![]() |
|
Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900Zdravím panové , nemáte někdo zkušenosti tady s těma tv ? Už delší dobu se rozhoduju co a dneska mě vyšli tyto 2 tv . Oboje 50 palců , přibližně stejná cena. Lze obecně nějak říct která z nich je nějakým způsobem lepší nebo horší nebo nějaká zkušenost ? AT už co do obrazu nebo třeba nějaké problémy s prohlížečem webovým , problémem s wifi ? Nebo to je uplně fuk co vezmu tady z tech 2 ? Díky moc |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900Volil bych ten panasonic, ale i ta nejlevnější 50" plazma za necelých 11tis bude každopádně na věčné časy a nikdy jinak lepší než toto.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900No ale kolegové pozor, kdo se dobře dívá a porovnává, tak Panasonici jsou v obrazu v podkladu "NACHOVÝ" a to nijak neostraníš, jako např. u LG ta je v továrním nastavení v PURPUŘE, ale ta má x x x možností seřízení obrazu a dostaneš to do bíla. To u Panasa nejde, tam ten nach. je finta, že to na bílé a sněhu skoro nepoznáš. A Samsung má líbivé barvy a ve kvalitním HD vysílaní na OK seřízené panel. TV, už není v obrazu skoro rozdíl. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900Samsunga bych v životě nekoupil a tuplem velkou uhlopříčku. Tahle firma je neumí vyrobit tak, aby něco vydrželi.Velký Samsung = sebevražda. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
re::presne jak pise saxon. A servis u samsungu to je katastrofa. A psoto mam panasonic neo plazmu a spokojenost R^42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //
|
marceles
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900Řada ET60 (model 2013) je už na trhu? Co jsem se díval, tak všechny nabízející eshopy jsou jeden, různě maskovaný a protože je to 2013, tak v reálu čekej vysoké ceny. Raději se podívej na Panasonic TX-L47WT50E (2012 a o dvě třídy vyšší jak ET). |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900jeden z větších prodejců elektroniky to má vedený jako novinku a dostupnost do 3 dnu , nevim jak to je tady s reklamou tak to sem radeji psát nebudu...kdyz to teda bou mit se zeptam a cenu maj cca 29k |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
Byl jsem se s plazmami Samsung spokojený,až do chvíle Vánoc a svých narozenin. 129 cm jsem levně prodal švagrovi a koupil nový PS60E530 o úhlopříčce 153 cm.Přestal obraz, když jsem šáhl na komponent. Ráno se rozjel, přidal jsem HDMI a šlus, zvuk jde, obraz nejde. Servisní technik usoudil na dálku, že je to deska zdrojů a přivezl nové ssebou. Po hodině zápasu nebyl úspěšný a odvezl si to ssebou. Jeho pozoruhodné výroky: 1. Může to být panel. Nedá se ověřit, zda je v pořádku. 2. Jednotlivé bloky se nedají zkontrolovat, zda jsou v pořádku. Neměl žádný vylučovací způsob, jak rozeznat dobré od zlého. Můj závěr: Obchodním zákoníkem jsem krytý do 2 let. Po skončení záruky mi servisní technik řekne jakoukoliv báchorku za účelem, abych si koupil novou televizi. Možná, že on za to nemůže. Televizí je mnoho druhů. Zaměstnavatel ho neškolí. Nemá přípravky na ověření činnosti jednotlivých bloků.Firmě Samsung je ukradené, jakou pověst mají její revizní technici. Možná je to obchodní politika. Prostě a dobře: Děs!!! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900Samorost, měl sis tu záruku prodloužit, protože po 2 letech bude K.O. Rv |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
Která TV značka vydrží mech. namáhání?Na trhu je Sharp, LG a Panasonic (bývá dražší). Která velká televize v 153 cm je pevná? Díky komukoliv za odpověď, bude to zajímat snad i ostatní.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900Ono velka plocha bakelitu a co naktensia kvôli designu nemoze byt super pevna. Na druhej strane to kupujes na pozeranie alebo ohybanie ?Ale pravda je, ze to stoji za h...o. Najdi si v ktorom roku som pisal, z samsung servis je plny zaciatkom roka, ked tam koncia vianocne darceky na reklamacku. Ked ludia budu akceptovat to, ze servis po 2 rokoch je nerentabilny a treba kupit novu telku, ked mas tu smolu ze ti odide, tak si nic ine nezasluzia. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900Kolegové, co se mi v poslední době OK zamlouvá a v přístupné cenové relaci a kvalitou - cena/výkon je : 47" Philips 47PFL4007H - cena okolo 13.200,- CZK. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900CES - mam philipa este bez sat tuneru, ani som ho nechcel.Ten tuner. A zatial som spokojny. Ale pokial mozes, isiel by som do vyssej rady. Samozrejme ked staci tak staci. Otazka je pri vsetkych znackach - chcem telku, alebo nastroj na motoricke cvicenie, ako to predvadza poslednu dobu samsung..... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900Smaryja josef neblázni kupovat nějaký monitor philips místo skvělé levné plazma tv.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-L50ET60 vs Samsung UE50ES6900R^ :laughing: Mas recht......mea culpa. Teraz uz na leto nebudem kupovat, az na dalsiu zimu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |