Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

CAM modul do Tv

Zdravím všechny chci se zeptat, uvažuji o koupi Tv se satelitním tunerem, mám doma na IP boxu nahraný oscam, a chtěl bych mít TV jako klienta... Na internetu jsem našel buď CAM Diablo v2.6 WI FI 802.11g 2 x čtečka... zajímalo by mě jestli to umí newcamd a jestli prochází zápisy nebo raději vzít Matrix Air Cam... Díky za rozšíření mého Infa.

Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.

Stanowi94
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

CAM modul do Tv

Zmiňovaný modul umí Cccam,Newcam,Gbox. Otázkou je, zda si s tím modulem bude rozumět sat.tuner v TV.

decmen
Registrace: 2/2008

najlepšie

je kúpiť TV+modu+kartu u jednoho predajcu a modliť sa, že vymieňanie a skúšanie modulov nebude trvať dlhšie než 14 dní kým to rozumne rozchodíš.
Doporučujem ti tiež predplatiť si na mesiac maximálny balík ktorý budeš kedy pozerať aby si predišiel prekvapeniu, že napr. základ bude chodiť bez problémov a potom si raz predplatíš HBO HD a zistíš že modul zamrzne pri každom prepnutí na tento program. (LG LW650)

Dagy2
Registrace: 11/2010

CAM modul do Tv

Osobně jsem měl 2 moduly Diablo wi-fi kvůli sdílení (1 na 2 karty, 1 na jednu kartu), na SD programech vše o.k., na HD se občas sekalo,protože wifinu mám ve vedlejší místnosti, modul byl ve Vantage, protože toho se nevzdám kvůli kvalitě obrazu R^ . Být tazatelem, tak na tv se sat.tunerem zapomenu a pořídím tv a sat.přístroj zvlášť. Na sdílení+emu je toho dnes mraky R^

decmen
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra