Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Clarke Tech 5000 - motor

Pánové mám problém s natáčením paraboly. Někdy točí, někdy ani ťuk. Připadá mě to tak, že jde na motor málo šťávy, protože když vyměním přijímač za jiný přístroj, tak to točí normálně a je i poznat podle zvuku, že to má sílu.
Je tedy možné, že ten proudový výstup z přijímače je nějaký špatný?

sateliťák
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Re:sateliťák

Pravdepodobne áno, keď ten motor funguje normálne na inom satelitnom prijímači.Vlastním taktiež Clarke Tech 5000 HD,je to stále výborný prijímač. Ja mám ale motor napojený samostatne na zdroj, ktorým ovládam stredovú parabolu.Sateliťák, môžem sa Ťa spýtať, keďže majiteľov týchto prijímačov nie je veľa,aký máš momentálne FW v prijímači ?.Ja mám posledný FW 209.p a nejde mi na ňom v EMU Skylink caid 0D03 ?.Ide vôbec na inom FW ?. Díky moc.

bystrik
Registrace: 10/2010

Clarke Tech 5000 - motor

Můžeš-li se zeptat, budu rád.
S tím FW tě nyní neodpovím, protože jsem ho momentálně odpojil, s tím, že budu hledat informace co s tím a místo toho tam mám Fergusona FX 7600. Ten s tím točí jedna báseň.

sateliťák

Clarke Tech 5000 - motor

Zdravím, co se týka motoru jde mi to ok už pár let ,emu skylink nejede ani mne.

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006

RE: Clarke Tech 5000 - motor

V plusových modelech 5000,5100 a 6600ky už to jde,takže ještě chvilku vydržte na první letošní softy pro 5000ku.Já už jedu na softu Dr.HD F16(protože mám IRDETO kartu,tak mi emu na sky.. nechybí) a kromě chudšího EPG jsem absolutně spokojen(ba unesen).

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Re:Clarke Tech 5000

Mám novšiu variantu tzv. Xtrend 5000.Za rok som už na ňom vyskúšal viac imageov,ale úplne najlepší je Open AAF 2.0,z decembra 2012.Spičkový obraz a DD 5.1 zvuk.Pekný skin.
Za ten rok vylepšili obraz o 1.triedu.Vybavenie Softcam atd.

sanopal

Re:Clarke Tech 5000 - otáčení

Já si myslím, že to softem nebude. Kdyby to bylo, tak by netočil vůbec. Spíše si myslím právě nějakou elektrickou vadu, jako vyschlý nějaký kondenzátor, nebo tak něco. Nebo jestli je tam nějaké relé, které spíná, nevím.

sateliťák

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra