![]() |
|
cslink vypadok??Zdravim, nemate nahodou aj vy problem s cslinkom? Len poslednych par minut mi nejdu slovenske programy (STV1, STV2, markiza, joj, doma atd..). Ked na ten program prepnem, naskoci len cierna obrazovka, nie je tam ani ziadna hlaska ako napr "ziadny signal", alebo "kodovany program"...Skusal som aj pootocit satelit ale nepomohlo. A ceske stanice (CT, nova, prima...) idu bez problemov... |
Weenie
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
cslink vypadok??servisny poplatok mas uhradeny1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
![]() |
|
RE: cslink vypadok??servisny poplatok mam platit az niekedy od leta (myslim ze od jula), mam relativne novu kartu. Navyse to by mi nesli ani tie ceske stanice myslim... ci? |
Weenie
![]() |
|
RE: cslink vypadok??...napíš číslo karty a PSČ spatko33@gmail.com ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: cslink vypadok??A co TA3, to ti jde? Nemáš třeba díky nějaké závadě problémy s TP s horizontální polarizací?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: cslink vypadok??nejde ani TA3. Zabudol som opomenut asi dolezity fakt :) Niekolko minut predtym som ladil novu tv fooor. Mohlo sa nieco dodrbat? Cislo karty tu mozem napisat, neda sa to nejak zneuzit? :D som amater :) |
Weenie
![]() |
|
RE: cslink vypadok??...číslo nepíš po fórach ,chyba nieje v karte ale v tom že si frekvenciu 11836 preladil frekvenciou 11895 a preto ti to nejde ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
![]() |
|
Weenieneodporucam ti sem pisat cislo karty. ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: cslink vypadok??vdaka idem sa na to hned pozriet :) |
Weenie
![]() |
|
RE: cslink vypadok??opravene, vdaka za pomoc. R^ |
Weenie
![]() |
|
PatkoJak mám rozumět tomu " ... si frekvenciu 11836 preladil frekvenciou 11895 ...". To je jako co?Už jsem nějaký ten přijímač naladil, ale tohle se mi nestalo a nenapadá mě, jak se k tomu přijde. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: cslink vypadok??To je uplne jednoduchý. Ulozeny transpondér prepsal a ulozil jinou frekvenci. Mel nejprve přidat transporder a potom ladit. :)))Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kuba...ďakujem ;) joscer stačí že to pochopil Weenie ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
![]() |
|
PatkoPřepsat jednu frekvenci jinou frekvencí je tedy přeladění jedné frekvence druhou. Už si to budu pamatovat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joser...pýtajúci sa pochopil ,o čo ti ide ideme sa tu chytať za slovíčka či ??? ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
![]() |
|
joscerNee přeladění, ale u některých přístrojů editace a přepíše se jedna (zde 11836 se slovákama na 11895 kvůli FOOR=bývalá Fashion TV) na druhou a tím je původní TP v há.ji! Typicky např. Amiko atd...;)Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: cslink vypadok??Bežná záležitosť u tých ktorí sa hrajú na šikovných a málo tomu rozumejú. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
![]() |