![]() |
|
VU+ Solo2 zkušenost?Uvažuji o tomto přístroji jaké s ním má kdo zkušenosti.Doposud mám IP BOX 99HD/2tuner+HDD/ |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo2 zkušenost?vu plus solo 2 je super masina,vykonna . Moc na programy nepozeram,pretoze iptv je na solo 2 super. IPTV z celeho sveta,vyse tisic programov. Cez 200 v hd kvalite. Pri dobrom ,rychlom internete( nad 17 Mb/s) sem tam nieco sekne. Je to tak raz za 4-5 hodin. V sole 2 mam cez 60 hudobnych stanic. Dopisat si stream adresu podla zanru je uz na kazdeho uzivatela. Vu + solo 2 ,nieje potrebne pripojit k antene. Postaci mu internet. Solo nemrzne. Je to nezmar.Co zvladne sa tu popisat neda,je toho vela a vlastne ho este testujem. Tento prispevok pisem cez solo2.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeeJeště že na programy moc nepozeráš a máš to jen na internet a radia..Protože obrazovu kvalitou by ses moc nepokochal ;) ;) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
pat...mám to hlavne na videa a nie na internet a rádia. Samotná kvalita ak na tú myslíš, čo sa týka HD vysielania je super. Treba si nastaviť parametre v rozšírených nastaveniach samotného prijímača. To výrobca nechal na samotného užívateľa . Ty máš vu + a asi si z neho nejaký vykoľajený. Ty sa dívaš na telku cez zváracie okuliare ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: VU+ Solo2 zkušenost?Pani, bez osobnych invektív !Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
v pohodekaždý nech si zoberie svoj úsudok. Ja ho mám doma mesiac,tak ešte o ňom nemôžem napísať viac,preto že sa to jednoducho nedá. Ak niekto napíše ,že obraz je zlý,a že ho mal doma jeden- alebo dva dni ,poprípadne ho nemal,ale videl obraz , mi pripomenie najnovší film bitka černochov v tuneli.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeenic nieje v pohode, tie osobne invektiva som mieril na teba !Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@oneeeeeto chce klidUrčitě je to vynikající mašinka ale ten obraz to je pořád problém. Když já jsem si tu testoval VU duo,solo,solo2 tak ty jsi se pořád ještě mazlil z DM 7000. Ale to je jedno důležitý že jsi spokojen a když na TV opravdu moc nekoukáš tak to nemá cenu řešit... Jako radio za ty peníze to nemá chybu zdar |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: VU+ Solo2 zkušenost?radšej sa zdržím akýchkoľvek neprajníckych narážok.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: VU+ Solo2 zkušenost?Kedze ste hned po ranu ako kohuti na smetisku tak to len zhrniem a zatvorim:-pristroj je vykonny a rychly -ma gigovu siet -podporu velkeho mnozstva multimedialnych formatov -obraz budes mat taky aky si nastavis ale urcite ho nenastavis na kvalitu ako napriklad Technisat SIR ;) Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
![]() |