![]() |
|
Nat GEO HDDd,mam problem,poradite?sky star 2 HD CI,Skylink, hraje mi vse krome NATGEO HD. nevim co s tim,psal jsem na skylink a odepsaly reautorizovat kartu,nepomaha. |
velehof
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Nat GEO HDZkusit stanici smazat a znovu naladit. A musí to být NatGeo HD CZ. Třeba NG Wild HD CZ ze stejného transpondéru hraje? |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Nat GEO HDNemáš naladěnej ten NGC HD pro nederland?VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Nat GEO HDNat Geo HD CZ je ze skylink ,jde akorat original zvuk.Cesky a obraz nejde,ostatni programy ze stejneho kmitoctu jdou,divny. |
velehof
![]() |
|
RE: Nat GEO HDJeste jsem zapomel,kdyz to necham zapnute dele na tom NG HD CZ,tak mi to prestane dekodovat ostatni kanaly.Musim restartovat sat. prijimac(SKY STAR2) a vse je ok mimo toho NG HD CZ. |
velehof
![]() |
|
RE: Nat GEO HDHmm, divný. Zkusil jste nějaký jiný ovladač? |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Nat GEO HDnaprosto stejný problém jsem řešil s několika HD programy, stále dokola jsem házel refreše, někdy to šlo, někdy ne...pokaždý když jsem přeladil na jiný HD kanál, tak ostatní HD zápisy byly v p....i. No vyřešil jsem to až za dýl a to tím, že jsem CAM modul SmithIrdeto přepsal dvakrát, mimochodem dělal to tak, že při autorizaci se mu někdy chtělo a někdy ne - proč to nevím - a pak se jakž takž rozchodil. Když dostal HD tak zkolaboval... Udělej refreš a zároveň buď smázni a přepiš modul nebo vymněň, pokud ho máš...mě to takhle pomohlo... |
Dadycool
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: Nat GEO HDTen SKY STAR2 HD je od Technisatu s USB verzi a CI slotem?Pokud ano,tak bych zkusil cam modul Technisat Technicrypt Irdeto CI+.Otazka je ale zda tato varianta pujde ok,protoze modul je urcen pro verze clotu s CI+ podporiu.Mozna ze prave Irdeto Smith cam modul fialovy muze zpusobovat tento problem s programem NAT GEO HD,jelikoz je urcen pro sloty CI+. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Nat GEO HDMám stejný problém u jednoho zákazníka na Opticum 403p po roce bezproblémového provozu též na Nat Geo HD jen zvuk budu tam muset zajet zatím nikdo neví co se s tímto děje? :(( |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE: Nat GEO HDtaky si myslim ze by to mohl byt modul mam-SMARDTV EUROCAM IRDETO-CRYPTOWORKS,prodejce me ujistoval ze je na skylink.Jeste dodavam ,nehraje vsech 5 programu z kmitoctu 12207MHz a mam SkyStar2 verze USB s CI slotem ,dvbviewer Pro V5.0.0 a karta skylink vymena.Pri vymene karty hralo vse. |
velehof
![]() |
|
![]() |