, sekce: DVB-S přijímače |
|
AB IPBOX zamrzání obrazu s ICE kartouDobrý den, známej má AB IPBOX 910 s hárdem (jde nahrávat nejde Timshift) a má nahránu enigmu - Kuberevo a má velké problémy se sekáním obrazu. Karta Skylink ICE. Dá mi sem někdo odkaz nebo pošle mi někdo spolehlivý firmware na email??? ccoopp@seznam.czPředem moc dík na AB fóru mě to smazali a snad mě někdo poradí tady, teda spíš mému známému. R^ Satelit amatér
|
Pacanda
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 121 |
|
|
RE: AB IPBOX zamrzání obrazu s ICE kartouMam jednoho známeho,který tyto boxy přehravá v práglu.A fungují dobře.Cena přehrání stojí 1200 + 200 externí 4GB flash na sw. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
RE: AB IPBOX zamrzání obrazu s ICE kartouZa tie peniaze si kúpi nový šrot :laughing: |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
|
|
RE: AB IPBOX zamrzání obrazu s ICE kartouPřesně tak. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
Pacando, začni u signálu...Ten Tvůj známý může mít problémy s přesným nasměrováním paraboly.Ověř to změřením nebo alespoň jiným přijímačem - nasměruj přesně. Když to nebude tím, může být problém se zdrojem přijímače a také bývá problém v tuneru. Většinou to není softwarová závada. Ten timeshift je potřeba zapnout v nastavení PVR. Pokud je zdroj a hdd v pořádku, nejsou s tím problémy. Tak si pohraj. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
|
|
Dík za radu!!!Dík moc zkusím na to mrknout. Ale kámoš měl taky Ip Box a s HDD mu to nějak taky sekalo a když přehrál, tak má pokoj.Satelit amatér
|
Pacanda
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 121 |
|
|
RE: AB IPBOX zamrzání obrazu s ICE kartouA co CT 24? To se mu neseka?Jestli se mu sekaj jen kodovany kanaly, tak at tam hodi image PGI a pojede to.Jam mam teda 91HD, ale slape to dobre.XXXXXXXX - 9) šířit reklamu (odkazy na weby) či spam Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 20.02.2013, 13:37.59
|
Velos
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 28 |
|
|
RE: AB IPBOX zamrzání obrazu s ICE kartouDělám IPBoxy, muzes to poslat do Ostravy, pripadne SZ na AB Foru, mam tam stejny nick. Navic pokud ma ICE, tak musi mit nahranou interni ctecku, predpokladam OScam, nebo MGCamd s NEWcs, tak at se prvni podiva na spravnou konfiguraci souboru oscam.conf, .dvbapi, .user. .server |
kohut
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 8 |
|
|
@PacandaNejlepší rada je, zbavit se toho šrotu! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 430 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|