![]() |
|
aky prijimac?Dobry den,poradte prosim co si mam kupit pokial mi ide hlavne o nahravanie sportovych programov napr.zo sport5,nova sport apod.ak sa nemylim tak potrebujem 2 tunerovy ktory dokaze nahravat nekodovane nahravky aj na sietovy disk. vstavany internetovy prehliadac,moznosti zdielania a celkovo vysoky vykon. cena nech zodpoveda vykonu:). dakujem |
pinkpanter
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE:aky prijimac?Ty pinkpantere ty si ,ale náročný! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
zezeprosim ta ked nemas nic konkretne k teme tak nepis !Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: aky prijimac?to iba co sa tyka techniky,v beznom zivote som extremne skromny:),ale vazne je to problem nieco take kupit?ide mi o to ze som fanatik do f1,motogp a pod.ale casto mi nieco unikne kvoli praci. ja vlastne tv vobec nepozeram len ten sport a stare filmy to je moje:) |
pinkpanter
![]() |
|
RE: aky prijimac?Mohl by jsi jit do VU+ Ultimo 2xDVB-S/S2,urcite Ti zde synci poradi.Pokud nejsi zbehly,pak se domluvit s nejakym fandou,ktery Ti ho "odladi" (za kus domaciho (nevhodné slovo)ta a flasku slivowitze) a nebude mu vadit Ti i obcas poradit (nez se postupne do teho dostanes). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: aky prijimac?za kus domaciho pra*seta:)... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
to se probírá stálepřed položením dotazu (založením nové diskuse) si ověřit, zda nebyl stejný problém vyřešen již dříve.Doporučuje se použít vyhledávání, případně ověřit, zda v poslední době některé z vláken řeší Váš problém. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: aky prijimac?myslim si, ze enigmu by som casom zvladol. a vyhladavanie som pouzil, no nevidel som, zeby mal niekto rovnake poziadavky a navyse stare temy nemaju velku vypovednu hodnotu, ked vzdy vyjde nejaka novinka. |
pinkpanter
![]() |
|
RE: aky prijimac?Ak sa nezlaknes Enigmy tak by som siel na tvojom mieste napriklad do VU+ alebo Dreamboxu ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: aky prijimac?nezlaknem, pokial tam nebude treba kazdu chvilu nieco stelovat ,ci aktualizovat.prave po tychto dvoch pozeram a este xtrend, len neviem ktory by mi najviac vyhovoval chcelo by to realne skusenosti |
pinkpanter
![]() |
|
Primacxtrend 9500 HD, Homecas magic pro |
SHAY
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
mne sa osvedcilDM 8000 HD PVR. a kedze mame cervene barety, budes s nim spokojny tak isto ako moja malickost.VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: aky prijimac?mne z toho vychadza jednoznacne vu+. Uno Twin, Duo, Solo2 alebo Ultimo. Vyberaj podla HW odlisnosti... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
Pokud výkon...tak VU+Solo2....VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: aky prijimac?VU+Solo2 sa mi celkom pozdava za tu cenu pozna niekto jeho slabe miesta? |
pinkpanter
![]() |
|
pinkpanterNespekuluj a kup ho...pokud se teda toho linuxu nebojíš...ale není to problém,dá se to v pohodě a pak už jen koukáš,dobře nastavenej linux ovládá i důchodce..VU+Solo2 je novinka,image se ladí,ale to bylo u každé linux novinky...já ho kupuju příští měsíc.. :)VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
![]() |
|
RE: aky prijimac?Solo 2 je zatial nedoladeny, ale je vysoky predpoklad rychlej napravy a potom pochova vlajkovu lod dreammedia. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
KasrNedodělek byl i DM 7000,7025,500,800..se všemi se měl tu čest a byl jsem vždy mezi prvními co je měli,otázka chvilky a sw bude odladěn...není třeba strašit ;)VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
![]() |
|
pinkpanterDobre naladeny Vu+ ovlada aj dochodca, a kym ho dobre naladis, tak sa tym dochodcom aj stanes. |
afer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: aky prijimac?tak asi do neho pojdem,dakujem vam za rady |
pinkpanter
![]() |
|
RE: aky prijimac?jj, tak nějak to u novinek je...Ale v mém případě to u VU+ DUO tak dlouho netrvalo - pomohli mi ti znalejší a za dva dny bylo vše ok... 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
![]() |