Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Brit Awards 2013: komplet záznam na EinsFestival!

Live sa Brit Awards dali sledovať jedine na britskej ITV, ktorá pre mnohých dostupná nie je. No nemecký verejnoprávny EinsFestival odvysiela v stredu večer kompletný záznam tohto veľkolepého hudobného happeningu. Štart o 20:15. Určite budú mať mnohí záujem, ktorí nemohli sledovať live na ITV. Tak teda... up to the Brits! :sly:

http://www.einsfestival.de/musik/highlights/2013/pw_09/brit_awards_2013.jsp

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Brit Awards 2013: komplet záznam na EinsFe...

a čo tam bude ?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Třeba Mumford&sons + Muse :-) ale jinak fakt pěkně udělaná show. Naše bulvární média si ani nepovšimla, že tam seděl mezi hosty David Grohl (nejen seděl...). Koho to nezajímá - může to vynechat.

pf09
Registrace: 8/2010

skoda, ze som bol minulu stredu predtym na vecernom lyzovani. V polovici som zaspal :(. Ale inak sa velmi netrhali, ale bola to ina podivana ako produkuju nase TV stanice. treba si to pozriet aspon pre porovnanie, aby sme vedeli ako na tom sme.

VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E

dbart
Registrace: 5/2006

koukal jsem na to na ITV HD,pekne,na zivo Robie Williams,Justin Timberlake,Muse,Mumford a sons,Ben Howard,nova zpevacka Emeli Sande atd,proste nova dobra hudba z UK,Anglani vzdycky byli co se tyce hudby inovativni.Nedokazu si predstavit zivot bez britskych bbc radii kde hraje dle meho nazoru ta nejlepsi svetova hudba,kdezto bez Evropy 2 a drtive vetsiny ceskych radii se velmi rad obejdu,a kdyz jsem se tak rozjel:-) dle meho nazoru maji slovaci hudebne daleko lepsi radia nez my

bbcman
Registrace: 12/2005

Emeli Sande velmi nova spevacka nie je, lebo uz minuly rok spievala na zahajeni a aj ukonceni olympiady a spieva ku*va dobre. Robieho som asi odspal a Justin je uspavac hadov. Zato Taylor Swift je pekna jasterica a aj ta jej pesnicka bola celkom muzikalna, nebola to len hrst tonov :)

VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E

dbart
Registrace: 5/2006

Ja z domácich rádií nepočúvam skoro nič, lebo je to strašne nudná, nechutne zmixovaná vlna pre nenáročného poslucháča. Akurát Rádio_FM za niečo stojí. Tie lokálne hudobné haraburdy a nezmyselné táraninky moderátorov medzi nimi naozaj nemusím.

BBC Radio 1 (Annie Mac, Official Chart, Pete Tong, Zane Lowe, Westwood)

BBC Radio 1xtra (MistaJam, 1xtra Chart, Charlie Sloth)

BBC Radio 2 (Dave Pearces Dance Years - toto je moja srdcovka, vrelo odporúčam!, Trevor Nelsons Soul Show)

BBC Radio 6music (alternatívne žánre)

Proste rádiá BBC sú niečo wonderful, človek na nich nájde všetko. A je to všetko tak vkusne a náročne spravené. Ten hudobný výber, tí hostia, tí moderátori, tie programy. Proste úplná špička, niet o čom hovoriť... Dokonca aj lokálne BBC-čky sú žánrovo a programovo tak pestré, že je radosť vyberať hudobné programy z BBC iPlayeru na môj iPod, resp. na cesty do auta.

Potom som ešte zvykol počúvať alternatívne NME Radio, tiež z UK, v poslednom čase som závislý na ňom. :)))

Z Francúzska počúvam množstvo staníc cez net, hlavne Fun Radio France - Le son dancefloor, je to vynikajúce tanečné rádio so skvelými royal mixmi. Z U.S. tam je Electric FM potom, čo skončilo vynikajúce Energy Dance Radio zo San Franciska.

Potom tam sú parádne rádiá v štýle soul, funk, groove, rnb, hip hop... Škoda že Virgin Radio UK (dnes Absolute Radio) zrušil Virgin Radio Groove, no náhrada sa nájde v podobe Generation Disco Funk, Hotmix Funk, Defjay a iných.

Ešte že je z čoho vyberať a nemusím ani sekundu lipnúť na úbohých regionálnych rádiách, ktoré ma vedia priviesť do šialenstva so svojou povrchnosťou, prízemnosťou a nenáročnosťou.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra