, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Dvb-t ladění PanasonicAhoj.Mám Led TV Panasonic ET50E Když spustím automatické ladění,tak mi nenaladí všechny tv programy Konkrétně ČT1,2,24 a sport vysílané z vysílače Kleť ČB.Je to 49 kanál. Pokud zvolím ruční ladění tak je naladí,kvalita i síla signálu je 100%. Takže mám automaticky naladěnou jen celou Javořici vysílač Jihlava také 97 až 100% kvalita i signál. Nejde mi o to,že bych musel mít progrmy z Kleti,když je můžu mít z Javořice,jemn mě zajímá proč je nenaladí automaticky,když ručně ano. U ručního ladění je zase problém,že pokud zvolím kanál třeba 49 a naladím ty programy,tak není žádná možnost je uložit a přidat další ručně naladěné z jiného kanálu třeba 39. Vždy zůstane jen ten jeden poslední kanál. Nemá někdo zkušenost jak u Panasonicu ET50E ručně uložit programy ? Dík |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
|
|
RE: Dvb-t ladění PanasonicZ jednoduchého důvodu. Automat to ladí od spodku pásma, takže K33 z Javorice se uloží dříve a pak díky SW v TV a informacim v TS se už další Mux veřejné služby neulozi,, byt je třeba i lepší signál. mux2 toto nedělá, mux3 se shodnými programy to děla také. Ale v případe muxu3 ma výhodu prvního uložení Klet, pac K22 přijde dřív, nez K30. Co z toho vyplývá? automatické ladění je k ničemu, nebo je třeba vždy používat selektivní prvky v antenim systému.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Dvb-t ladění PanasonicMux1 rsp Mux veřejné služby do Panasonica nelze uložit více nez z jednoho kanálu/vysílače/.On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Dvb-t ladění PanasonicAha díky ,třeba mi tedy někdo poradí jak u led Panasonica možná je to stejné i u plazem Pan. ST50 ručně naladit ty programy a uložit aby byly všechny kanály a programy.Dík |
slava68
|
|
RE: Dvb-t ladění PanasonicMux1 rsp Mux veřejné služby do Panasonica nelze uložit více nez z jednoho kanálu/vysílače/.Takže ani ruční ladění ? |
slava68
|
|
RE: Dvb-t ladění Panasonicu automatického ladění podle ukazetele průběhu vysledovat kdy se to dostane ke kanálům 30 až 35 a pak to atomatický ladění zopakovat a v tom úseku na chvilku odpojit anténu a včas ji znova zapojit než se to ladění dostane ke kanálu 39 :lookaround: Takhle jsem to občas taky řešil. :8) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
|
|
RE:Dvb-t ladění PanasonicJá to dělám tak,že zadám aut.ladění a to přeruším tlačítkem exit.Tím jsou všechny programy vymazány.Potom všechno naladím manuálně! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
|
|
RE: Dvb-t ladění Panasonic@zezeProsím tě a jak ty nalděný ručně ukládáš. Není žádná možnost symbol uložit. |
slava68
|
|
RE:Dvb-t ladění PanasonicJá mám jiný model Panasonicu.Mě se seřadí kanály za sebou do kolonky Všechny DVB-T kanály a pak si je seřadím v oblíbených jak potřebuji! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
|
|
RE: Dvb-t ladění PanasonicEditace dvb-vybrat profil-vybrat kanál OK-přesunout OK-před odchodem z edit. znovu OK,pokud nepotvrdíš -neuloží se !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 925 |
|
|
RE: Dvb-t ladění PanasonicKouknu na to,dík. |
slava68
|
|
RE: Dvb-t ladění Panasonicjá mám model 2009 s vest. satelitem . DVB-T ruční ladění zadám do 3- 5 vt to napíše hotovo , pak EXIT. vyjedu a mám naladěno a i v paměti a nic více nemačkám , žádný OK atd. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: Dvb-t ladění PanasonicVyzkoušeno podle Standy111,už ok.Je pravda,že nelze naladit stejné programy Mux,jak psal Saxon Díky všem |
slava68
|
|
RE: Dvb-t ladění PanasonicAutomatické ladění ze zásady nikde nepoužívám. Zatím mám všechno v hlavě, jak TP, tak MUXy.On Air!
|
Saxon
|
|
Saxonv panelácích,je to někdy problém R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: Dvb-t ladění PanasonicKdyž je vyvložkováno, tak by mělo být v rozvodu jen to, co je žádoucí,ne?Pokud je řešení s klasickým domovníkem, tak je pravda, že se někdy problém u může vyskytnout. Hlavně u TV se zaplou automatickou aktualizací, při výluce místního vysílače, nebo při inverzních podmínkách bývá mazec. To se pak člověk nestačí divit, co je v TV uloženo. ;) On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|