![]() |
|
Kvalita obrazu 40= Samsung UE40ES6XXXZdravím, podělili by jste se o zkušenosti prosím. Chystám se kupovat LED TV z výše uvedené (šestkové) řady. Jde mi především o kvalitu obrazu (sport, filmy). Má někdo nějakého favorita? Po různých recenzích jsem našel pouze stížnosti u typu 800 na clouding. Díky. |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
Panasonicplazmy nemůžu ani vidět, protože narozdíl od Samsungu a LG tam vidím green ghosting jako sviň a strašně blikají. Ale věřím tomu, že to druhému vadit nemusí. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 299 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu 40= Samsung UE40ES6XXXno ja mám doma Samsung seriu EH 5000,plazmu LG a LCD Sony,a myslím si teraz že ten Samsung bol omyl kúpa,hrozný obraz a zvuk.Môj favorit doma je LG plazma R^ |
marek69
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu 40= Samsung UE40ES6XXXTahle 5ková řada Samsungu stojí za velké ... Jsou i slušné Ledky, namátkou třeba Panáky řada ET, Samsungy od 6kové řady nahoru, pak ty Sonky nejvyšší řady. Jejich cena je ale oproti plazmě v úhlopříčce 50 a výš dvoj až třínásobná, takže pro mě bohužel. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 299 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu 40= Samsung UE40ES6XXXJe mi líto. Nastavoval jsem 40U6510 (tak nějak) pro sat. příjem a docela tragédie. Subjektivní pocit, každý má oko jiný. PDP za málo peněz dá víc muziky. Běžely mi tyto telky vedle sebe doma v obýváku, clouding se projevil asi 2x za celou dobu.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
Bang a OlfusenBeoVision 4. |
SHAY
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu 40= Samsung UE40ES6XXXDobre moj este raz si to precitaj ako sa to vola.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |