![]() |
|
LED LCD TV Samsung - zkušenostikoupil jsem novou TV LED Samsung 46 palců, pětkové řady .Podařilo se mi rozchodit přehrávání fotek,hudby i filmů po síti z mého NTB, do TV.Ale nedaří se mi sdílet internet - neboli, chtěl bych si pustit na svém NTB něco z you tube a dívat se na to v TV. Lze to vůbec přes síť, nebo to vždy musí být uloženo na HDD počítače a odtud přes složku ALL SHARE sdílet? Nechci toho náhodou moc?Díky za věcné rady. Radu-propoj to rovnou HDMI kabelem a vytvoř si z TV další monitor neberu. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostinemuzes tam natahnout LAN kabel? a poustet to primo pres Smart TV? |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiFilmy pouštím pres ALLSHARE a internet jde přes jeden kabel jenom třeba nastavit IP a DNS. R^48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiA to ten best buy samsung asi bude mat nejaku aplikaciu na you tube? Preco sa skrabes cez hlavu? Podla mna ako to ty popisujes to nepojde.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
LED LCD TV Samsung - zkušenosti5ešil sem totéž,natáhl jsem LAN kabel od modemu k TV,takže internet mi běží v televizi a tudíš videa z you tube mi běží bez noteboku. Filmy z PC si pouštím po síti jako ty přes ALL SHARE. Místo LAN kabelu se dá použít wifi,ale je to podstatně dražší |
mtajchl
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiUložené soubory pouštím přes Smart TV přes aplikaci All Share, vše co mám nahrané...Aplikaci na YT jsem zatím neobjevil.Takže-vidím,že to nepůjde.Já jen abych nechtěl zase příliš moc.Prohlížeč mám v TV, připojení do sítě taky...problém je v tom,že napsat webovou adresu do adresního řádku bez klávesnice přes DO je heroický výkon. |
Piller
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostistaci bezdratovka za par kacek a hned se pise lepe:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiTu pětkovu řadu by chcelo upresnit. eh5000, eh5300, es5500, es5700. Tie nizsie nemaju niektore funkcie |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiVlastním LED televízor Samsung UE40D5500 a cez smart hub možeš pozerat youtube a mnoho dalších aplikacii.Ak si tam nahraš nStreamLmod tak možeš pozerat komplet iptv s ruska (napr. Shura tv,KabanTv.....)SD/HD zahraničních i sk/cs stanic. |
roock
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiA co tí rusi take davaju ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiA co tí rusi take davaju ?Viac než 200 programov,film,sport hudba,... |
roock
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiSport 1 HD,TRK Futbol,Viasat Sport,KHL TV HD.... ruských a ukrajinských sportovních,hudebních,filmových i P kanálů je tam až tmaDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenosti@antoš, nemáš odkaz?Anebo i jiné dobré webové aplikace pro tento typ TV?Mám typ 46" Samsung UE46ES5500.Zjistil jsem, že ani aplikace TOPFUN.TV nechodí, tu jsem pracně zkoušel rozchodit, poté co jsem se musel x-krát registrovat, slibovali za 1Kč jak je v reklamě...platilo to do konce ledna. Dobrej podfuk.A ted jen ZAPLAŤ , ZAPLAŤ, ZAPLAŤ.. Hlavně že při prvním spuštění mi to vehementně nabízelo kod na promo akci. :8) |
Piller
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiopravuji:topfun.tv paltilo do konce roku 2012.Spletl jsem se.J8 ho koupil v lednu...ale kód mi to nabízelo. |
Piller
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostito AntošKHLka, a vsetky futbaly a vsetky sport. programy, ktore za nieco stoja, tak strasne sekaju a je to nepozeratelne... |
zdenoh1975
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiMě to jakž takž jede.Seká hlavně HD.Piller- http://internet-tv.webnode.sk/.Diskuse,má 110 stránek : http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/26727-Samsung-widgety-NetPlayer-a-ineDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiPoznam tie stranky. . Mam D7000 raduBolo pred pol rokom obdobie, kedy som s tym dlhe obdobie bojoval.. Mal som viacero zdrojov tych ruskych kanalov, roznych streamov, aplikacii atd.., ale vzdy ak bola Premier league, alebo isla KHLka live, CHL apod.., tak ma islo j...ť z toho. Sekalo to jak dive, strasne mi to liezlo na nervy. A to mam 60megovy net...ocividne na ruske kanaly je to malo :laughing:Tak som jedneho dna dal tovarne nastavenia telky a streamy len cez notas. skoda :(( |
zdenoh1975
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: LED LCD TV Samsung - zkušenostiPři přímých přenosech se tam nahrne spousta diváků a jde to špatně.Ale bezvadata s filmama jede výborně.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
![]() |
|
![]() |