Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

HOROR FILM

jak mám zadat pin na Sony KDL-52NX805 dík za rady

rychling
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

kanov

Zjevně neprovede všude na všem. Mě se nejspíš provedl, protože v tom Gosatu jsem viděl , že tam je 0000, ale Horor film stále nejede a od Skylinku se neozval na mail nikdo. :lookaround:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HOROR FILM

Zdravím pane Koudelko.Tyto operace jsem prováděl s IRDETO kartou vraženou do "certifikovaného" CI modulu.Reset pinkodu karty jsem prováděl pomocí jejich stránek několik dnů a teprve včera se dílo podařilo a programy naběhly.Dnes jsem po TÝDNU obdržel od Skylinku konečně fundovanou informaci,kterou kdyby napsali na svých stránkách nemuselo toto vlákno existovat:
Na Vaši kartě je nutné nastavit rodičovskou ochranu.
Pokud je ICE karta vložená v interní čtečce CW případně v CA-modulu CW je potřeba nastavit rodičovskou ochranu na kartě (v interní čtečce přes systémové informace/CryptoWorks/rodičovská ochrana)-(v CA-modulu přes přístupové rozhraní CI-slot/Smard Card Management/Maturity Rating) na (18+) nebo deaktivaci (Disable).TV stanice po tomto nastavení fungují v pořádku
Pokud přijímač nebo CA modul neumí (neumožňuje) nastavení, je nutno provést v jiném přijímači s licen.čtečkou Cryptoworks. případně vložit kartu do lic. modulu Cryptoworks, který toto nastavení umožňuje. Je možné nastavit u prodejce sat.techniky.
Pokud je ICE karta v CW modulu, který umožňuje nastavení, ale nenabídne ho (není přístupné),je potřeba zaslat reset pinu na kartu. Při resetu je potřeba mít přijímač zapnutý na ČT1/zaslat reset/počkat a nepřepínat 15 minut. Po této době by měl být pin vyresetován. Pro karty série 4 2xxx xxxx x je PIN kód 0000 a nastavení by již mělo být přístupné.
Pokud je karta ICE vložená do Irdeto modulu, který pracuje v Irdeto PI- sys , není nutno nic nastavovat pro erotické programy.
Pokud je IR karta v IR boxu a má nastavený věkový limit(rodičovský zámek)musí zadat PIN. Pokud nemá žádný- program hraje.
S pozdravem
Schmutzová Monika
Zákaznický servis
:bomb:

CARLOS89
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra