![]() |
|
TV FoooR konečne v Magio SatMagio Sat dnes zaradil TV FoooR na poziciu 14.Ešte by to chcelo rozšíriť HD ponuku :) R^ :))) |
Lusopka
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: TV FoooR konečne v Magio SatMagioSat si s ním celkom švihol. Aj Dajto tam dali po pár mesiacoch. No chýbajú tam české kanály. Neni tam Prima Cool, Prima Love, Fanda, Barrandov z tých dlhodobo existujúcich. Tá ponuka MagioSatu je dosť statická, stagnujúca. Málokedy čítať, že sa niečo mení, chystá alebo zaradí.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 010 |
![]() |
|
RE: TV FoooR konečne v Magio SatTie české programy sú v ponuke, len ich neuvádzajú oficiálne. Či sú tam všetky čo si vypísal to neviem. Nemám tú platformu. Vlastne s fialovými už nemám nič spoločné. Skončil som aj T-Comom. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: TV FoooR konečne v Magio SatSú tam iba ČT-čky a Nova + Nova Cinema ako "testovacie vysielanie". Takto obchádzajú obmedzenie vysielacích práv pre SR.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: TV FoooR konečne v Magio SatA ešte Prima Family riadne, nie ako test.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: TV FoooR konečne v Magio Satpre telecirkus : nezamieňaj Magio Sat s Magio TV (dsl) a s Magio TV Optik ! V Magio Sat z českých len Prima Family, TV Nova, Nova Cinema, CT1, CT2, CT24. |
Lusopka
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: TV FoooR konečne v Magio SatVlastne s fialovými už nemám nič spoločné. Skončil som aj T-Comom. telecirkusTak to je fakt bombový provider.:laughing: Ani ma neprekvapuje, že ich mizer Conax kartu nikto neponúka na zdieľanie, ani sa ju nepokúša nikto hacknuť. Rv Skutočne úplne bezpečný provider ;P |
Ingemar13
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 234 |
![]() |
|
RE: TV FoooR konečne v Magio SatMagio TV ma momentalne v ponuke 159 predvolieb (niektore su duplicitne SD verzia a HD verzia) + regionalne tv ako extra menuTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 271 |
![]() |
|
RE: TV FoooR konečne v Magio SatTen foor nieje žiadna vyhra....mohol by sa volať aj Tv skleroza ;) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
![]() |