Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

HBO HD freeSAT

Tak dnes zase po asi měsíci,kdy hlásili že je opraveno,mžikové rozpady obrazu jsou tady zase.Všimnul si někdo než se poptám u nich?Dreamboxy a pár dalších budou asi OK.

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE:HBO HD freeSAT

Takže závada není na našem přijímači!Já myslel,že někdo poradí nějaký nový softík ,jak je zvykem.

zeze
Registrace: 5/2011

Nebo

ještě lépe špatně nastavenou parabolu. ;)

hobo

RE: HBO HD freeSAT

To si nevyberete, na Astře má SL zase malej bitrate, takže to při rychlých pohybech skáče. To by se u prémiového kanálu stávat nemělo.

mAGiic
Registrace: 3/2011

hobo

Prosímtě byl bych šťastný kdyby si mě poučil jak nejlépe nastavit parabolu,když ostatní HD programy jsou vpořádku!

zeze

mAGiic

Na HBO HD nic neskáče. Nižší bitrate tam sice je, ale obrazově je to dobré. Zvukově taktéž. Zřejmě by to chtělo lepší zobrazovač. Pokud si tedy vůbec v poslední době viděl HBO HD od Skylinku.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

zeze

Já to myslel ironicky.To je přeci vždy rada jak odstranit problém HBO HD v UPC.Já vím,že ostatní programy ze stejného TP jedou normálně. ;)

hobo

hobo

Tak to mi spadl kámen ze srdce!

zeze

Tie sekania asi závisia od použitého prijímača. Bežne používam IPB9000-tam to seká, no včera som večer pozeral na IP9900 a vtedy nesekalo. Zapojil som opäť 9000 a sekalo. Tak by bolo dobré udať aj model prijímača.

vador
Registrace: 6/2010

wladys

Ne, neskáče:D V českém filmu Vendeta(vysílali to koncem ledna) při záběrech na auto projíždějící lesem to skvěle skákalo. Mají tam malý bit-rate a je to premiérový program. Logo HBO HD při rychlých scénách skáče, tak si to přiznej. ;)

mAGiic
Registrace: 3/2011

Nevím co bych měl přiznávat. Na Vendetu jsem koukal a dokonce jsem ji i nahrál. Žádné sekání či skákání nepozoruji. Chyba na tvé straně. Vyhod tu levnou ledku a kup si plazmu. Dáš za ní stejné prachy a budeš mít konečně kvalitní obraz. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra