Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.09.2007, 10:31.45

Aky TV signal k plazme? Ako ziskat dalsie

Zdravim,
mam dilemu. Stahujem sa z mesta do novej bytovky v obci pri Trnave a neviem, akou formou mam prijimat TV signal. Nakolko som doteraz v meste pouzivat kablovku UPC, tak nemam velky prehlad.
Rad by som mal pekny obraz na novej plazme Panasonic TH-42PX70E.
S programov by som chcel okrem slovenskych a ceskych programov aj aspon 2 nejake hudobne, 2 dokumentarne a 2 sportove.
Viem o nasledovnych moznostiach: DIGI-TV, SATRO, UPC DIRECT, SKYLINK/CSLINK.
DIGI-TV, SATRO, UPC DIRECT - uvedena trojica ma asi podobnu kvalitu, pricom najlepsi obraz ma asi SATRO.
Stacilo by mi aj SKYLINK/CSLINK, ale neviem ako by som mohol k programom ktore ponukaju chytat aj napr. REALITY TV, SPEKTRUM, SPORT1, EUROSPORT, MUSICBOX, MTV, ÓČKO.
Docital som sa, ze SKYLINK/CSLINK by ma vysiel komplet aj so zariadeniami 10.000,- Sk. Chcem sa spytat, ci je garantovana dostupnost CSLINKu, ci s tym nebyvaju problemy.
Alebo sa mi pozdava aj moznost SKYLINK/CSLINK na slovenske a ceske programy a este k tomu UPC DIRECT na hudobne, dokumentarne a sportove programy.
Moja posledna otazka sa tyka HDMI. Plazma aj domace kino maju HDMI vstup/vystup. Rad by som aj signal chytany satelitom prenasal do TV pomocou HDMI. Mala by sa tym zvysit kvalita. Je to mozne ? Alebo sa signal prenesie do domaceho kina a ten ho cez HDMI prenesie do TV.
DAKUJEM za kazdu radu, rad by som sa uz konecne rozhodol. Poradte, prosim !
uživatel
Maxxes
15.09.2007, 10:58.22

RE: Aky TV signal k plazme? Ako ziskat dalsie

pokiaľ rátaš zo sumou 10 000.- tak to nebude jednoduché Ti poradiť ak chceš byť vybavený ako tak aj do budúcnosti/HDTV/.Asi by bolo jednoduchšie objednať jednu s Tebou uvedených služieb
uživatel
dempsey
15.09.2007, 12:35.37

Jenže CSlink kartu můžeš mít jenom zaregistrovanou jenom na občana ČR, což znamená riziko, viz. nedávné výměny karet jak na Slovensku tak v Čechách. Mnoha lidem zbyly oči pro pláč a o tom to je.
uživatel
poky1
15.09.2007, 12:37.15

Proto vítám prolomenou cigiTV, mám vaše 3 zbývající programy, zbytek zatím jede free. :))
uživatel
poky1
15.09.2007, 15:22.23

RE:Aky TV signal k plazme? Ako ziskat dalsie

Tak ja osobne to mám poriešené cez satelit.SK a CZ karta a
ostatné mi ide v pohode.Prepojenie LCD so sat SCART PROFIGOLD.
uživatel
k750
15.09.2007, 17:47.29

Prosim Vas, neviete mne, ako laikovi poradit, ci je mozne na satelit, kde budem mat SKYLINK/CSLINK chytit aj programy ako REALITY TV, SPEKTRUM, SPORT1, EUROSPORT, MUSICBOX, MTV, ÓČKO ???
Nechcem to do 10.000,-. To som sa iba docital, na sume mi nezalezi, ak bude ta investicii jednorazova, dlhodoba a s dobrou kvalitou signalu.

Este jedna laicka otazka, ak budem mat jedno z uvedenych DIGI-TV, SATRO, UPC DIRECT, SKYLINK/CSLINK a DVD HDD rekorder, bude mozne nahravat na neho program z TV ?
uživatel
Maxxes
21.09.2007, 15:55.52

PORADTE

Moc som sa toho od Vas nedozvedel. Nikto dalsi nema radu
uživatel
Maxxes