![]() |
|
Nový SW Humax IRHD-5100SMusí se při natažení nového SW 1.01.27 na místo 1.01.26 programy znovu vyhledat a následně uspořádávat programy do oblíbených, nebo se to vše zachová a pouze přečísluje v oblíbených od jedničky ???Rád bych se zbavil těch 4000, ale zase to 2 hodiny třídit a přesouvat se mi skutečně moc nechce. Jinak HBbtv je u našich stanic zatím k ničemu, ale německé stanice to mají plně v provozu včetně videotéky odvysílaných již pořadů... |
Bert
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Nový SW Humax IRHD-5100Sk netu sa viem pripojit cez akykolvek wifi adapter alebo potrebujem ten ich? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
mbfinTP-LINK TL-WN727N lite funguje tiež, ale to wifi usb musí mať Firmwar 2.1. Firmwar 3.0 nekomunikuje s prijímačom. |
jojovh
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
Přátelé díky...Vaše odpovědi jsou ale jaksi mimo mísu... |
Bert
![]() |
|
RE: Nový SW Humax IRHD-5100SBert, pred aplikaci noveho sw se doporucuje prijimac uvest do tovarniho nastaveni a po nahrati noveho sw opet uvest prijimac do tovarka a pak vse znovu nastavit a seradit programy do favoritniho seznamu.Stanice ktere nemas v seznamu Fastscan a doladis si je manualne,se ulozi od cisla 4001,tak si je muzes presunout do favoritniho kde se ti cislo pozice zmeni podle toho kam si stanici ulozis.Tohle si chtel vedet?Postup nahrati sw je zde i na parabole v diskusich. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
RE: Nový SW Humax IRHD-5100SJeste doplnim cisla v favoritnim seznamu jdou postupne 1,2,3...a stanice se daji presouvat.Takze pokud si stanici ze seznamu Fastscan umistenou na pozici treba 100 presunes na prvni pozici v favoritnim seznamu,tak se cislo 100 zmeni na 1 po celkovem ulozeni seznamu do pameti. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
DíkyHyper, díky za zprávu.Toto jsem právě chtěl vědět a v tomto případě to zatím oželím. Před měsícem jsem si s výběrem stanic a jejich uspořádání v oblíbených dostatečně "vyhrál". Dělat to znovu se mi momentálně nechce.Postup změny SW je mi známý. Měl jsem to i vrácené na ten původní SW, ( .. 09) ale kvůli HbbTV jsem se přece jen vrátil k oné naprčené verzi 1.01.26 a mám tam ty 4000ky. |
Bert
![]() |
|
RE: Nový SW..pre Humax-5100S.Presne tak ako píše Hyper.Tá27 je lepšia to radenie programov je dobré a aj programi sa dajú vnej zálohovať na Usb kľúč R^ |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
Tak jsem tam dal SW 1.01.27Konečně to funguje jak má !Z Fastscanu jde nyní normálně přetáhnout do libovolné skupiny oblíbených v řazení od jedničky a dále pokračovat i z individuálně naladěných (v seznamu sice od 4000,ale tam je mi to jedno) V oblíbených jde pak libovolně přesouvat... Konečně standartně fungující přijimač. Přece jen ta vlna pobouření, které nastala po té 1.01.26 přinesla ovoce !!! |
Bert
![]() |
|
![]() |