![]() |
|
Sharp LC60LE635EZdravím. Přítel si chce koupit tento TV s velkou úhlopříčkou. Hlavní využití na Skylink Kombi. Čtu o něm dobré recenze včetně funkce DLNA s PC. Má někdo jinou zkušenost a proč ho případně nekoupit. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Sharp LC60LE635ER^ http://led-televize.heureka.cz/sharp-lc-60le635e/recenze/AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Sharp LC60LE635EPomer cena/vykon je slusny. Obrazově nadprůměrná, obsluhou (po zvyknutí) bezproblémová. Síťové přehrávání funkční. Připojení k síti pomocí přiloženého adaptéru jednoduché (slabší citlivost, je třeba slušný signál). Krkolomné ladění, to je opruz, díky blbému překladu navíc není příliš intuitivní. Není to AQUOS, ale za ty peníze slučné. Zklamala mne nízká kvalita modelů 40732ENET, obraz kyselý (ano, za pár korun), ale nesmyslné umístění ant. vstupů z boku tak, že nejdou připojit aniž by kabel vadil USB, nebo nekoukal, o slotu na modul+kartu nemluvě. |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
Sharp LC60LE635Ehttp://led-televize.heureka.cz/sharp-lc-60le635e/galerie/Vypnutý dobrý. Bohužel jsem to viděl i zapnuté - je s podivem, že výše uvedený odkazu odpovídá realitě. |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
Sharp LC60LE635Esorry - obrázek v odkazu |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
RE: Sharp LC60LE635EKed tam niekto zvoli blby mod, tak je aj obraz blby...zrejme si na tej stranke myslia, ze vsetko my byt naplno :-D kontrast, jas, farbyMam tiez Sharp, starsi model 705LE a po skalibrovani je obraz exelentny :-) takze na tej 635-ke to treba len slusne nastavit a obraz bude urcite vyborny. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Na doladění obrazumá Sharp ještě celou řadu poloh,---vlastní zkušenost |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Sharp LC60LE635Epresne uvedenou TV vlastnim cca pul roku.krmim ji skylinkem ze zebry mini a HD programy jsou proste parada.Vetsina sledovanych SD programu je take v pohode,ale najdou se SD programy, ktere jsou na teto TV nekoukatelne - nastesti jsou to programy jako slagrTv apod, ktere ke svemu zivotu nepotrebuji. Take jsem hledal ruzna doporuceni jak tuto TV nastavit a vim, ze jsem neco nasel na nejakych eng. strankach - bohuzel si jiz nepamatuji kde,ale google by mel pomoci. Jeste samozrejme zalezi z jake vzdalenosti tuto TV budete sledovat (plati pro SD programy). U nas ji sledujeme ze vzdalenosti 3-4 m a obraz je opravdu super. DLNA nepouzivam, tak nemohu hodnotit. Jeste k ni mame pripojen XBOX a na takhle velke TV je to opravdu zazitek - hlavne pro syna. |
dungis
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Sharp LC60LE635Eted jsem se vsiml, ze se jedna o 635, ktera ma sat.tuner - ja mam typ 636, ktera je stejna, jen bez sat tuneru. |
dungis
![]() |
|
Většinasledovaných SD od Skylink ale i dalších provideru nemuže být v pohodě na této velikosti zobrazovače ani náhodou. ;)Až na velmi nepatrné vyjímky. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Sharp LC60LE635Eaaa, pan je odbornik a vsichni ci ji mame jsme slepci. no asi to tak bude, kdyz nam to tu hobo tvrdi |
dungis
![]() |
|
Nejsemvubec odborník ale taky nejsem slepej.To fakt nevidíš tu zoufalou kvalitu SD programu jakou mají Filmboxy,Film+,Sport1-2.....nebudu je přeci vypisovat všechny z Multi atd.Pokud toto je pro tebe obraz v pohodě tak nemám co dodat.Nekoukatelné zdaleka převyšují nad opravdu hrstkou co se dá nazvat koukatelným a to ještě s velkou benevolencí.A hlavně nám tady nepiš jak tato TV to zázračně vylepšuje.Tento hnus nevylepší nic na světě. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Sharp LC60LE635ETema je Sharp LC60LE635E !Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
![]() |