![]() |
|
ca se stalo s HDDpříjmač Vantage 8000. Externí disk usb WD1000, zaplněn malinko přes polovinu, žádný problém až do dnes. Najednou přestal být videt obsah disku. Je neviditelný. Mohu nahrávat, vytvoří novou složku record a nahrává do ní, jako by se všechny stará složky ztratily. Přitom příjmač ukazuje správně velikost použitého místa i volného místa. A notebook to samé, nevidí vůbec 450 GB nahraných, přitom velikost volného místo hlásí správně, stejně jako příjmač. Poradíte co s tím ? |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: ca se stalo s HDDNo nevím, mně pětistovka WD s ext. napájením zatím dělá dobrotu. Zkusil bych zálohovat kanály a dát tovární nastavení přijímače. Případně přehrát soft. Zálohovat data HDD a přeformátovat jej. A nehrabal jsi se v nastavení? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: ca se stalo s HDDext. napájení jsem nikdy nepoužíval. Jedu USB. Zkušenost s jinými disky bez problémů : mám 250, 500, 750. Nejvíc mě zaráží, že nahraný obsah najednou nevidí ani notebook. V nastavení jsem se nehrabal. Zkusím přehrát soft. |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: ca se stalo s HDDHlavně vše zálohuj. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: ca se stalo s HDDSkusil by som naformatovat cely disk s Fat32Formatter a firmware nahodit Van_BelDigital, ktory uz ma pracu s HDD trochu zlepsenu.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
lost clusterspodla mna to mas vo formate FAT a pri nejakom zapise (nahravaniu) sa to prerusilo/pokazilo atd. Subory su tam ale nie su vidiet v adresarovej zlozke. Staci dat nejaku kontrolu disku (logickeho obsahu) ako boli ChkDsk ci ScanDisk, najdu kopu stratenich suborov ktore odlozia do ineho adresara a sa obnovi adresarova struktura, budu vidiet opat nazvy adresarov/suborov LEN ich obsah bude v tej novej zlozke a preto je dobre po takejto oprave vsetko prekopirovat (Copy nie Move!) do novej zlozky (alebo ineho disku) a potom vsetko povodne aj s tou "FOUND" sa moze zmazat.K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
jaj pshlavne nenahravaj nove veci kym ScanDisk neulozi stratene subory, ani nic neposuvaj, nezmensuj/nezvacsuj atp. uloz lost clusters , potom mozes odzalohovat este mimo ak ide o nieco velmi dolezite az nakoniec to zafixuj |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |