![]() |
|
tlačiareň HPProsím poradte. Mám novú tlačiareň HP Laser Jet M1132 MFP. Tlačí v pohode iba zo súborov .pdf sa nedá tlačiť. Kde je asi chyba?Ďakujem |
Masliak
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: tlačiareň HPPDF je snad taky soubor, ne? Nainstaluj Acrobata (poslední verze) a ten by měl tiskárnu najít a soubor vytisknout. Nebo to lze i z Wordu 2010.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
Masliakpopis problem presnejsie, netlaci vobec alebo tlaci nejake "hieroglifi" ?Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
Otázka je snad jasná, néTiskárna netiskne do souboru. Aby to dělala, musíš si nainstalovat příslušný skripty, např: PDFCreator, Microsoft Office ODocument Image Writer atd. Poraď se s prodejcem nebo řekni někomu známýmu. A pamatuj si, že válku s blbcem nelze vyhrát.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
tlačiareň HPnetlačí vôbec nič. Keď si dám otvoriť tlačiarne tak súbor čaká na tlač a po chcíli mi napíše, že sa nepodarilo vytlačiť. Mám notbuk Toshiba a ešte mi čosi píše Downolad updates to solve a problem with Toshiba Supervisor Password Utility. Ale hovotím z Wordu, Excelu tlačí bez problémov |
Masliak
![]() |
|
Morousporiadne si precitaj Masliakov problem nez zacnes reagovat a robit zo seba ..... !Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
Masliakskus mu nastavit pri tlaceny nech to tlaci ako obrazok.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: tlačiareň HPMasliak: Tak si ten PDF soubor otevři ve Wordu (jestli máš verzi 2010) a pak vytiskni. A jak jsem už psal, tak PDF normálně otevřeš v Acrobatu a přímo tam dáš tisk. Nechápu k čemu otevíráš ovládací panel tiskárny? :bigeyes:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
tlačiareň HPNič ďakujem, nejde to a nejdem špekulovať až niečo nepokazím. Počkám na synov možno poradia. Ešte raz vďaka |
Masliak
![]() |
|
RE: tlačiareň HPNajet si na ..Zařizení a tiskárny...tam se podivej kolik tech tiskaren mas ...vsechny odinstaluj(zruš) a znova nainstaluj tu tvoji.. :)VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
Masliakkedze niesi v PC moc "kovany" tak nic neodinstalovavaj !Ako vravi stare porekadlo este z cias socializmu "Iniciatívny blbec je horší ako triedny nepriateľ." Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: tlačiareň HPPochopil jsem že Ti zmizla volba do souboru .pdf Pokud potřebuješ vytisknout soubor *.pdf na papír, musíš mít řádně nainstalovanej ovladač. U OS Vista a výše by ovladače měly být už v systemu. Výjimka ale potvrzuje pravidlo. Ovladač může být třeba poškozený. V takovém případě Ti doporučuju ovladač úplně a řádně odinstalovat, restartovat system, pročistit registry nějakým programem třeba ccleaner. znovu restartovat a dát novej ovladač. SW pro HP jsou velmi rozsáhlé, a proto při jejich instalaci doporučuju pořádně číst, co je napsáno v průvodci a instalovat jenom to, co je třeba. Nebo si to nechej udělat. Na závěr by Ti měla vyjet testovací stránka.Před tiskem také zkontroluj náhled a správné nastavení formátu papíru. Předpokládám A4. Některý tiskárny maj problem taky z formátem Letter, potom se zablokují a musí se odblokovat. Je toho víc. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
Warderako admin , by si sa mal zdržať akýchkoľvek invektív a neurážať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeeklop klop, OTVOR OCI.Precitaj si diskusiu a skus pochopit ako som to myslel. ;) Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
![]() |