Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Skylink - M77 Goroup - obchodní praktiky !!

Kolegové, Vaše poznatky pro info. Mi zavolal na moje tel. číslo nějaký borec od XX fí. a nabízel balíčkové progami Skylinku + blá,- blá, jako zástupce obchodu na HBO, HBO-HD, Film +, Film +, ....., atd., No zkoušel mě, když jsem mu řekl, že jsem registrovaný montážník u Skylinku a že mě Skylink pravidelně informuje a že vím o co jde. Odpověď: A ať mě informuje naprosto přesně a písemě na e-mail, tak mi zdělil, že na můj e-mail nemá přístup !! !! ??? !! ?? Co se vlastně cděje ??? Kdo dal naše DATA jiné obchdní"FI" ?? Jsem ho odpálkoval !! --- Info pro redakci a admina Petr 33 - jsou na Tebe po e-mailech stížnosti !! !! !! !! Nezkoušejte toto vlákno smazat, nebo zamknout. To není Váš průvivih, ale někoho jiného !! Jinak když to admim zavře, tak jezdím okolo Jičína každý týden a s p. Vyleťalem to rozumě proberem. ?? Prů-se-r Sklinku a M77- kdo jim dal moje tel. číslo, nebo jiných kolegů zde na webu ??? :))) R^ :))) CES.

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Zavřít!

Téma naprosto o ničem......takové telefony ukončuji po vzájemném představení...... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

to CES

Nazdar kamaráde,tiež sa mi to stávalo dosť často,ale u CSLinku a musel som ich prehovárať,že viem o čo sa jedná a,že namám ZÁUJEM,hrůza ako sú otravný... :fuming: :laughing:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Zavřít!

suhlasim zbytočné vlakno,zavriet.

Rosta1
Registrace: 3/2011

Pre CES

prosim, preco nekontaktujes priamo M77 Group ? Tu tvoj problem nikto nevyriesi. ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra