![]() |
|
Mascom MC250HDIR-USB PVRPrávě jsem domů pořídil přijímač Mascom MC250HDIR-USB PVR a jsem trochu nesvůj. Náběh z režimu standby do provozu trvá skoro půl minuty. Můj dřívější, bohužel porouchaný Vantage211 to zvádal za pár vteřin. Ukládání v menu nebo jen změna programu (ta trvá 3-4s) na Mascomu mi připadá taky nepřiměřeně dlouhá. Co myslíte? Je to standartní, nebo se mám obrátit na Mascom Help Line, nebo na servis? |
Dabass
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Mascom MC250HDIR-USB PVRJsou 2 druhy standby - jeden skutečný a druhý fake neboli přijímač se tváří jako ve standby a ve skutečnosti není. Od toho taky délka náběhu po spuštění.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Mascom MC250HDIR-USB PVRNo jo...:-) Na tom něco je. Díky za rychlou odpověď. ;) |
Dabass
![]() |
|
MascomJsou přijímače které běžně nabíhají i minutu. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
DabassAle oba druhy stanby mají každý jinou spotřebu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Mascomtřeba ten šrotík Humax od DIGI to je rychlík ze standby během vteřiny. ;)Ten je vlastně zapnutej i když je vypnutej. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
DabassJe to normální a je to závislé na nastavení!Něco za něco! Záleží zda chceš: 1.FastScan+Aktualizace předvoleb ON/OFF 2.Aktivní pohotovostní režim ON/OFF Podle použité konfigurace, buď neběhne hned s větší spotřebou nebo pomaleji s menší spotřebou ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1Tak to jo! Už se jdu na to podívat... :-)Díky. |
Dabass
![]() |
|
Delta1Už to jede! To je fofr! :)) :)) :)) Díky moc. |
Dabass