Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Byly nalezeny nové programy

Zdravím, tuto hlášku mi vyhodil po zapnutí příjimač DIGI TV. Ale žádné nové programy v seznamu nevidím. Jedná se o nějakou náhodnou chybu nebo DIGI chystá nějaké nové programy?

rotak
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Byly nalezeny nové programy

ano je to chyba,taky se mi to občas stava.

feulon
Registrace: 4/2012

Len si skontroluj jazykové verzie všetkých staníc, tiež som mal túto hlášku, posledná stanica má však aj naďalej číslo 82, na niektorých staniciach mi však zmenilo jazykovú stopu

LuboTS
Registrace: 5/2006

No po poslednej zmene zmenilparametre na Digi Tv program Viasat Explorer - teraz je šírený 2x na povodnej pozicií aj na novej - na tej kde vysielal dosiaľ je aj EPG na novej nie - na tej novej prednedávnom ešte vysielala rumúnska RTV Severin - takže asi aspoň ja typujem , že na tú druhú frekvenciu zaradia Dajto ,ktoré je tak žiadané , ale môžem sa aj mýliť.

Sk Jano
Registrace: 6/2008

táto zmena je viditeľná len na starom sof , na novom nie

Sk Jano

@Sk Jano

No Dajto z toho nebude, aspoň ja si myslím. Maďari majú sľúbené, že čoskoro budú mať dva nové kanály a to BBC Knowledge a BBC Entertainment, takže s najväčšou pravdepodobnosťou Rumuni robia miesto pre tieto kanály.

telecirkus
Registrace: 12/2011

Tak ten Viasat explorer na 12,643 vypisuje že kanál nefunguje ale ide ešte EPG a na 12,563 ide ale bez EPG

telecirkus

No neviem ako tebe alôe mne na pôvodnej frekvencií EPG vôbec nefunguje . a ani na novej nie.

Sk Jano

Už nefunguje ani na jednej. Oba kanály sú nefunkčné.

telecirkus

Ináč Digi TV niečo chystá. Už majú 3 kanály ktoré nefungujú.
Viasat Explorer 12,643 H 27500
Echo TV 12,607 H 27,500
ATV 12,527 H 27,500
Či dostaneme aj my z toho niečo, to je zatiaľ veľmi otázne. Minule miesto Duna World zaradilo srbský kanál Vojvodina 1.

telecirkus

prosím jak je to s Viasat explorer na 12,643 vypisuje to že kanál nefunguje a jiný mi to nenahrálo . Na Slovensku to asi máte jinak .My tu máme jen 67 programů Mám dva přístroje partner box a oba stejně . 12,563 jsem dal ručně a nic - není nový program .

standa111
Registrace: 11/2009

standa111 skús ten digi zázrak odpojiť od prúdu, alebo si to vyhľadaj cez továrenské nastavenia. Tie frekvencie sú všade rovnaké.

telecirkus

Digi robí asi jarné upratovanie.

Už majú štvrtý kanál ktorý nefunguje. Hudobná stanica U sa z frekvencie 12,643 H presunula na 12,687 H

telecirkus

DNESKA DALŠÍ POKUSY
Viasat explorer na 12,643 vypisuje to že kanál nefunguje . 12,563 jsem dal ručně frekvence se naladila , ale ostatní se mi zase vymazali , pokud jsem zase dal autom . ladění , všechny se mi naladili je zase Viasat explorer 12,563 se vymazal . Na aktualizaci to nedělalo NIC . At dělám co dělam všechny najednou tam nemám , vypnul jsem přístroje i na 1 hod z proudu atd a stále se mi nepodařilo Viasat explorer + ostatní programy naladit , aby tam zůstali všechny najednou jak na HUMAXU II , tak i na HUMAXU IV stejná písnička .
Dal jsem Tovární nastavení a vše je už v pořádku , vše se naladilo jak má , jak Viasat explorer + zbytek programů . Celkem v česku máme 66 programů . Ale pozor změnila se mi celá grafika - nahrál se zase nový SW , nejdou dát už programy do oblíbených a seřadit , atd. Je lepší obraz ostřejší , čistější a více vynikají barvy A všechny programy CHODÍ UŽ JAK MÁJÍ . Je možný , že mi to nepustilo kvůli starýmu SW , který se šíří ted . Kamarádovi se zničeho nic při sledování TV před týdnem vypnul Humax na 3- 4 min přístroj se sám ladil a pak zase zničeho nic naběhl obraz znovu a Viasat explorer 12,563 už mu naběhl , ale neměl programy v oblíbených , já ano a seřazený .
TV - U 12,687 H TAKY JDE NORMÁLNĚ . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra