Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC kvalita zak.linky

Včera v 15 hod jsem přes skype kontaktoval operátorku zákazníckého centra Freesat UPC a dotazoval se na SPORT2 HDkonkretně na frekvenci. Tato mi sdělila, že takový kanál nemají v nabídce a ani s ním nepočítají, jak řekla bude zřejmě dodáván pouze pro kabelovou televizi. Nyní jsem to naladil, ženská zjevně neměla tušení jaká bije,

Clint
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC kvalita zak.linky

Děkujeme za zprávu.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Ty máš taky kvalitu

Dva roky registrován na Parabole, kde se o Sport 2HD píše týden zpět, a musíš se ptát na frekvenci přes Skype? To taky o něčem svědčí... Nebo si prostě potřebuješ kopnout?

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Uplnou nahodou som sa na zakaznickej linke vcera informoval aj ja a dotsal som vycerpavajuce info...tak neviem :lookaround:

dodiak
Registrace: 7/2011

Odkedy UPC funguje nikdy som nemal problém, vždy som sa dovolal, bezproblémov všetko bolo k mojej spokojnosti vybavené, na rozdiel od DIGI ale najhoršia komunikácia je jednoznačne Skylink to potvrdí asi každý.

korok
Registrace: 4/2006

@marco37

Pokial by linka Skylinku fungovala ako mala, podla mna by nemal nikto dovod pisat negativne skusenosti. Uz sa to tu riesilo 1000 krat,ci je lepsie Free alebo Sky, no co sa tyka zak. linky tak Freesat vedie o 1000%. R^

dodiak
Registrace: 7/2011

den pred oficialnym startom tam volaj a potom sa div ze ti nic nepovedia... ty si hrdina teda.

Mathev
Registrace: 1/2011

Nestalo

se,že bych se za poslední dva roky okamžitě nedovolal nevyřídil co jsem potřeboval.Od těch slečen ale neočekávejte znalosti jako od profíku atd.Ale domluvil jsem se vždy nebo byl přepojen na fundovanější osobu.Nemám se zák.centrem sebemenší problém. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra