![]() |
|
Zilinska televizia aka TV56 definitivne kaput?Oznamena "technicka" odstavka 1.1.2013-30.1.2013 uz uplynula. Vysielanie zatial nebolo obnovene, ako sa da ocakavat. Zaujimave, ze dnes skapal aj ich web. Zobrazuje sa len nejaka sablona, prakticky bez odkazu: http://www.tv56.sk/ |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
RE: Zilinska televizia aka TV56 definitivne ka...TV56 definitivne skoncila. Agentura S,ktora prevadzkovala tuto TV je uz skoro mesiac v konkurze. |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
@dodiakRychla reserz na webe zatial nepriniesla ziadne vysledky. Zaujimave, ze ten web zhasol v sobotu.Zilina je teda momentalne bez lokalnej TV. Som zvedavy, co ju nahradi. |
Robert
![]() |
|
@RobertJe to podobny scenar,aky sa dial s Patriotom. Na webe bola uvedena tech. prestavka,ale bolo jasne,ze nastava koniec. Myslim,ze web okresali aj koli tomu,ze sa tam sirili rozne pripomienky tak,ako to bolo na stranke Patriotu. Kedze obe TV mali medzicasom uplne ine smerovanie,ako zaujem o samotne mesto Zilina, dopadlo to tak,ze uz nikto s nimi spolupracovat nechcel. Kym im nejake peniaze ulieval Slota, tak fungovali, ale tiez v biednom rezime. Financie z tej strany prestali prichadzat a vysledok vidime vsetci... :lookaround: Co sa tyka nejakej nahrady, tak silno pochybujem,ze sa na to niekto podujme. Jedna dobra sprava je aspon ta,ze sa vracia lokalne radio pod nazvom Radio Sever. Ci to bude nieco ako byvale Zet,len pod inym nazvom, to budeme pocut snad coskoro R^ |
dodiak
![]() |
|
RE: Zilinska televizia aka TV56 definitivne ka...No pokial na vrevadzku prispievalo aj mesto sa necudujem, ved je zadlzene az nad usi.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereMesto na prevadzku neprispievalo absolutne nic, odkedy zacal financie nalievat Slota. Tam doslo ku konflitku zaujmov, kedze Slota bol politicky inak zamerany ako Harman,alebo momentalne Choma. Mesto s tymito TV nema par rokov uz nic spolocne. :laughing: |
dodiak
![]() |
|
RE: Zilinska televizia aka TV56 definitivne ka...Preto som napisal ze ked. Inak je to jedno lebo potom dosli peniaze tomu kto to financoval. Vzdy tvrdim, ze podnikat ma ten kto na to ma.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Zilinska televizia aka TV56 definitivne ka...Pokial by pozerali do buducna a neuvazovali len nad pritomnostou, mohli v pohode fungovat. Pokial tieto TV prestali mat vyznam pre financmajstra Slotu, prestal tam nalievat peniaze. Zrejme si radsej kupi novu stihacku :laughing: :laughing: |
dodiak
![]() |
|
RE: Zilinska televizia aka TV56 definitivne ka...dodiak: Nezda sa mi, ze by sa v Ziline neuzivila jedna mestska televizia. Hoci Zilina je v niektorych smeroch dost specificka, takze vsetko je mozne.Suhlasim, vznik radia Sever je dobra sprava. Urcite lepsie ako pridelenie 94,5 MHz niektoremu existujucemu projektu, napr. Antenna alebo Best, lebo znamena to vnik noveho regionalneho radia, ktorych je v SK ako safranu. Ak sa aj niekto pokusi o novu mestsku TV, dufam, ze to budu uplne novi ludia. Minimalne, ze tam nebude angazovany Mr. Barter. |
Robert
![]() |
|
@RobertJa som nikde nenapisal,ze by sa v ZA neuzivila mestska TV. Praveze vzdy by bolo cim obsadit program, kedze aj taka BY nema nic svoje. Jediny problem tychto skrachovanych TV je absolutna neschopnost ludi vo "vedeni". Ako si spomenul Mr. Barter...ten je vlastne spustacom celeho krachu Patriotu a nasledne na to TV56. Ked uz videl,ze je zle, zmizol odtial ako smrad. Skoda, pretoze perspektiva, sila a energia tvorit zaujimave prispevky tam urcite bola,co vsak z toho, ked dvaja ludia potopia snahu inych svojou neschopnostou... Rv Rv |
dodiak
![]() |
|
Tv SeverkaTelevízia Severka už vyše týždňa vysiela. :))) |
Severan
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
![]() |