Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

tlačiareň HP

Prosím poradte. Mám novú tlačiareň HP Laser Jet M1132 MFP. Tlačí v pohode iba zo súborov .pdf sa nedá tlačiť. Kde je asi chyba?
Ďakujem

Masliak
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tlačiareň HP

PDF je snad taky soubor, ne? Nainstaluj Acrobata (poslední verze) a ten by měl tiskárnu najít a soubor vytisknout. Nebo to lze i z Wordu 2010.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Masliak

popis problem presnejsie, netlaci vobec alebo tlaci nejake "hieroglifi" ?

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Otázka je snad jasná, né

Tiskárna netiskne do souboru. Aby to dělala, musíš si nainstalovat příslušný skripty, např: PDFCreator, Microsoft Office ODocument Image Writer atd. Poraď se s prodejcem nebo řekni někomu známýmu. A pamatuj si, že válku s blbcem nelze vyhrát.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

tlačiareň HP

netlačí vôbec nič. Keď si dám otvoriť tlačiarne tak súbor čaká na tlač a po chcíli mi napíše, že sa nepodarilo vytlačiť. Mám notbuk Toshiba a ešte mi čosi píše Downolad updates to solve a problem with Toshiba Supervisor Password Utility. Ale hovotím z Wordu, Excelu tlačí bez problémov

Masliak

Morous

poriadne si precitaj Masliakov problem nez zacnes reagovat a robit zo seba ..... !

Nosce te ipsum.

Warder

Masliak

skus mu nastavit pri tlaceny nech to tlaci ako obrazok.

Nosce te ipsum.

Warder

Masliak: Tak si ten PDF soubor otevři ve Wordu (jestli máš verzi 2010) a pak vytiskni. A jak jsem už psal, tak PDF normálně otevřeš v Acrobatu a přímo tam dáš tisk. Nechápu k čemu otevíráš ovládací panel tiskárny? :bigeyes:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

tlačiareň HP

Nič ďakujem, nejde to a nejdem špekulovať až niečo nepokazím. Počkám na synov možno poradia. Ešte raz vďaka

Masliak

Najet si na ..Zařizení a tiskárny...tam se podivej kolik tech tiskaren mas ...vsechny odinstaluj(zruš) a znova nainstaluj tu tvoji.. :)

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

Masliak

kedze niesi v PC moc "kovany" tak nic neodinstalovavaj !
Ako vravi stare porekadlo este z cias socializmu "Iniciatívny blbec je horší ako triedny nepriateľ."

Nosce te ipsum.

Warder

Pochopil jsem že Ti zmizla volba do souboru .pdf Pokud potřebuješ vytisknout soubor *.pdf na papír, musíš mít řádně nainstalovanej ovladač. U OS Vista a výše by ovladače měly být už v systemu. Výjimka ale potvrzuje pravidlo. Ovladač může být třeba poškozený. V takovém případě Ti doporučuju ovladač úplně a řádně odinstalovat, restartovat system, pročistit registry nějakým programem třeba ccleaner. znovu restartovat a dát novej ovladač. SW pro HP jsou velmi rozsáhlé, a proto při jejich instalaci doporučuju pořádně číst, co je napsáno v průvodci a instalovat jenom to, co je třeba. Nebo si to nechej udělat. Na závěr by Ti měla vyjet testovací stránka.
Před tiskem také zkontroluj náhled a správné nastavení formátu papíru. Předpokládám A4. Některý tiskárny maj problem taky z formátem Letter, potom se zablokují a musí se odblokovat. Je toho víc.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Warder

ako admin , by si sa mal zdržať akýchkoľvek invektív a neurážať.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

klop klop, OTVOR OCI.

Precitaj si diskusiu a skus pochopit ako som to myslel. ;)

Nosce te ipsum.

Warder

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra