Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Panasonic TX-P50VT20E

Po expedičním nastavení mi po opětovném naladění přestala hrát Nova HD na 25 kanále(Kleť)a píše mi žádné video s tím,že zvuk jde...jako kdyby to najednou bylo bez MPEG-4 tuneru?

stuka
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Panasonic TX-P50VT20E

u mého panasoniku model 2009 byli dvě možnosti jak naladit DVB-T JEDNA BYLA KLASICKÁ -AUTOMAT. LADĚNÍ a to jsem měl bez HD , a pak ten druhý způsob byl , že v menu TV bylo zdali chci naladit programy HD . Po kliknutí se znovu vše smazalo a znovu naladilo včetně HD PROGRAMŮ .

standa111
Registrace: 11/2009

Mne to isté - mám v panákovi tuner rok 2008.

Karner
Registrace: 3/2010

naladěno mám ručně,ale jde jen zvuk...doposud to šlo...

stuka
Registrace: 2/2008

našel jsi v menu -- přidat HD PROGRAMY --- ?TENTO NÁZEV JSEM MĚL KDYŽ BYLA NOVÁ a byl jen v menu u DVB-T . Potom , když začali vysílat v HD DVB-T po určitý době asi po půl roce mé TV v provozu i na DVB-T tak se mi HD taky nechtelo naladit , pak jsem si všimnul řádku v menu DVB-T o HD , na to jsem kliknul celý se to nějak sformátovalo a naladilo OK a potom od té doby tam v menu tento nápis o HD už nebyl . TED UŽ ZADÁVÁM automatické laděný a vše OK . Ruční asi nepomůže budeš muset celý to projec aktalizací pokud nepomůže tak AUTOMATEM a seřadit .Dokonce panasonik říká při dabídce programů NEBO JAKÝKOLIV LADĚNÍ , udělat nejdříve aktualizaci programů a pokud to nevyjde tak automat. ladění a seřadit programy a když ani to pak tov. nastavení ( ale pozor při TOV. NAST. vrátí se ti originál nastavení tv včetně hlášky v menu DVB-T přidat HD PROGRAMY , ti se ti bez kliknutí NA TENTO ODKAZ po tov . nastavení znovu nenaladí pokud jsi dal jen autom. ladění , nebo to chceš vyhledat ručně NOVU HD tak je to jasný . ) , ale pro mne je T.N. až to poslední . Tobě to už někdy šlo ?
Třeba u satelitu jsem několikrát dal ruční laděný programů bez problémů a pak to taky najednou už nešlo , musel jsem dát bud aktualizaci - nejednodužší , už několikrát , nebo aut. ladění A ZNOVU SEŘADIT 1x od 2009. ALE V MENU DVB-S není a nebyla řádka o HD přidání nic tam je to natvrdo . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra