![]() |
|
Mimo mísu - převod formátu nahrávekZ digitální kamery mám soubor s příponou .MTS. Poradí mi někdo, jaký mám užít software na převod videa a do jakého formátu (asi avi, ale při jakém nastavení) mám soubor převést, aby jej bylo možné přehrávat z USB disku v sat. přijímači Mascom MC2000HDCI MKII. Už jsem to zkoušel převádět v AVS video converter do .avi a to při různém nastavení, ale sat. přijímač mi vždy napsal „soubor poškozen“. Předem děkuju za rady. |
sucell
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - převod formátu nahrávekStáhni si Videoredo vněm si mužeš i záznam sestříhat nebo rovnou převest do TS nebo MPG a potom tito pujde v recívru přehrát a nebo sito převed v tom videoredu do ts a v stahni si AutoGordianKnot a v něm sito převed z toho TS do AVI |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
@ sucellPresne tak ako hovorí DjTommy a keby si si nevedel rady, tak sme tu práve my čo ti ho môžeme preposlať na tvoj mail. ;) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - převod formátu nahrávekdíky. vyzkouším. |
sucell
![]() |
|
RE: Mimo mísu - převod formátu nahrávekmalo by to isť aj cez CONVERTXTODVD alebo Pinnacle, prip. naročnejší program AVIDSTUDIO s možnosťou strihov |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
@ sucellSom ti to poslal, ale sa mi vrátilo upozornenie o súbore, ktoré má viac ako 20Mega. Tvoj mail to neprijal, takže skús si ho stiahnúť zo stránky rozhádž.to je tam verzia 4.20.7.629. Ahoj a nech sa darí :) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - převod formátu nahrávekJako prvni zkus pouhopouhe prejmenovani z .mts na .mpg (mpeg).Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - převod formátu nahrávekEste taka otazka, nebol nejaky soft k tej kamere na CD,DVD?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - převod formátu nahrávekfor PeMa: už to mám, díkyfor pavsla: nějak se mi nedaří přejmenovat příponu souboru for: liquer: soft byl, ale já řeším to jaký soubor bude schopný přehrát sat. přijímač a v tom mi originál soft ke kameře moc nepomůže už jsem vyzkoušel ve videoredo převést do .mpg a stále to sat. nepřehraje |
sucell
![]() |
|
RE: Mimo mísu - převod formátu nahrávekA vies co ten box ma vediet prehravat?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Mimo mísu - převod formátu nahrávekurčitě .avi, to na něm běžně přehrávámale podlě mě není avi jako avi, musí to být nějak přesně nastaveno při převodu a to právě nevím jak |
sucell
![]() |
|
liquerepřesně tak,každá kamera má u sebe CD,ten použij,někdy je to divočina,vím o čem píšu,dodnes jsem nespojil avi z dovolené ničím a protože už kameru nemám,nemám ani ten soft R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
PierreFormatfactory ma spajanie, ale neskusal som to... :laughing: R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liqueredíky za ochotu,nic to nespojí bez problémů,pokud ano,zas je rozhozenej zvuk,kamera na neslušný výraz,už je v neslušném výrazu a to byla sony fullHD R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
![]() |