![]() |
|
flexi 7 obednavkajak to teda je musim objednat cs mini cs film a horor film abych mel vsechny 3 nebo staci prvni dva menovane |
ganter
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: flexi 7 obednavkaStaci kdyz objednas CS film a pujdou ti vsechny tri.Myslim ze uz to tu bylo receno. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
RE: flexi 7 obednavkaMyslíš?Tak prečo sú v ponuke osobitne a nie spolu?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: flexi 7 obednavkaJa som si objednal minulý mesiac cs film a išli všetky tri.Náhodou som sa dnes v správe kariet pozrel na skupinu mojich programov a mám iba šesť bez cs filmu,ale ide mi to.Na lavej strane sú už všetky tri zvlášť. |
Ruuni
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE:flexi 7 obednávkaAni si nenapsal jestli se ti rozmrazil obraz a už servíruješ další špek! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: flexi 7 obednavkaletas,ganter se uz na to tady ptal prednedavnem.Nasprosto stejnou odpoved jako od Ruuni tam psal i jiny pisatel.Jinak ja mam za to, ze jsou kazdy zvlast jako tomu bylo u Cslinku.Asi je to trochu jinak.Jiny tam ale pise, ze jakmile si zmenil Horor film za jiny program,tak mu nesel CSfilm a CSmini.Takze pokud si objednas jeden z programu od Leose Pohla,tak ziskavas vsechny tri programy.Jakmile jeden zmenis tak Off a musis si je objednat zvlast.Bud je to nejaka akce ke spusteni Horor filmu nebo je to standardtne nabizene. |
HYPER
![]() |
|
RE: flexi 7 obednavkaNo já si předplatil na měsíc flexi s CSfilmem a ten dopolední dětský program mi teda nešlape... Horor film jsem ani nezkoušel, protože po půlnoci jsem už tuhý... :))) RvHlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: flexi 7 obednavkaTak tam maj bordel.Hosi komu to jede vse od L.P. tak budte radi. :) |
HYPER
![]() |
|
RE: flexi 7 obednavkaMě jde CS mini a CS film ve Flexi 7,ale Horor film ne. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
RE: flexi 7 obednavkaZdravím, pročítal jsem si kanály, které nabízí flexi 7 a nenalezl jsem muziku cs. Opravdu je tento kanál jen pod nabídkou CS TV? |
flanger
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
flangerU Flexi7 je napsáno "Vyberte si 7 programů z balíčku Multi HD ...".Tím je řečeno vše. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: flexi 7 obednavkaAsi týden to skutečně fungovalo tak, že stanice CS Mini, CS Film a Horor byly vedeny jako jeden program. Pak je ale v M7 asi osvítilo, že prodělají, tak to vrátili zpátky na 3 samostatné programy RvVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: flexi 7 obednavkaHYPER 28.02.2013, 19:02.51: není to tak! Jsou to tři samostatné programy a jako jeden jdou jen těm, kteří ho mají předplacený ještě z minula! Při novém předplacení už nejde dohromady ani CSfilm a CSmini! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: flexi 7 obednavkaTondach ok.Hned mi to bylo divny,ze to jde nekomu vse. :) |
HYPER
![]() |
|
![]() |