![]() |
|
Řazení programů u OPTIBIXuZebra miniU Optiboxu Mini Zebra mi nejde vypnout dynamická aktualizace.Když ji vypnu, a vymažu řadu programů a přesunu programy (např.Skylink řadí ČT 2 na pozici č.2 a já jej přesunu na pozici 8), do pár minut se všechno vrátí.Potvrzuju kdeco, ale dyn.aktualizaci nelze vyppnout. A když ji nechám zapnutou, tak se mi vždy doladí asi 20 programů z té bulharské platformy. Už nevím, co s tím udělat...měl někdo podobný problém? |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Řazení programů u OPTIBIXuZebra miniKterý sw ? Dej si tam 1.14, ta má ve FSC vypnutou dyn. aktualizaci a pokud začneš přeskládávat programy, tak se automaticky vypne i FSC. Verze 1.13 ale po opuštění editace automaticky zapínala dybamickou aktualizaci, takže po každé úprave bylo nutné ji znovu vypnout. Sw máš na stránkách dovozce i s návodem. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Řazení programů u OPTIBIXuZebra miniJo daj tam 1.14,a mas po problemu. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: Řazení programů u OPTIBIXuZebra miniNo jo,ale kdo je ten dovozce? Google vyguugluje jen prodejce :-/ |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Řazení programů u OPTIBIXuZebra miniInter-SAT Blučina, www.inter-sat.czDejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
![]() |