, sekce: Programy na orbitu |
|
Kanály CBS s novou grafikouNemá niekto screen o novej podobe? Som hľadal na stránkach Chello Media a prekvapilo ma, koľko tých kanálov majú vo svojom portfóliu od Británie až po Španielsko. O niektorých som vôbec nevedel, že ich robí Chello...http://www.chellomedia.com/index.php?r=channels/index Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 443 |
|
|
RE: Kanály CBS s novou grafikouAch, sú to len nové identy. Logá zostávajú.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
RE: Kanály CBS s novou grafikou@zmarian pozerám teraz na to a ide tam teraz starý Hawai česká zvuková stopa ide v pohode, ale originálna má viditeľné meškanie, ale digi to má tak od začiatku a ešte to nedali do poriadku. Zmenu zatiaľ nevidieť žiadnu. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
|
|
RE: Kanály CBS s novou grafikouRadšej než prejdu na 16:9 WSS a nie nová grafika.Discovery CE,Science,World,Animal SD,CBS Reality,CBS Drama stále zostávajú 4:3 čo je zarážajúce.Dobré ránko :laughing:VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 734 |
|
|
RE: Kanály CBS s novou grafikouJedno hlavné Discovery už vysiela v 16:9, dúfam že budú nasledovať ďalšie kanály Discovery Nwks. World, Science či Animal Planet by sa veľmi zišli v 16:9, sú tam nádherné vecičky. TLC je od začitaku v 16:9. Hlavný Discovery Channel sa mi páči čím ďalej, tým menej. Je to už len burvárna, pseudodokumnetárna zábava. Preto si tak cením World a Science.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
zmarianZdar kamaráde,Discovery CE/čiže Central European/nevysiela v 16:9 WSS zato madarská verzia na 0,8°W vysiela v 16:9 aby sme to upresnili.V dnešnej dobe aspoň na hl.európskych trhoch neexistuje vysielanie v 4:3.Nechápem politiku Discovery networks na našom trhu.Jednoznačne naj.doku kanály a stále v 4:3 RvVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 734 |
|
|
RE: Kanály CBS s novou grafikouZdar. V praxi sa jedná o západný feed (ten v 16:9) a ten druhý je pre východný blok (od Ruska cez pobaltské krajiny až po Balkán - v norme 4:3, lebo v tých krajinách 16:9 ešte štandardom nie je).Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|