jsi Tomicku zac a tvuj charakter. Je to smutny pohled. Jen škoda, ze to nechteji videt ti, co by to videt meli. To, ze mam jiny nazor nez ty, opravdu neni duvod pro takto hloupe chování ktere praktikujes.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Neplakej, jdi si otestovat svých dnešních 10 panelů, pochval si před spaním svou plazmičku, řekni ji ať není smutná a toho škaredého tomíka nebere vážně, že na žádné její sestřičce trhaný obraz nevidíš no a můžeš jít s krásným pocitem spinkat.

Tomik535

Nejsou

to náhodou řádově desítky panelu denně? :laughing: Já už si to z minule nepamatuji. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Jen pro upřesnění zdejsich posmevacku. Kde jsem tvrdil, že testuji deset panelu denne? Ono to bylo jinak, ze? Ale kazda lez je dobra, pokud jde o to nekoho urazet.
Omlouvam se, je to mimo tema. Ale lzive podpasovky se musí alespon pojmenovat.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

ušlápnutej

kubíčku!

mám hledat Tvoje urážky ????

:laughing:

b.l.bečku

tonek
Registrace: 1/2009

Těch zobrazovačů vidím denně desítky, ne jen čtyři za život, tak mohu s klidným srdcem posuzovat. Autor: uživatel kuba

Tonku netrap ho, za chvíli se dovíš, že studio kde se natáčí zázraky přírody nepatří české televizi, protože tam se používají jen plazmy, nebo třeba že pokud tvrdí, že menší plazmu než 93cm nikdy neviděl, tak to vůbec nestřílel od boku i když připouští, že se může mýlit :)))

A nakonec mi doporučí vážit slova:-) To, že tu píše své domněnky totiž už dnes nedělá tlučhuba, ale je to jen "jiný názor".

Tomik535

Takže

jsem si to pamatoval dobře že ne deset ale desítky denně.Kubo ty kluku ušatá ty nám tady tak trochu prášíš nesmyslnosti do hlav. :laughing:

hobo

Tomik 535

Jen info : první plazmu jsem viděl Sony CRT cca 56 cm a LG dalo na trh omezený počet plaz. panelů 80cm.

CES
Registrace: 4/2007

@brga

ty si ale trt ... preboha nauč sa písať, lebo veta "to len je ani jasné, že ani si len fanúšikom ani Panasonicu..." mi nedáva zmysel ani odzadu ani odpredu. Čo ty môžeš vedieť o plazmách a LCD keď nevieš ani písať?
Už sa teším ako tato facebookovo zdegenerovaná bude zvyšovať HDP ... OMG ;P
Ty anti-Panasonic-ultra-anti-fan ... to je lepšie ako "první světova skupino" ... :)))

kamilo
Registrace: 2/2006

nejste schopní

se tady vyvarovat osobních urážek na které jsem upozorňoval tak budou odměny-napřed jeden a pak druhý+další co si nedá říct.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

philips fakt ma bielu techniku lepsiu. TV radsej nikdy robit nemal a moc ani zvysok z CT... Dufam, ze marketingovo nafuknuty Samsunng sa tiez zobudi a skonci s vyrobou TV. :))) Jaj a fandim Panasonicu, nech aj moja buduca plazma bude taka vydarena ako ta ktoru mam... R^

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

Amen

až na věky věkuv. ;)

hobo

"TV radsej nikdy robit nemal" - kolko mas rokov ?
Odhliadnuc od dneška philips robil TV ked ešte ostatní hypnotizovali ryžu.Tak ako zname europske značky, ktore už zanikli.

liquere

To je škoda mluvit. Crt už nemá cenu rozebírat, ale pamatuji si když známý kupoval první plazmu do hospody. Koupil tehdy philips 107cm, model teď nevím, ale má ji tam dodnes. Nedávno jsme se bavili o tom v kterém roce koupil tu hospodu a bylo to v r.2004. Mimochodem vietnamec ;) Ta TV tehdy stála 39.990 (letáková akce) a má min. 8let. Tipuji, že deset vydrží. Dokáží toto dnešní plazmy nebo obecně TV bez ohledu na cenu?

Tomik535

Tomik535

ale tak je to se všemi značkami,vše je tak tak na záruku,mimochodem mám známou v penzionu,má v privátu plazmu panasonic asi 7let,tehdy stála kolem 60000kč,jede dodnes i když obraz z freesat propojení scart,nic moc R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Poslední věc, co jsem koupil od Philipsu, byla CRT TV Philips 32pw9551...skvělá TV se suprovým obrazem! Nu což, budeme zase kupovat TV značky Funai :)))

Vagi
Registrace: 9/2007

@kamilo

...prečítaj si to ešte raz a poriadne...
...že na čo som reagoval...

...a teraz ťa parafrázujem: čo môžeš vediať o plazmách a LCD, keď nevieš čítať myšlienky (a niekedy aj citové výlevy), ale iba písmenká...

P. S.: čo znamená tvoj výlev: "Už sa teším ako tato facebookovo zdegenerovaná bude zvyšovať HDP" ...nebodaj (de)generácia?? :-/ :lookaround:

brga
Registrace: 9/2009

Historicky pohlad na TV

http://bs.cyty.com/menschen/e-etzold/archiv/TV/tv.htm

hlavne aj odkazy na spodku stranky, len ako zaujimavost, ze zivot bol aj pred rokom 89 !

liquere

Panasonic končí s výrobou TV

http://www.novinky.cz/ekonomika/291963-panasonic-hlasi-navrat-k-zisku-dava-vale-vyrobe-televizoru.html

Teď se klidně vsadím, že to prodávají se ziskem!

Tomik535

Smaryja Jozef, ked to uvidi Brga ! :)))

liquere
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra