Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

nevím si radí

co by jste mi doporučily si koupit za domácí kino díky
LG DH4220S
SAMSUNG HT-E330
PANASONIC SC-PT150E-K

pussycat
Registrace: 8/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nevím si radí

Ani jedno! Záleží na tom, co do toho budeš chtít pouštět. Jestli satelit, tak kup raději nějaký A/V receiver a reprosoustavy!

Tondach
Registrace: 3/2004

tondach

stačí mi na satelit když mají oba možnosti S/PDIF

pussycat

oprava

bydlím v panelovém bytě tak av reciver mi je k ničemu stačí mi jeden z nich ale nevím který je lepší k poslechu filmu ze satelitu z AB CryptoBox 500HD

pussycat

Komu není rady, tomu není pomoci! A/V receiver se nedá provozovat v paneláku? A z jakého důvodu, prosím? Opakuji, v případě těch plastových bedniček, které si chceš koupit je to úplně jedno, co si vybereš, hrajou všechny stejně, tedy na prd!

Tondach

RE:nevím si radí

Když si nevíš radí,tak si napřed ujasni co chceš a neblbni národ!

zeze
Registrace: 5/2011

zeze

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: jako kdyby mě zajímal nějaký národ

pussycat

Jestli máš obavy ze sousedů, tak si žádné šidítko HC All in one nekupuj a raději si kup pořádný sluchátka. Nevím, co to je za chování mazat příspěvky a nerict ani popel....to je teď nová móda na Parabole?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

to jsou ale radí všichni odbočují z téma já chtěl jen pomoc z výběrem domácího kina

pussycat

nevím si radí

Ahoj pussycat.Ja jsem si v loni ( prosinci koupil: HT - E4500 samsung ). A neni to špatná volba. Mám to malé místnosti cca: 3x3 m. Mrkni se na netu parametre. Také jsem si chtěl koupit AVreciver, ale zhodnotil jsem svoji situaci. Takže doporučuji. Za málo pěnez můžeš mít hodně muziky. Takže se rozhoduj podle sebe i pěnez. Přeji hodně zdaru, kutil.

kutil
Registrace: 3/2006

neviem si radi

Vyhoď si to z hlavy ,to sa už nepouživa, ja som tiež bol volakedy tiež taky horučavy som to kupil , a potom som zistil ,že som spravil sprostost leži naregale a to stalo volakedy cez 20000sk

maria
Registrace: 1/2010

Přesně tak, žádný AV receiver (= zesilovač zvuku) v dnešní době není zapotřebí. Sluchátka se někdy mohou hodit - stačí i ta za asi 7O Kč... - kdo chce dražší, prosím, výběr je velký... :D

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

AV RECEIVER

rovná se zesilovač zvuku.Taky dobrý. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Abych to s těmi levnými sluchátky trochu vysvětlil, tak je to prostě tak, že v dnešní době i ta nejlevnější sluchátka poskytují velmi dobrou kvalitu zvuku. Nejsou ovšem v žádném případě tak pohodlná, jako některé jiné typy.
Doporučuji si je v prodejně vyzkoušet, aby netlačily na uši a byly dobře seřiditelné na velikost hlavy a pod.
Také jde o kvalitu kabelu, aby chvíli v provozu vydržel.

Děda Petr

hobo
a k čemu jinému ten AV receiver používáš ? Já jej mám již několik let vypnutý, protože jen zbytečně spotřebovává spoustu energie a ještě k tomu mu hlučí ventilátor...

Děda Petr

Děda Petr

Ty seš dobrej kolík. AV reciever nepoužíváš, protože ti hučí a místo toho nosíš na hlavě sluchátka za 90 Kč. Je ti jedno jak hrajou, hlavně, že tě netlačí na uších. No není na tom světě krásně. Si mě pobavil víc než Troška s tou jeho novou komedií. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Přeci

jako srdce celé AV soustavy. ;) Nebo snad mají všichni u TV sedět se sluchátkama na uších?A poslouchat dnešní šumítka v TV to po mě nechtěj. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

pussycat

Vem zbytek svého rozumu do hrsti a zamysli se na tím proč to kino chceš. Většinou si ho lidi pořizují, aby si vychutnali krom obrazu i zvuk, což s plastovýma bedýnkama je asi těžko možné. Ti co si myslí, že je kino jen pro zesílení zvuku, jako vtipálek se sluchátkama za devět pětek, jsou vedle jak ta jedle. Takže, když kino tak reciever a k tomu pořádné bedny. Není to o síle zvuku, ale o kvalitě a věrohodnosti reprodukce.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wiadys

Máš mojí plnou podporu!Kupovat nějaký plastový šumítka je vyhazování peněz.

zeze
Registrace: 5/2011

Děda Petr, to myslíš vážně?

HiFiOK
Registrace: 12/2006

A co jako ? Hluchej nejsem, Kalouska i tatíčka slyším perfektně i bez sluchátek a bez AV receiveru ... :D :D :D

Děda Petr

Ale klidně si své peníze utrácejte za co chcete - mně je to fuk, nejsou moje... :D

Děda Petr

Děda Petr

Tak alespoň neraď jiným. Takové pitomosti...

On Air!

Saxon

A/V receiver má, kromě reprodukování zvuku a obrazu, ještě dvě velké výhody! Za prvé se k němu dá na vstup jednoduše připojit spousta dalších přístrojů a za druhé, většinou mají úpravu pro "noční" poslech, tedy tichý poslech při zachování dynamiky zvuku. Nemluvě o spoustě nastavení pro film, divadlo, mluvenou řeč , koncertní haly (Yamaha dokonce pro konkrétní koncertní haly) a tak dále a tak dále.....kdo nezažil, neví o co přichází a hlavně ať nekritizuje! A jestli používá raději sluchátka za devadesát korun a receiver mu stojí na skříni.....tak takovému není pomoci ;)

Tondach

AV receiver nereprodukuje obraz, to dělá TV... ;)

At si klidně někdo poslouchá sluchátka třeba za pade, ale proč se tím chlubit na foru a zatracovat něco, čemu ani nerozumí...

On Air!

Saxon

Jo, špatně jsem se vyjádřil, měl jsem spíše na mysli, že "přenáší" video signál ze všech vstupů na výstup do TV ;)

Tondach
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra