![]() |
|
Upgrade SW Optibox AlligatorVytáhl jsem ho z popelnice a asi ho tam vrátím.Přijímač hraje pouze FTA, protože nevidí kartu ani v jedné čtečce a nevidí ani flešku v obou portech.Terrestrial nejde naladit, není na kanálech signál.Po tov. nastavení jdou naladit všechny kanály normálně.(mimo terr.) Dotaz zní, zda by nešlo přehrát SW přes RS 232 a čím? Prohledal jsem kde co, ale všude je popsán upgrade pouze přes USB port.Děkuji za případné reakce! |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: Upgrade SW Optibox Alligatorpodívej se semhttp://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=40960 |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Upgrade SW Optibox Alligatorza poštovne ho vezmem škoda dopopolnice :8) |
mirop
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
RE: Upgrade SW Optibox AlligatorNatahni na fleš loader 4.42 ,potom sw 21.39 nebo 21.66,nahrej postupně,pokud tam máš něco hodně stareho,budeš muset postupně-nelze přeskočit, ke každemu sw je loader ten natáhni jako první ,potomsw!ABFORUMNe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Upgrade SW Optibox AlligatorDíky za reakce, ale jak jsem psal v úvodu, přijímaš flash nevidí ani v jednom portu. Zajímala mě spíš možnost přehrátí SW přes RS 232, pokud by to vůbec šlo. |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
![]() |