![]() |
|
Problemy s JOJ a JOJ PLUSOd 29.1. mi nesli programy Joj,Joj plus,Stv 1,a2.Zacal som to riesit az cez vikend a dosiel som na to ze je chyba v karte.Mam 3 karty Vymena ICE v sd prijimacoch Vantage 211,101 a Strong tusim 4356 Evolution.Vsetky karty funguju bez problemov az na tu jednu. V prijimacoch Vantage idu v uni citackach a v Strongu v module.Najprv som restartoval pristroj,Vantage,nepomohlo potom som reautorizoval kartu,prijimac nastavil na Ct1 a cakal. Po asi 1 h naskocili Stv 1 aj 2 ,ale Jojky nie.Previedol som este jednu reautorizaciu ale ani po 4 hodinach ziadny vysledok.takisto som vymazal oba kanaly a naladil znova, preskenoval celu druzicu a nic.Sila aj kvalita signalu v poriadku 79 a99 percent.Kartu som postupne vyskusal v pristrojoch Vantage, Strong, Amiko a Alma. Jojky stale vypisovali zakodovany kanal, po vlozeni do modulu- nemozete prijimat tento kanal.V pondelok zajdem do svojho predajcu ale este by som chcel poprosit ,ci by niekto nevedel poradit v com by este mohla byt chyba .Za vase nazory vopred dakujem. |
afer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Problemy s JOJ a JOJ PLUSNo,čo radiť,len ju rozbehnúť.Už sa mi stalo,že to trvalo aj niekoľko hodín a to som jej posielal prosby každých 20 min.Zatiaľ som rozchodil každú.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
Problemy s JOJ a JOJ PLUSPre Letasa.Konecne po asi 6 hodinach a 3 refresoch to naskocilo.Dakujem za odpoved.Manzelka sa potesila, lebo nie je ohrozene jej sledovanie Panelaku v spalni. |
afer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
můžu ti potvrdit,že moje karta SkyLink "výměna ICE" má stejný problém. Sice jsem to zatím nijak moc neřešil, mám ještě karty jiné, ale pokusně 3X refresh na té kartě nepomohl a JOJ-ky nejdou ;P Rv . Přijímač HD-Box 9105Plus, Ariva 200HD stejný výsledek. Jinak všechny ostatní programy také jedou... :scared:(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Problemy s JOJ a JOJ PLUSmám to isté na jednej karte, ale naštastie TV Hnojky nikoho netrápia, podstatné je ČT 1 a 2 :8) Nech to nebehne kedy chce.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
dal jsem pokusnědnes další 3x refresh a nepovedlo se. Mám vyzkoušeno již několikrát, pokud je přetrvávající problém s některou kartou u mě či rodičů, vložím kartu do obyčejného Openbox x810, dám nový refresh a jede všechno. Takto jsem i problém s programy JOJ později vyřešil. Kdo má tento starý dobrý "mercedes" i stejný problém, aby to vyzkoušel. Samozřejmě je lepší nemít problém žádný, že... ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
![]() |