![]() |
|
chci upozornit na nepoctivého prodejceDobrý den chci upozornit na nepoctivého prodejce na aukru co ti slibuje záruku na nový dm 8oo hd prodává i se ale bohužel při jakékoliv reklamaci dělá mrtvého brouka (jmenuje se pan ŠTĚPNIČKA na auku vystupuje jako prodejce Landrover9). A po určité době radši změní svou identitu.RIVA 200, ARIVA 100, technisat mf 4 cc, AB CryptoBox 450 HD, Dreambox 800
|
romik5
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 486 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: chci upozornit na nepoctivého prodejceVed ano, potom plati to co uz bolo napisane.......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to liquerejá jen čekám, až se za dobré čínské peníze bude dát koupit nové VUčko :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: chci upozornit na nepoctivého prodejceVed klony su pokial viem, tusim DUO a SOLO, ale presne neviem.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquereSolo jo, ale jednička, ne dvojka.... dá se za 200 USD s dopravou....Duo jsem našel za 280 s cestouXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: chci upozornit na nepoctivého prodejceTak na dvojku si asi este pockas, este som nezaregistroval ani UNO alebo ULTIMO, ale ani nehladam, takze mozno .........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: chci upozornit na nepoctivého prodejceBacha na DHL a dreambox, může se stát, že vám to zabaví bez mrknutí oka na celním. Mají s DMM smlouvy o dovozu zboží a jak se tam oběví Dreambox na papírech je konec. |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: chci upozornit na nepoctivého prodejceAsi to špatně obědnal!!! |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
to lukinasi tak jak Ti to píše polulin. Nebo jsi měl sakra pech. objednával jsem osmikilo asi 4x po jednom a jednou dva kusy, ani jednou jsem neplatil clo, o zabavení se nebavím vůbec. Pokud chceš mít jó klid, napiš prodejci, aby to zabalili do bílé krabice bez nápisu a namontovali ti štítek (je na vrátkách ke karetní šachtě) s názvem NewDVB nebo jiným názvem. Pokud budeš jó bazírovat na názvu Dreambox, dají Ti druhé dvířka mezi příslušenství a přecvakneš si je sám. A celníci neudělají nic, protože kupuješ NewDVB a ne Dream....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: chci upozornit na nepoctivého prodejceNo jasné, člověk se vypeče. Ale paní na dhl v ově mi osobně říkala, že pokud se někde v dokladech oběví slůvko DM, je problém a automaticky musí kontrolovat původ zboží, či náhodně kontrolují. Je to o štěstí a o prodejci, který napíše na fakturu DVB případně něco jiného. Hold jednou mi to poslali jako dreambox a :))) |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
to lukinto musel být prodejce trotl, protože oni ti šikmouši samozřejmě o celnících vědí a slovo Dreambox by tam být nemělo...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: chci upozornit na nepoctivého prodejcePokud mu výrobek dorAZIL S PARAGONEM ČI FA,nezbývý nez klasická reklamace dotyčnému , požadovat náhradní termín opravy, vyřešení reklamace,nejpozději do 30 dnů , požadovat opravu, výměnu za nový či vrácení peněz za zboží.¨Rozhodně na závěr se zmínit, že už originál doklady kopíruješ pro ČOI,Tak si pak musí takový "podnikatel-nepoctivec" rozmyslet,kdpokud nebude reklamace vyřízena v čase 30dnů k plné spokojenosti zákazníka. ČOI na tyto podněty slyší mají poměrně dostatečnou pravomoc zatočtit s takovým nepoctivcem.. ČOI se zároveň zaměří na jeho účetnictví - jak účtuje a tam když zjistí levou, nastanou pěkné pokuty...yž jde do tuhého,jak se zachová. Hlavně to dotáhněte do konce a neplačte tady , kde se nic nevyřeší...ČOI na to slyší, když předané kopie dokladů mají hlavu a patu. 2x jsem toto v obchodě úspěšně použil,když jsem se nehodlal smířit s jejich levou...nevěřili,měli čas a nakonec plnili mně s omluvou a i dost poplatiti dańovým kontrolám za špatné postupy... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |