![]() |
|
necakany list od digiDnes my prisiel list od digi a v nom upomienka a poukazka na 205€ na zaplatenie dlhu a vratenie kompletu.Skoro som onemel ved 24.10 som im to na pobocke v SE vsetko komplet vratil mam aj protokol o odovzdani hned som volal na zak.linku a tam povedal ze to postupi nekomu ale ze vsetko ma vyrovnane tak to je teda bordel u nich jak ma nastvali mali aj vy s nima takyto problem. |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: necakany list od diginaštastie já nea ani nechcem mat ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: necakany list od digilen pisem ci sa to niekomu tiez nestalo. |
satmaker
![]() |
|
RE: necakany list od digiMě strhli 2x500 kč po ukončení smlouvy,měl jsem inkaso z učtu.Jak jsem to šel vrátit přijímač z kartou ,anténu z konventorem jsem nechal kamošovi ten mi dal 500kč,a 500kč mi strhli z přeplatku,takže dodnes mi dluží 500kč,měl jsem to prní rok jak začali.Kdysi z UPC mi trvalo dostat přeplatek 1300 kč dva roky. V Multichoice mi zustali peníze. Už nikdy nic na smlouvu,všichni mužou nadávat na Skylink,ale zpusob platby a aktivace balíčku má nejlepší. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: necakany list od digija som to platil cez sipo a hned po ukonceni zmluvy 31.10 uz v dalsom sipe nemal som nic platit tak je to aj teraz tak nechapem co toto prislo za blbost. |
satmaker
![]() |
|
RE: necakany list od digidaj si to potvrdit pisommne od digi,pretoze ja som to tiez telefoncky riesil a o 6 mesiacov prisiel sudny prikaz na zaplatenie 200E+sudne trovy.Ak by som neposlal odpor+dokazy o zaplateni/vrateni a nedodrzal 15 dnovu lehotu tak by som to musel zaplatit.Toto berte ako vystrahu.Odvtedy digi nikdy viac ani moja rodina.Stacilo. Rv |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE: necakany list od digidyk brutty za radu pojdem po tom a presne ako pises digi uz nikdy viac a to poviem aj ostatnym. |
satmaker
![]() |
|
RE: necakany list od digiHlavně si to nech přečíst a podepsat někým gramotným... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 308 |
![]() |
|
RE: necakany list od digiu mňa to zašlo až k súdu, ktorý som vyhral |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: necakany list od digija nemam strach zo sudu doklad o odovzadni mam aj vsetky zavezky mam vyrovnane nech len skusia a este pojdem aj na pobocku a nech sa tesia . |
satmaker
![]() |
|
RE: necakany list od digiA koho tu vlastne zaujímajú Tvoje osobné techtle-mechtle s nejakým DIGI TV??? Rieš si to v Digi keď si sa upísal diletantom! Rv |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
Třebaje to jak kdy jak kde.Já to vracel už dvakrát osobně tam kde jsem to vzal a problém žádný.Měl jsem jenom přístroje s kartou nic víc ani LNB a samoinstalaci. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 462 |
![]() |
|
RE: necakany list od digiMal som Digi od začiatku. Keď zrušili HBO+Cinemax, prešiel som k UPC Freesat. Odovzdal som im všetko.Nikdy neboli žiadne problémy. Myslím si,že keď sa všetko včas platí- žiadny problém! |
imi999
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: necakany list od digija som platil vzdy vsetko nacas nejakych 9,60€ mi problem nikdy nerobilo tak potom nechapem ten jejich bordel v databazi zakaznikov. |
satmaker
![]() |
|
RE: necakany list od digiTo se u Digi občas stane. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
habrpovolené INKASO pro Digi TV?Šílená představa, šílená! :bomb: On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: necakany list od digicele digi je silene banujem ten den ked som s nima uzavrel zmluvu. |
satmaker
![]() |
|
RE: necakany list od digiV administratíve majú bordel ako v tanku,rovnako tak celá zákaznicka linka je k ničomu.Mal som tiež s nimi ( bohužiaľ ) dočinenie a chvalabohu je to za mnou. Mal som zaplatené riadne,oni ma vypli,minimálne 4x som faxoval ústrižok o zaplatení,mali to na háku. Pohrozil som im medializáciou,čo u mna nie je problém vykonať a na druhý deň ma zapli. Skončila viazanosť,šmaril som to na pobočku do SE,samozrejme predtým boli tiež problemy,ale tie si nechám pre seba zatiaľ a od tej doby mám s nimi utrum naveky. Viac takúto platformu nechcem ani zadarmo. Pozeral som ich v EMU,zakódovali a otočil tanier inde. Vraj im ešťe dĺžim 14.50€-neviem začo,list poslali raz,odpoveď dostali jasnu a zreteľnú z mojej strany a odvtedy pre nich neexistujem... Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: necakany list od digivsak nech skusia este nieco poslat viem nie som jediny co takto dopadol aby mi po pol roku niekto posielal upomienku a vratenie kompletu ked som vsetko riadne vratil a nemal som ani jednu fakturu nezaplatenu. |
satmaker
![]() |
|
RE ::Ktori sat. operatori su lepsi? |
majky
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: necakany list od digimam teraz skylink ziadna zmluva a hotovo uz nikdy ziadna viazanost. |
satmaker
![]() |
|
RE: necakany list od digiSo xxxxxx s Cigi.Tv sa nehodno zaplietať, ak nechcete mať problémy postarané! ;PMal som úplne rovnaký problém ako Mego. "Vraj im ešťe dĺžim 14.50€ -neviem začo,list poslali raz,odpoveď dostali jasnu a zreteľnú z mojej strany a odvtedy pre nich neexistujem..." Možno to mali ako osvedčený trik na vymámenie od ustráchaných abonentov nejaké prachy.:zombie: Ignorujem ich, lebo im uplynula trojročná premlčacia doba na podanie žaloby, tak môžu fúkať práškoví cukor... :laughing: :laughing: :laughing: *prosim bez hrubych a vulgarnych slov Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 22.02.2013, 17:46.51
|
Ingemar13
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 234 |
![]() |
|
RE: necakany list od digijak tak citam tak len same negativa na digi a vidim ako tu pisete mate s nimi len zle skusenosti tak ako ja snad uz mi daju pokoj . |
satmaker
![]() |
|
digitv nikdyv zivote...vycucaju, oklamu a vypluju...rumuna nikdy p. morariu!VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: necakany list od digiPořád na ni nadáváte,já zatím nemůžu.Obraz celkem slušný,260KČ,no,neberte to za ty peníze.Jinak zdravím,vše maká jak z partesu.Karty mám v šuplíku,ten "Pingulux"dělá divy. :))) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: necakany list od digiNo zatím stačí Freesat by upc full a Skylink full...digi ani netřeba a ten totálně hw očesanej pingulus tiež ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 773 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |