Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Greatest hits tv 28.2 E

Ahoj všem,jde vám tato tv stanice?11222/H 27500 2/3.

Berny77
Registrace: 4/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Greatest hits tv 28.2 E

Byl si rychlejsi nez ja. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

Pro Berny77
A proč si Arivu nevyléčíš sám ? Nemáš RS-232 ?

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Všechno jsem prošel už před tím,než jsem tady začal plašit,jak kabel tak nastavení a vše ostatní,prostě ariva to nedává a doktor zítra zjistí proč.Lnb je v cajku,dokonce jsem ho stihnul prohodit i za to původní a fachá to na tom telestaru.Díky všem moc.Dobrou

Berny77

Existují díry

v pásmech. Celá družice fachčí a jedna frekvence ne. Stalo se mi to mnohokrát. U mne to byla zpravidla kombinace LNB-přijímač. Vznikne nahodilý odlaďovač a je po vtákách. Celý obvod tvoří LNB, koax, přepínač, koax, vstupní tuner přijímače. Pokud na trase vznikne nahodilé odladění, holt stanice nejde. Pro Arivu bych hledal jiný typ LNB.
Jinak mi hraje 28E na T 55 a s rezervou. Mám mimo jiné Arivu 150 (což je zúžená 250) a LNB MEGA Diavolo 0,1 dB.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Je v záruce,tak at se staraj,aspon budem všichni chytřejší a budem vědět,proč něco nejde a jakej je v tom háček.Mám ten telestar,takže můžu koukat dál.Jinak nejedu přes diseq,ani nemám sloučeno s DVB-T.Používám tuhle kombinaci půl roku Inverto+Ariva a nebyl problém.Díky všem.

Berny77

Tu parabolu mas pro prijem pouze pro Astru 28,2,28,5E nebo pouzivas motor i pro jine satelitni pozice.

HYPER
Registrace: 11/2010

Pro Hyper.Jedu solo bez motoru,mám to na zdi baráku a blízko u stěny,takže rozsah je dost malej,ale o motoru uvažuju do budoucna a samozřejmě lepší umístění paraboly musím také vyřešit.Nemám diseg ani jiné krabičky,co by bránily v cestě k přijímači a svod je pouze 5m.Jede mi to na přijímači od Telestaru z roku 2000,tam jsem to bez problému naladil.Ariva už je v léčebně.

Berny77

Pokud mají v léčebně jiný typ, značku LNB,

pak Ariva pojede bezvadně na zmíněné stanici. Vsadím se.

samorost

Podrobný rozbor

situace signálu z LNB do přijímače by obsahoval množství dat:
1. Frekvenční charakteristika z LNB, průběh síla signálu - frekvence. Určitě to není lajna, ale hrbatice.
2. Frekvenční charakteristika tuneru přijímače, platí totéž.
3. Změny impedancí na přechodech LNB - koax, koax-přijímač.
4. Odrazy signálů na změnách impedancí.Impedance je frekvenčně závislá(!)
5. Výsledný průběh signálu jako součtu původního a odražených signálů, které se odrážejí opakovaně na všech změnách impedancí.
Je to složité jak mlátička.Podrobná data ale nejsou nejsou k dispozici, snad někde v labině na vysoké škole. Pouze teorie může však pomoci vysvětlit, proč k takovému "nepochopitelnému" jevu dochází.
"Doktor v léčebně" to zapne a buď to půjde nebo ne. Jeho "chorobopis" by mne opravdu zajímal a prosím o jeho zveřejnění. Opravdu nejde o výjimečný případ...

samorost

Pro Samorost a ostatní

Ariva dostala novej firmware a zase fachá,vůbec jsme neřešili jestli je v háji tuner nebo něco jiného,prostě upgrade a funguje(zatím).Takže kola neupadla,jen motor zaškytal.

Berny77
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra