![]() |
|
Openbox 810 - nejde frekvencia 12525Vrobil som kedysi znamym pripojenie sat. Maju openbox 810 s motorom. Zrazu im prestala ist frekvencia kde je ct 12,525/V* proste na nej nevidi signal.. Myslel som, ze mozno konvertor... tak som vymenil za novy, ale bez zmeny.. rekonfiguracia , novy fw, tovarko,skusanie viacerych fw ... stale nic. ked tam pripojim iny pristroj tak bez problemov ide vsetko. Ked zoberiem tento pristroj ku mne tak sa sprava rovnako.. teda nejde tato jedna frekvencia.. pritom ako som uz pisal tak na tom istom kabli s inym pristrojom ide . Zaujimave ale je, ze tento problem je iba na tej jednej frekvencii.. vsetko ostatne na tom pristroji ide. nestretol sa s tym niekto?Dakujem za reakcie ps.. vymena pristroja je sice asi najjednoduchsia, ale su to starsi ludia a maju len crt telku takze nepotrebuju bezpodnmienecne menit za hd pristroj. Nehovoriac o tom, ze by mali problem sa ucit nove ovladanie. *upraveny nazov temy Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 25.02.2013, 11:16.35
|
jdodo11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Openbox 810 - nejde frekvencia 12525V:))) Tyjo to už byl tehdy elektrický proud? ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Openbox 810 - nejde frekvencia 12525VJa to znam trochu jinak: Civka jako divka, odpor jenom zdanlivy.To nam rikaval nas ucitel na elektro. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 690 |
![]() |
|
RE: Openbox 810 - nejde frekvencia 12525VDobré :))) To mi připomnělo rozdíl mezi pěknou a škaredou ženskou..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Openbox 810 - nejde frekvencia 12525VHonza Budínský netrénoval Motor, byl to mezinárodní hokejový sudí. Dodnes se s nim potkávám na hokeji a na kole. Je to frajer a to ho cca před deseti/patnácti lety nabralo auto ve Stromovce. Ješte jsem zapoměl na Krčína a na Míka, to byli bolševici jaxvině. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |