![]() |
|
hospoda-plazma nebo LCD ??ahoj - máte nějakou zkušenost s LCD či plazmou v prostředí restaurace ??Dle vyjádření obchodníka, je lepší do restaurace plazma, neboť LCD tam odchází... protože nevím, proč by LCD mělo "odcházet" ptám se pléna... |
Luckyolda
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 335 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
CES.........to není návrat,zatím nikdo nenadává,ale v tropech jsem víc než tady,dobře za každej den R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: hospoda-plazma nebo LCD ??Já nekecám. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: hospoda-plazma nebo LCD ??děkuji všem kdo reagovali. Luckyolda |
Luckyolda
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
RE: hospoda-plazma nebo LCD ??Tak především do normální hospody žádná televize nepatří. Něco jiného jsou speciálně zaměřené sportbary. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: hospoda-plazma nebo LCD ??Ne, není to tak. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: hospoda-plazma nebo LCD ??já byl v nemocnici v zimě v lednu 2012 na chodbách měli LCD A KABELOVKU , přitom lidi chtěli jen NOVU A na ostatní programy jsme neměli nárok v počtu lidí co na to koukali každý den .Stále musela být tam NOVA a kolem plno lidí jak ráno tak odpoledne atd. Pry na to koukají i doma a ostatní stanice ani nepřepínají . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: hospoda-plazma nebo LCD ??Dneska aby si člověk i vybíral, do jaké nemocnice si půjde lehnout.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: hospoda-plazma nebo LCD ??Do české nemocnice raději vůbec nechodit.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: hospoda-plazma nebo LCD ??Chlapci vy ste dobryy, z hospody ste uz v nemocnici a snad neskoncite az na cintorine. :)))Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
Warderto si piš,že všichni |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |