![]() |
|
LG 32LS570S - zmizení programůPřátelé, nemáte někdo zkušenosti s LG 32LS570S .. sw je nový a po přerovnání programů na mnou zvolené pozice se po 2 dnech zase třeba zmizí pozice č 1 kde mám ČT HD a je samovolně premistena na puvodní pozici třeba na čísle 210. Zbytek programů zatím sedí. má někdo zkušenosti ? |
vokrinek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: LG 32LS570S - zmizení programůtieto nepodarky to bezne robia, vratit. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
LG 32LS570S - zmizení programůZkus v menu vypnout "automatickou aktualizaci programů" (nevím jak se to přesně jmenuje), mělo by to být někde pod aut. a manuálním laděním uplně na konci. Dělá to tato funkce, setkal jsem se s tím už několikrát u LG Smart TV. |
Besta33
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: LG 32LS570S - zmizení programůtoto som skusil, nepomaha! |
satan
![]() |
|
RE: LG 32LS570S - zmizení programůAuto aktualizace je vypnuta .. než jem nahral novy FW tak se tech programu vracelo treba 10 - 15 .. ted uz to dela jen první pozice.. |
vokrinek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: LG 32LS570S - zmizení programůPřesně tohle dělaly starší softy u 375S a nedávno mi to tu jeden odsouzený nevěřil, ale to je jedno. Je zajímavé, že tuto chybu má asi i poslední sw, který jsi tam předpokládám nahrál. Zkusil bych ještě nějaký jiný, starší. U 570S jsem na tuto chybu nikdy nenarazil. Určitě jsi zjistil, že u LG je doporučený postup nahrávat 2 fw za sebou.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: LG 32LS570S - zmizení programůMno, asi mě zas někteří napadnou, ale stejně sem zkusím přispět v dobré víře, že třeba pomůžu...Tyhlety televize umí samy dolaďovat nové programy (pokud už je daný MUX nebo TP naladěný). Problém je, že když k tomu dojde (k tomu automatickému doladění nového programu), tak se v televizi něco zasukuje, programy se samy přemísťují na jiné pozice, nebo (zvlášť v DVB-T) se po zapnutí televize dotyčná pozice (číslo programu) vůbec nedá zvolit, a musí se chvíli počkat, než se tam zas objeví (přestože už tam byla, případně tam byla i ručně přesunuta a x-krát uložena - prostě po zapnutí TV vůbec nejde dát třeba 11-zoom, ale po pěti minutách už tam na té 11tce zoom zas je, tak jako včera večer před vypnutím TV). Někdy se dokonce stane, že se objeví třeba dvě pozice se stejným číslem!!!! (a na každé je pak samozřejmě jiný program, a dotyčná pozice pak nejde sledovat, protože po pár vteřinách to uskočí na nějakou, která je tam jen jednou (např. je 6-čt4, 6-čt24, a při přepnutí na 6ku to dá čt24, ale po pár vteřinách to skočí samo např. na 5-nova). No prostě se to úplně zasukuje a dělá to psí kusy! Řešení, které mi zafungovalo, je takové (a někoho bych za to nakopal), že je nutné celou TV resetnout do továrního nastaveni, všechno naladit ručně (hezky mux po muxu a transpondér po transpondéru) a pak (zvlášť na ...375S) kanály PŮL DNE!!! jak b.l.b.e.c přehazovat mezi sebou tak dlouho, až jsou v požadovaném pořadí. A bezva je, když si člověk na pozici č.30 uvědomí, že na sedmičku si zapoměl dát třebas Dajto, a VŠECKO MUSÍ ZAS PŘESKLÁDÁVAT (u ...375S!!!, u ...670S už se to dá aspoň normálně přesouvat...) aby tam ten jeden kanál dopředu vpašoval!!! No, takže po resetu a ručním znovunaladění a znovuutřídění to celé funguje. Ovšem zřejmě jen do doby, kdy si to zas samo naladí nějaký nový program... Jakože, je to celkem OK televize, obraz hezký, všecko celkem OK, ale rozdrbání při automatickém doladění nové služby a HLAVNĚ to d.e.b.i.l.n.í třídění kanálů (u 375S) je na výstřel (a ne do vzduchu). Takže tak. |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: LG 32LS570S - zmizení programůano, zdvojene pozicie potvrdujem. potom co dalsie druzice tiez ladit po tp., to je na palici, ked vysledek je neisty. tu hlaven by som otocil na vyrobcu. plati prve - vratit! |
satan
![]() |
|
![]() |