Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problemy s JOJ a JOJ PLUS

Od 29.1. mi nesli programy Joj,Joj plus,Stv 1,a2.Zacal som to riesit az cez vikend a dosiel som na to ze je chyba v karte.Mam 3 karty Vymena ICE v sd prijimacoch Vantage 211,101 a Strong tusim 4356 Evolution.Vsetky karty funguju bez problemov az na tu jednu. V prijimacoch Vantage idu v uni citackach a v Strongu v module.Najprv som restartoval pristroj,Vantage,nepomohlo potom som reautorizoval kartu,prijimac nastavil na Ct1 a cakal. Po asi 1 h naskocili Stv 1 aj 2 ,ale Jojky nie.Previedol som este jednu reautorizaciu ale ani po 4 hodinach ziadny vysledok.takisto som vymazal oba kanaly a naladil znova, preskenoval celu druzicu a nic.Sila aj kvalita signalu v poriadku 79 a99 percent.Kartu som postupne vyskusal v pristrojoch Vantage, Strong, Amiko a Alma. Jojky stale vypisovali zakodovany kanal, po vlozeni do modulu- nemozete prijimat tento kanal.V pondelok zajdem do svojho predajcu ale este by som chcel poprosit ,ci by niekto nevedel poradit v com by este mohla byt chyba .Za vase nazory vopred dakujem.

afer
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problemy s JOJ a JOJ PLUS

No,čo radiť,len ju rozbehnúť.Už sa mi stalo,že to trvalo aj niekoľko hodín a to som jej posielal prosby každých 20 min.Zatiaľ som rozchodil každú.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Problemy s JOJ a JOJ PLUS

Pre Letasa.
Konecne po asi 6 hodinach a 3 refresoch to naskocilo.Dakujem za odpoved.Manzelka sa potesila, lebo nie je ohrozene jej sledovanie Panelaku v spalni.

afer
Registrace: 11/2007

můžu ti potvrdit,

že moje karta SkyLink "výměna ICE" má stejný problém. Sice jsem to zatím nijak moc neřešil, mám ještě karty jiné, ale pokusně 3X refresh na té kartě nepomohl a JOJ-ky nejdou ;P Rv . Přijímač HD-Box 9105Plus, Ariva 200HD stejný výsledek. Jinak všechny ostatní programy také jedou... :scared:

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

RE: Problemy s JOJ a JOJ PLUS

mám to isté na jednej karte, ale naštastie TV Hnojky nikoho netrápia, podstatné je ČT 1 a 2 :8) Nech to nebehne kedy chce.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

dal jsem pokusně

dnes další 3x refresh a nepovedlo se. Mám vyzkoušeno již několikrát, pokud je přetrvávající problém s některou kartou u mě či rodičů, vložím kartu do obyčejného Openbox x810, dám nový refresh a jede všechno. Takto jsem i problém s programy JOJ později vyřešil. Kdo má tento starý dobrý "mercedes" i stejný problém, aby to vyzkoušel. Samozřejmě je lepší nemít problém žádný, že... ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra