![]() |
|
necakany list od digiDnes my prisiel list od digi a v nom upomienka a poukazka na 205€ na zaplatenie dlhu a vratenie kompletu.Skoro som onemel ved 24.10 som im to na pobocke v SE vsetko komplet vratil mam aj protokol o odovzdani hned som volal na zak.linku a tam povedal ze to postupi nekomu ale ze vsetko ma vyrovnane tak to je teda bordel u nich jak ma nastvali mali aj vy s nima takyto problem. |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: necakany list od digiJak ti běží Šlágr TV?Momentálně poslouchám(Moravské slovácko). R^ :))) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: necakany list od digiMožno vy v čechách nemáte takú bordel linku Digi,ako na slovensku,administratíva je tiež v poriadku,ale toľko sťažností,čo je na SK je ich hanba.Čo doporučujem,tak sa s nimi nemaznať.Nikto na nich doplácať nebude a ak mate všetky pohľadávky vyplatené a oni chcú za niečo bez vedomia platiť,tvrdo isť po nich,lebo oni dokážu i za pár fiktívnych drobných narobiť ohromné problémy. O nich už bolo napísané a vysielané až až,ale svoje praktiky striktne dodržiavajú a praktizujú nadaľej. Inak pani Morariu už vo vedení nie je a po tejto "šéfke" sa doslova zľahla zem,kontakty na nu neexistujú a Rumúnska centrála nepodáva žiadne info o tejto osobe. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: necakany list od digiOno sa to stava ze peniaze chcu i ked to bolo zaplatene vratene a to nielen u digi ale aj bars kde inde .. treba sa hned ohradit a nie cakat na to ze to niekto vyriesi za mna ..VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.
|
vladenko
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
RE: necakany list od digiten istý problém.pol roka tma,účty zaplatené a že odpojený pre neuhradenie faktúr.Po roku som v 2006-tom vypovedal zmluvu a vrátil komplet.Podal som reklamáciu za neposkytnutie zaplatených služieb a náhradu škody.V novembri 2006 mi volali,že mi to pošlú na účet 6x610,- SKK.Potom dlho ticho,lóve nikde a v roku 2010 mi poslali vianočný pozdrav za neuhradené 2-mesiace+nevrátenie kompletu.Preberací protokol neuznali,lebo už nemali s konkrétnou firmou zmluvu.Maximálna drzosť,keď vám dlžník pošle výhražný list s informáciou o výške "vašej" pohľadávky.Tak som prišiel o 3660,- SKK a môj dlh za neuhradené 2-mesiace a cenu komletu som poslal do riťky premlčaním dlhu. Najkrajšie na tom je, že ma na ich pracovisku presviedčali o nevrátení kompletu,lebo čo majú v systéme,to je pravda a "božie slovo" ale po zadaní môjho čísla karty a výrobného čísla prijímača,čo sa veľmi divím,že ten ich šmejd tak dlho slúži,vyhodilom meno nejakej paničky na opačnom konci republiky.čistý ojebávaci a podvodníci! :fuming: |
gauč
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: necakany list od digiTak to je tvůj problém o neschopnosti , že jsi to dotáhl až na půlroční tmu . mě jak to nešlo 1-2 dny tak jsem dělal vše aby to jelo do max. 4- 5 dnů každýmu z rodiny a vždy se to vyplatilo a povedlo .I když mám Skylink tak mám od začátku DIGI TV partner box a nechal jsem si do ted , má to taky svoje výhody . Těch 600 kč za měsíc DIGI + SKYLINK není tolik . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
@megoak uz nieje p. morariu vo vedeni digitv, tak moze byt dost ludi spokojnych, pretoze v r.2007 podpisala aj na moju osobu sudnu exekuciu...pravdaze neopravnene, kedze som nemal ziadne podlznosti voci ich spolocnosti a vsetko som vratil osobne do posledneho f-konektora, co ma stalo vela usilia dokazat a tym padom ma obrali o moj cas kopu nervov...rumuna nikdy viac!VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
majorPani Morariu ešte v tom roku bola vo vedení.Svoj post zanechala v roku 2010,síce vystupuje ako šéfka,ale v reale nie je.Je to tam celé divné,jediní,ktorí dokážu ako tak komunikovať sú z rumúnskej centrály,kde sa mi podarilo vyjadriť stanovisko,v dosť závažnej veci spred 2 rokov a následne boli porobené čistky v BA a to vo veľkom.Viac o tom je na inom fore,treba vyhľadať a prečítať.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
@digiLen na doplnenie-tá komunikácia s rumúnmi je problematická,ale treba dobre zistiť,kam sa obrátiť a napisať-nič ľahke na získanie to nie je,pretože oni si riešia svojich zákazníkov v prvom rade.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |