Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.09.2007, 21:11.29

DVD recorder + satelit

chtěl bych se zeptat, jestli je nějaká možnost propojit DVD recorder se satelitem, abych z něj mohl nahrávat. Přes scart a jacky se mi satelit přes recorder nedaří rozjet. V návodu je úplný ho**o! Jediný o čem tam je zmínka je o dekodéru, ale nic víc.
Mohl by mi někdo prosím poradit? Díky
uživatel
phil
14.09.2007, 21:32.14

RE: DVD recorder + satelit

Jediná možnost nahrávání je opravdu jen scart nebo cinch.Musí to samozžejmě jít.Musí to makat někde máš něco špatně.Zkontroluj v menu ruzná nastavení připojení atd..
uživatel
pat
14.09.2007, 21:33.06

DVD rekordér je z principu dehonestace všech výhod

digitálního záznamu. Jinými slovy je to peachovina jak mraky. Principiálně totéž, jako kdybys pálil CD tak, že CD player propojíš CINCH kablíkem na audio vstup zvukovky v PC,zde opět digitalizuješ do wav, a pak vypálíš. Prostě zbytečná DA a pak znovu AD konverze. Pro záznam satelitního vysílání si pořiď tzv.PVR přijímač (s harddiskem) a máš po starosti, a kvalita záznamu se rovná kvalitě přijímaného programu.
Samozřejmě ti ovšem bude fungovat i tvůj DVD rekordér. Propoj výstup satu kvalitním SCART kabelem na vstup tvého rekordéru, zvol příslušný vstup a nahrávej.
Kvalita bude vždy horší,než originál, a to,že je uložena na placce DVD,nic neznamená. Ale fugovat ti to bude,nakonec na malé CRT televizi to ani nebude vadit. zorbas
uživatel
Zorbas
14.09.2007, 21:45.14

RE: DVD recorder + satelit

dik za odpovědi už je to ok. bylo to v nastavení který teda nebylo popsáno ani v návodu tak jsem se v tom ještě hrabal a haluzacky to naskočilo tak ještě jednou dík
uživatel
phil