Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

necakany list od digi

Dnes my prisiel list od digi a v nom upomienka a poukazka na 205€ na zaplatenie dlhu a vratenie kompletu.Skoro som onemel ved 24.10 som im to na pobocke v SE vsetko komplet vratil mam aj protokol o odovzdani hned som volal na zak.linku a tam povedal ze to postupi nekomu ale ze vsetko ma vyrovnane tak to je teda bordel u nich jak ma nastvali mali aj vy s nima takyto problem.

satmaker
Registrace: 11/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: necakany list od digi

naštastie já ne
a ani nechcem mat ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

len pisem ci sa to niekomu tiez nestalo.

satmaker

Mě strhli 2x500 kč po ukončení smlouvy,měl jsem inkaso z učtu.Jak jsem to šel vrátit přijímač z kartou ,anténu z konventorem jsem nechal kamošovi ten mi dal 500kč,a 500kč mi strhli z přeplatku,takže dodnes mi dluží 500kč,měl jsem to prní rok jak začali.

Kdysi z UPC mi trvalo dostat přeplatek 1300 kč dva roky.

V Multichoice mi zustali peníze.

Už nikdy nic na smlouvu,všichni mužou nadávat na Skylink,ale zpusob platby a aktivace balíčku má nejlepší.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

ja som to platil cez sipo a hned po ukonceni zmluvy 31.10 uz v dalsom sipe nemal som nic platit tak je to aj teraz tak nechapem co toto prislo za blbost.

satmaker

daj si to potvrdit pisommne od digi,pretoze ja som to tiez telefoncky riesil a o 6 mesiacov prisiel sudny prikaz na zaplatenie 200E+sudne trovy.Ak by som neposlal odpor+dokazy o zaplateni/vrateni a nedodrzal 15 dnovu lehotu tak by som to musel zaplatit.Toto berte ako vystrahu.Odvtedy digi nikdy viac ani moja rodina.Stacilo. Rv

Bruty
Registrace: 5/2006

dyk brutty za radu pojdem po tom a presne ako pises digi uz nikdy viac a to poviem aj ostatnym.

satmaker

Hlavně si to nech přečíst a podepsat někým gramotným...

bretah
Registrace: 9/2012

u mňa to zašlo až k súdu, ktorý som vyhral

jklajban
Registrace: 2/2006

ja nemam strach zo sudu doklad o odovzadni mam aj vsetky zavezky mam vyrovnane nech len skusia a este pojdem aj na pobocku a nech sa tesia .

satmaker

A koho tu vlastne zaujímajú Tvoje osobné techtle-mechtle s nejakým DIGI TV??? Rieš si to v Digi keď si sa upísal diletantom! Rv

Nibiru
Registrace: 3/2008

Třeba

je to jak kdy jak kde.Já to vracel už dvakrát osobně tam kde jsem to vzal a problém žádný.Měl jsem jenom přístroje s kartou nic víc ani LNB a samoinstalaci.

hobo
Registrace: 1/2007

Mal som Digi od začiatku. Keď zrušili HBO+Cinemax, prešiel som k UPC Freesat. Odovzdal som im všetko.Nikdy neboli žiadne problémy. Myslím si,že keď sa všetko včas platí- žiadny problém!

imi999
Registrace: 8/2007

ja som platil vzdy vsetko nacas nejakych 9,60€ mi problem nikdy nerobilo tak potom nechapem ten jejich bordel v databazi zakaznikov.

satmaker

To se u Digi občas stane.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

habr

povolené INKASO pro Digi TV?
Šílená představa, šílená! :bomb:

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

cele digi je silene banujem ten den ked som s nima uzavrel zmluvu.

satmaker

V administratíve majú bordel ako v tanku,rovnako tak celá zákaznicka linka je k ničomu.
Mal som tiež s nimi ( bohužiaľ ) dočinenie a chvalabohu je to za mnou.
Mal som zaplatené riadne,oni ma vypli,minimálne 4x som faxoval ústrižok o zaplatení,mali to na háku.
Pohrozil som im medializáciou,čo u mna nie je problém vykonať a na druhý deň ma zapli.
Skončila viazanosť,šmaril som to na pobočku do SE,samozrejme predtým boli tiež problemy,ale tie si nechám pre seba zatiaľ a od tej doby mám s nimi utrum naveky.
Viac takúto platformu nechcem ani zadarmo.
Pozeral som ich v EMU,zakódovali a otočil tanier inde.
Vraj im ešťe dĺžim 14.50€-neviem začo,list poslali raz,odpoveď dostali jasnu a zreteľnú z mojej strany a odvtedy pre nich neexistujem...

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

vsak nech skusia este nieco poslat viem nie som jediny co takto dopadol aby mi po pol roku niekto posielal upomienku a vratenie kompletu ked som vsetko riadne vratil a nemal som ani jednu fakturu nezaplatenu.

satmaker

RE ::

Ktori sat. operatori su lepsi?

majky
Registrace: 1/2012

mam teraz skylink ziadna zmluva a hotovo uz nikdy ziadna viazanost.

satmaker

So xxxxxx s Cigi.Tv sa nehodno zaplietať, ak nechcete mať problémy postarané! ;P
Mal som úplne rovnaký problém ako Mego. "Vraj im ešťe dĺžim 14.50€ -neviem začo,list poslali raz,odpoveď dostali jasnu a zreteľnú z mojej strany a odvtedy pre nich neexistujem..." Možno to mali ako osvedčený trik na vymámenie od ustráchaných abonentov nejaké prachy.:zombie:
Ignorujem ich, lebo im uplynula trojročná premlčacia doba na podanie žaloby, tak môžu fúkať práškoví cukor... :laughing: :laughing: :laughing:

*prosim bez hrubych a vulgarnych slov
Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 22.02.2013, 17:46.51

Ingemar13
Registrace: 10/2012

jak tak citam tak len same negativa na digi a vidim ako tu pisete mate s nimi len zle skusenosti tak ako ja snad uz mi daju pokoj .

satmaker

digitv nikdy

v zivote...vycucaju, oklamu a vypluju...rumuna nikdy p. morariu!

VIEM, že NIČ neviem!

major13
Registrace: 2/2013

Pořád na ni nadáváte,já zatím nemůžu.Obraz celkem slušný,260KČ,no,neberte to za ty peníze.Jinak zdravím,vše maká jak z partesu.Karty mám v šuplíku,ten "Pingulux"dělá divy. :)))

zzaner
Registrace: 9/2006

No zatím stačí Freesat by upc full a Skylink full...digi ani netřeba a ten totálně hw očesanej pingulus tiež ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra