, sekce: Programy na orbitu |
|
Greatest hits tv 28.2 EAhoj všem,jde vám tato tv stanice?11222/H 27500 2/3. |
Berny77
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 42 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
|
|
RE: Greatest hits tv 28.2 EByl si rychlejsi nez ja. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 783 |
|
|
RE: Greatest hits tv 28.2 EPro Berny77A proč si Arivu nevyléčíš sám ? Nemáš RS-232 ? 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
RE: Greatest hits tv 28.2 EVšechno jsem prošel už před tím,než jsem tady začal plašit,jak kabel tak nastavení a vše ostatní,prostě ariva to nedává a doktor zítra zjistí proč.Lnb je v cajku,dokonce jsem ho stihnul prohodit i za to původní a fachá to na tom telestaru.Díky všem moc.Dobrou |
Berny77
|
|
Existují díryv pásmech. Celá družice fachčí a jedna frekvence ne. Stalo se mi to mnohokrát. U mne to byla zpravidla kombinace LNB-přijímač. Vznikne nahodilý odlaďovač a je po vtákách. Celý obvod tvoří LNB, koax, přepínač, koax, vstupní tuner přijímače. Pokud na trase vznikne nahodilé odladění, holt stanice nejde. Pro Arivu bych hledal jiný typ LNB.Jinak mi hraje 28E na T 55 a s rezervou. Mám mimo jiné Arivu 150 (což je zúžená 250) a LNB MEGA Diavolo 0,1 dB. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
|
|
RE: Greatest hits tv 28.2 EJe v záruce,tak at se staraj,aspon budem všichni chytřejší a budem vědět,proč něco nejde a jakej je v tom háček.Mám ten telestar,takže můžu koukat dál.Jinak nejedu přes diseq,ani nemám sloučeno s DVB-T.Používám tuhle kombinaci půl roku Inverto+Ariva a nebyl problém.Díky všem. |
Berny77
|
|
RE: Greatest hits tv 28.2 ETu parabolu mas pro prijem pouze pro Astru 28,2,28,5E nebo pouzivas motor i pro jine satelitni pozice. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 783 |
|
|
RE: Greatest hits tv 28.2 EPro Hyper.Jedu solo bez motoru,mám to na zdi baráku a blízko u stěny,takže rozsah je dost malej,ale o motoru uvažuju do budoucna a samozřejmě lepší umístění paraboly musím také vyřešit.Nemám diseg ani jiné krabičky,co by bránily v cestě k přijímači a svod je pouze 5m.Jede mi to na přijímači od Telestaru z roku 2000,tam jsem to bez problému naladil.Ariva už je v léčebně. |
Berny77
|
|
Pokud mají v léčebně jiný typ, značku LNB,pak Ariva pojede bezvadně na zmíněné stanici. Vsadím se.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
|
|
Podrobný rozborsituace signálu z LNB do přijímače by obsahoval množství dat:1. Frekvenční charakteristika z LNB, průběh síla signálu - frekvence. Určitě to není lajna, ale hrbatice. 2. Frekvenční charakteristika tuneru přijímače, platí totéž. 3. Změny impedancí na přechodech LNB - koax, koax-přijímač. 4. Odrazy signálů na změnách impedancí.Impedance je frekvenčně závislá(!) 5. Výsledný průběh signálu jako součtu původního a odražených signálů, které se odrážejí opakovaně na všech změnách impedancí. Je to složité jak mlátička.Podrobná data ale nejsou nejsou k dispozici, snad někde v labině na vysoké škole. Pouze teorie může však pomoci vysvětlit, proč k takovému "nepochopitelnému" jevu dochází. "Doktor v léčebně" to zapne a buď to půjde nebo ne. Jeho "chorobopis" by mne opravdu zajímal a prosím o jeho zveřejnění. Opravdu nejde o výjimečný případ... Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
|
|
Pro Samorost a ostatníAriva dostala novej firmware a zase fachá,vůbec jsme neřešili jestli je v háji tuner nebo něco jiného,prostě upgrade a funguje(zatím).Takže kola neupadla,jen motor zaškytal. |
Berny77
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|