Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Dvb-t ladění Panasonic

Ahoj.
Mám Led TV Panasonic ET50E
Když spustím automatické ladění,tak mi nenaladí všechny tv programy Konkrétně ČT1,2,24 a sport vysílané z vysílače Kleť ČB.Je to 49 kanál.
Pokud zvolím ruční ladění tak je naladí,kvalita i síla signálu je 100%.
Takže mám automaticky naladěnou jen celou Javořici vysílač Jihlava také 97 až 100% kvalita i signál.
Nejde mi o to,že bych musel mít progrmy z Kleti,když je můžu mít z Javořice,jemn mě zajímá proč je nenaladí automaticky,když ručně ano.
U ručního ladění je zase problém,že pokud zvolím kanál třeba 49 a naladím ty programy,tak není žádná možnost je uložit a přidat další ručně naladěné z jiného kanálu třeba 39. Vždy zůstane jen ten jeden poslední kanál.
Nemá někdo zkušenost jak u Panasonicu ET50E ručně uložit programy ?
Dík

slava68
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dvb-t ladění Panasonic

Z jednoduchého důvodu. Automat to ladí od spodku pásma, takže K33 z Javorice se uloží dříve a pak díky SW v TV a informacim v TS se už další Mux veřejné služby neulozi,, byt je třeba i lepší signál. mux2 toto nedělá, mux3 se shodnými programy to děla také. Ale v případe muxu3 ma výhodu prvního uložení Klet, pac K22 přijde dřív, nez K30. Co z toho vyplývá? automatické ladění je k ničemu, nebo je třeba vždy používat selektivní prvky v antenim systému.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Mux1 rsp Mux veřejné služby do Panasonica nelze uložit více nez z jednoho kanálu/vysílače/.

On Air!

Saxon

Aha díky ,třeba mi tedy někdo poradí jak u led Panasonica možná je to stejné i u plazem Pan. ST50 ručně naladit ty programy a uložit aby byly všechny kanály a programy.
Dík

slava68

Mux1 rsp Mux veřejné služby do Panasonica nelze uložit více nez z jednoho kanálu/vysílače/.

Takže ani ruční ladění ?

slava68

u automatického ladění podle ukazetele průběhu vysledovat kdy se to dostane ke kanálům 30 až 35 a pak to atomatický ladění zopakovat a v tom úseku na chvilku odpojit anténu a včas ji znova zapojit než se to ladění dostane ke kanálu 39 :lookaround: Takhle jsem to občas taky řešil. :8)

trouba
Registrace: 3/2007

RE:Dvb-t ladění Panasonic

Já to dělám tak,že zadám aut.ladění a to přeruším tlačítkem exit.Tím jsou všechny programy vymazány.Potom všechno naladím manuálně!

zeze
Registrace: 5/2011

@zeze
Prosím tě a jak ty nalděný ručně ukládáš.
Není žádná možnost symbol uložit.

slava68

RE:Dvb-t ladění Panasonic

Já mám jiný model Panasonicu.Mě se seřadí kanály za sebou do kolonky Všechny DVB-T kanály a pak si je seřadím v oblíbených jak potřebuji!

zeze
Registrace: 5/2011

Editace dvb-vybrat profil-vybrat kanál OK-přesunout OK-před odchodem z edit. znovu OK,pokud nepotvrdíš -neuloží se !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Kouknu na to,dík.

slava68

já mám model 2009 s vest. satelitem . DVB-T ruční ladění zadám do 3- 5 vt to napíše hotovo , pak EXIT. vyjedu a mám naladěno a i v paměti a nic více nemačkám , žádný OK atd.

standa111
Registrace: 11/2009

Vyzkoušeno podle Standy111,už ok.
Je pravda,že nelze naladit stejné programy Mux,jak psal Saxon
Díky všem

slava68

Automatické ladění ze zásady nikde nepoužívám. Zatím mám všechno v hlavě, jak TP, tak MUXy.

On Air!

Saxon

Saxon

v panelácích,je to někdy problém R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Když je vyvložkováno, tak by mělo být v rozvodu jen to, co je žádoucí,ne?

Pokud je řešení s klasickým domovníkem, tak je pravda, že se někdy problém u může vyskytnout. Hlavně u TV se zaplou automatickou aktualizací, při výluce místního vysílače, nebo při inverzních podmínkách bývá mazec. To se pak člověk nestačí divit, co je v TV uloženo. ;)

On Air!

Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra