Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

HOROR FILM

jak mám zadat pin na Sony KDL-52NX805 dík za rady

rychling
Registrace: 2/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HOROR FILM

a čo na to hovorí tvoj návod ? 0000 alebo ?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Horor Film chce PIN? :bigeyes:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

To je urcite pozustatek po programu Private Spice.Zkus to vymazat a znovu ten program nalad v manuanlnim ladeni na TP 11876/H SR 27500 FEC 5/6 norma DVB-S.

HYPER
Registrace: 11/2010

technikTKR

Ano Horror film vyžaduje zadání Pinu a podle Skylink je to v pořádku.

petrpupa
Registrace: 9/2008

Petrupa,pred dvema dny jsem najel na program Horror film a zadny pin to po me nechtelo na prijimaci Technisatstar SIR.Asi bude zalezet co ma navoleno v menu ve vekovem omezeni.

HYPER
Registrace: 11/2010

Taky bych to tak viděl, protože karta ve standardním provedení (tj. bez úprav PINu) funguje normálně.

technikTKR

Resp. bez úprav MR, to je přesnější.

technikTKR

Mám Vantage HD 7100S,naladil jsem na TP 11876/H SR 27500 norma DVB-S a jede mi pouze EPG a stálá hláška kódovaný program. Napsal jsem na BORDELLINK a dozvěděl jsem se zase starou písničku, že přijímač není kompatibilní s kartou. Přitom mám balík MULTI HD a vše jede, kromě výpadku 14.2.-17.2., kdy mi nefungovaly předplacené programy a jela pouze základní nabidka, což asi souviselo s nefunkčností jejich servru pro správu karet. Po mé urgenci, vše záhadně naběhlo, jen HOROR FILM ne. Má, asi dvanáctiletá zkušenost s BORDELLINKEM, mě utvrzuje v přesvědčení, že je to banda arogantních, prolhaných a alibistických neumětelů, kteří nemají nikde ve světě obdoby!

CARLOS89
Registrace: 1/2009

HOOROR FILM

Taky si myslim že soudruzi s Holanska někde udělali chybu.

rychling

přesně tak Hooror film mi taky nejde skoušel jsem cca 1:30 nic vymazal jsem znovu ručně naladil a nic jinak jde vše co má.

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

ani mne nejde mam multi balik a showbox700

satmaker
Registrace: 11/2011

VU+ UNO a ani po opätovnom naladení nejde. Platím si kombi.

vuko
Registrace: 7/2007

Vloni, kdyz zacal vysilat Penthouse HD na nove frekvenci mi taky nesel.Zasel sem ke kamaradovi s kartou a v modulu sem nastavil maturity rating 18+.Dal sem pincode 0000, tak jak psali na karte.Hnedka to nahlasilo chybu a mam kontaktovat operatora.Jeste sem to parkrat zkousel a pak sem jel domu.Vecer to kupodivu slo.Rikal sem si ze se ten maturity rating opravdu zmenil.Tedka kdyz zacal vysilat Private space na novy frekvenci a horor film, tak to mi ovsem uz neslo.Po nekolika hodinovem vrtani se v tom, sem prisel na to, ze pincode je zablokovany a musim dat reset pinu na strankach skylinku.Nikdy sem ovsem zadny jiny nez 0000 nedaval, takze nechapu, jak se to mohlo zablokovat.Po tom resetu pinu sem zapnul v oscamu maturity rating na 18+ a v logu bylo videt, ze se to zapsalo.Pak uz to fachcilo.Jak Private space, tak i horor film.Myslim, ze v modulu by to slo taky, ale ja uz sem nechtel kamarada otravovat.Bez resetu pinu by to ale neslo.

Velos
Registrace: 9/2007

Velos

Vďaka za radu, už mi to ide, nejako som možnosť nastavenia MR vylúčil, pretože som to tiež kedysi nastavoval u Penthouse HD a ten mi normálne šiel. V mojom prípade som pin nemusel resetovať, bol stále 0000. Takže ešte raz vďaka.

vuko
Registrace: 7/2007

dnes mi přišla odpověd se skylinku mám postupovat jak píše Velos jo čím modernější krám tím větší problémy neni na starý šroty satelit starý 10 let kde mám nex kartu šlape vpohodě.Dík za rady.

rychling

Martin Vyleťal
parabola.cz
20.2.2013
Jsme připraveni na rozšíření vysílání, říká provozovatel HOROR FILMu

Horor nikoliv však pro volné TV vysílání byť v jakémkoliv čase, ale specializovaný TV program pro vícekanálové sítě opatřené kódováním a nástroji pro rodičovskou kontrolu. Ve spolupráci se Skylinkem jsme satelitní vysílání Horor Filmu opatřili nejvyšší úrovní (18) rodičovského zámku

standa111
Registrace: 11/2009

Ten zámek je opravdu super věc. Takto to pro jistotu nemůže sledovat ani ten co si to platí, když nemá možnost si to sám na kartě nastavit. Rv
Dnes jsem zkoušel nastavit zámek v jejich certifikovaném GOšrotu a i po resetu pinu opět čumím do tmy. Obrázek naskočil asi na 2 vteřiny po půlnoci a pak tma. :-/

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

no vidíš a vámi odsuzované televize ( U NĚKOHO ŠROTY ) s vestavěným satelitem jedou jak blázen i na Horor film bez problémů , i jiných programů v DVB-S2 8PSK pilot ON , Pilot OFF ,
. Panasonic rok 2009 , Philips rok 2012 .
Je vidět , že ještě větší šroty jste si naloupili . Podle určitých lidí jak zde pozoruji má asi 98 % lidí šroty a ted otázka jak velký .

standa111
Registrace: 11/2009

Dnes jsem znovu psal na BORDELLINK:
Dobrý den.
Stále od Vás marně( již týden) očekávám odpověď na můj několikátý dotaz stran nefunkčnosti programu HOROR FILM a PRIVATE SPICE. Po týdnu marných pokusů o jejich zprovoznění a neustále info "kódovaný program" se mi na obrazovce objevilo okno se žádosti zadání pik kódu. To jsem učinil, zadal běžné 0000 a objevila se hláška "pin kód je neplatný,kontaktuje svého poskytovatele služeb"(v angličtině). Zatím zadání nějakého pinu na kartu IRDETO u žádného ze cca 40 předplacených kanálů jsem nemusel řešit.
Tak mi prosím laskavě sdělte, jak mám dále postupovat. Možná mi nějaká Vaše informace unikla, i když pracuji v oboru satelitní techniky.
Děkuji.

CARLOS89

No nazdar, pracuje v oboru sat. techniky. Boze muj. Proste se musi provest RESET pinu a to muze clovek sam pres zakaznickou zonu webu Skylink. Instrukce pro reset ma nizkou prioritu, nachat na CT1 tak po dobu 1-2 hodin. U prijimacu s vestavenym irdetem se obraz rozjede. U modulu Cryptoworks bude vyzadovat zadani pinu. Nutne nastavit MR na 18+ nebo na disable.

Proc tomu tak je, no protoze v posledni dobe prakticky vsechny karty nemeli vygenerovany zadny PIN. Byla posilana instrukce pro vsechny karty na reset pinu, bohuzel to zrejmne u nekoho neproslo. Vychozi hodnota MR na karte je PG.

koudelka
Registrace: 4/2009

Nazdar pane Koudelko.
Ten rezet jsem samosebou provedl i nastavení MR na 18+ a stále nic.Pišu těm skylinkařům jako uplá trubka to proto,že jsou, po mých zkušenostech, silně alergičtí na technicky zdatnější stěžovatele,kteří nezbaští jejich výmluvy na certifikované přijímače atp..Možná že jejich vysvětlení pomůže i uživatelům, kteří o nějakých pinech a MR nemají páru.

CARLOS89

Hmm tak to napisu polopate. Jaky je pouzit pristroj? Jaka karta ICE nebo Irdeto ? Ten reset zjevne neprobehnul, byl skutecne ponechan prijimac po vykonani resetu delsi dobu na CT1 ??

koudelka

Proč by musel být ponechán na ČT1? Zápisy chodí na všech TP, které M7 provozuje.

technikTKR

Jiste EMM jde vsude, ale nekdy to muze zlobit. Druha vec je kolik je na EMM na konkretnim tp vyhrazeno mista.

koudelka

Nevíte někdo jestli se reset provede i na uni čtečce, třeba v dreamu? předem dík

kanov
Registrace: 11/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra