![]() |
|
EPG na SKYLINK frekvence 11836MHZ - problémyAhoj,netušíte někdo, zda nedošlo v posledních dnech k nějakým změnám u SKYLINKu na frekvenci 11836 MHz? Zhruba necelý týden mě zamrzá box při jakékoli slovenské stanici jakmile naběhne EPG. Neustálé změny, přelaďování a nedotažení nastavení mě už opravdu štvou Rv |
marnav
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: EPG na SKYLINK frekvence 11836MHZ - problé...na ako boxe? |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: EPG na SKYLINK frekvence 11836MHZ - problé...A co s tím má co dělat Skylink? Veškeré služby na tomto TP zajišťuje Towercom.U mě na Technisatech vše Ok. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: EPG na SKYLINK frekvence 11836MHZ - problé...K žádným změnám nedošlo. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
joscerjoscerale platí se Skylinku to nezapomen . 1.taková zajímavost Včera bylo v televizi , že jsi koupila kávovar za 10 000 kč a 3x už ho měla v opravě ,tak chtěla peníze zpět prodavač , že ne .Tak se obrátila na výrobce kávovaru ( jako vi říkáte TP zajišťuje Towercom. ) a co myslíš NEUSPĚLA ani TV neuspěla s právníky , protože zákazník nemá smlouvu s výrobcem , ale s podnikem kde to koupil .Ten má oprávnění se bavit s výrobcem . Mi taky nemáme smlouvu s Towercom , aLE SE SKYLINKEM A PROTO SE MUSÍ VŠE S NIMI ŘEŠIT . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: EPG na SKYLINK frekvence 11836MHZ - problé...To plati v kazdej normalnej spolocnosti, komu platis to je tvoj partner. Nic ine ta nemusi zaujimat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
standa111, liquereAno v pořádku, musí se to řešit se Skylinkem (ale ne přes nějaký web o satelitní technice).Ale Skylink má právo na takovouto stížnost oznámit například toto "Dle informací od firmy Towercom (dodavatele datového streamu) je v současné době změna v přípravě EPG na TP xxxxx. Za případné problémy se omlouváme". A je z obliga. To samozřejmě ten prodejce kávovaru udělat nemůže. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: EPG na SKYLINK frekvence 11836MHZ - problé...To je o vymozitelnosti prava.Ten kavovar.Zakon hovori jasne.Plati aj pre pana predajcu inak by ho to vyslo drahsie, keby to urobil mne.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: EPG na SKYLINK frekvence 11836MHZ - problé...A neni to nahodou tak, ze skylink dostane audio/video ,epg, pripadne dalsie data a to potom spolu s kodovanim prezenie cez multiplexer?Ked to tak je, tak skylink je spoluzodpovedny! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: EPG na SKYLINK frekvence 11836MHZ - problé...No ono je to jedno kdo za co odpovid Já myslím že výrobce boxu a spořící zákazník jsou na víně. Tam třeba reklamovat. Výrobce boxu. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
KasrNení to tak. Skylink nemá žádnou uplinkovou stanici k tomuto TP, veškeré služby pro přenos SK televizí na tomto TP zajišťuje Towercom a.s.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: EPG na SKYLINK frekvence 11836MHZ - problé...Já myslím že výrobce boxu a spořící zákazník jsou na víně. Autor: satman1---------------------- Plný súhlas satman1 ;) Na linuxových s E2 šlape EPG úplne korektne. R^ |
Ingemar13
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 234 |
![]() |
|
joscerAle multiplex ide od skylinku na uplinkovu stanicu towercomu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
KasrNemyslím, že je to tak. Ale více se dohadovat nehodlám.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: EPG na SKYLINK frekvence 11836MHZ - problé...Ten transpondér patří Towercomu. Ten neprodal. Používá ho pro mux 3 na Slovensku. Na šíření programu. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
Vše funguje - DÍKY !!!Děkuji, ode dneška je vše korektní a EPG již nezpůsobuje zamrzaní boxu.Evidentně je tento web sledovaný správnými osobami (nevím zda od SKYLINKu či TOWERCOMu) a je mě to jedno, box funguje. Díky R^ |
marnav
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: EPG na SKYLINK frekvence 11836MHZ - problé...To preto, že chlapci hore nad tebou tak oduševnene diskutovali o ch.... :) a všetko bolo inak... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
![]() |