![]() |
|
Samsung UE55ES8000vlastni tu niekto tento LED TV Samsung UE55ES8000 ? (moze byt aj mensia uhlopriecka ked uz, ale ja mam zaujem o tuto velkost konkretne) moze mi niekto nezaujato povedat ako je s tym spokojny? recenzie som cital vselijake uz... ale neni nad osobnu skusenost...mne sa to zda trosku nedokonale este to ovladanie pohybom az zbytocne by som povedal, je nejaka ina alternativa od samsungu? bol Samsung UE55D8000 (starsi typ) len ten uz zrejme nejde tak lahko zohnat a neviem ake su tam este ine rozdiely teda boli, pripadne je starsia 7.rada ale tam neviem ako to je vobec...prosim o skusenosti, rady...dakujem |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
![]() |
|
samsungahoj mám doma 7000 řadu někdo napíše omalovánka je to možný ale obraz v hd i sd si myslím skvělý ale když jsem ji kupoval tak jsem se rozmýšlel ještě nad panasonikem řada wt ne et a myslím měl jsem vzít toho panáka měl přirozenější obraz sice nemá ty různý vymoženosti ovládání hlasem pohybem ale to jsou voloviny samsung má vyšší kontrast ale měl jsem jít do panáka ale pokud chceš samsunga tak ti stačí i 7000 řada rozdíl obraz žádný je to stejný panel až možná na nějaký maličkosti ale ty stejně nevyužiješUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Kanon69...Dik za radu |
robert79
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Nazdar. Taktiež uvažujem už dlhšiu dobu o kúpe Samsungu rady 7 alebo 8 a to UE55ES 7000, UE55ES 8000. Keď som pozeral porovnania na stránke Samsungu, tak som okrem rozdielu v cene vyše 300 eury slovenských, žiadne iné nenašiel. Chcel by som ísť teda do sedmičkovej rady, ale keď čítam skúsenosti od jeho majiteľa nicka kanon 69 , tak ma trochu zaskočil svojim názorom, že Panasonic je lepší. Osobne mám už doma dlhšiu dobu dva Samsungy jeden LCD a druhý LED 5 rady a som s nimi maximálne spokojný ... |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Spokojnost je absencia porovnania s lepsim.Nehovorim o porovnavani s najvyssou dostupnou kvalitou v inej cenovej kategorii. Spokojnost je strach, ze som za svoje peniaze v danom case mohol kupit lepsie. To malokto prizna. Spokojnost moze byt pohodlnostou hladat. Spokojnost nevedie na stupne vitazov. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Tak to si zabil v lufte.Ked je niekto spokojny je to v poriadku.Horsie by bolo, keby on co to denne pozera nebol spokojny, ale jeho sused ano, lebo kupil delo podla nejakych testov...bohvie koho a kym platych.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000bystrik když maš jiné Samsungy a jsi s nimi absolutně spokojený,tak do toho klidně běž.Co tě zajímá názor nějakého kanona,vždyť ani nevíš kdo to je.Já mám D 7000 a nádheraDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
samsungmozno by vedela pomoct stranka dtest. tam mas velmi zaujimave porovnania medzi znackami, aj podla vlatnych parametrov. ja mam doma sice o par cisel mensiu radu, ale som spokojny. funkcie allshare, allshare cast a podpora vsetkych moznych formatov su obrovskou vyhodou samsungu. Do Samsungu sa ti oplati pokial vyuzivas aj ine vyrobky, ako napriklad mobil alebo notebook. t.j. jednym tuknutim si prehravas obsah z roznych zariadeni. obraz je super. chod do youtube a skus vyhladat napr. spominane allshare cast a uvidis;) |
paraman
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000robert79, Samsung proti Panasonicu není obrazem opravdu žádná sláva. Raději nebrat. Na nějaké ovládání pohybem a jiné nesmysly se vykašli. A na rádoby recenze dtestu a podobných ,,odborných´´ médií se také vykašli. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000no ja mam tiez samsung uz jeden a spokojnost tam je stale... len chcem vacsi uz, samozrejme moze byt aj panasonic v poriadku len uz vtedy sa mne osobne pacil najviac obraz na samsungoch v porovnani s ostatnymi...vyvoj ide stale napred a myslim ze tie nove TV od panasonicu nebudu zle aj designovo konecne postupili na rozdiel od sony...mna zaujima aj prehravanie flash videa ako to funguje napriklad na tom samsungu, samozrejme tam uz o obrazovej kvalite nemoze byt rec, lebo flash je flash len ide o obsah...mam na mysli napriklad stranku ...coolsport.tv na ktorej sa daju pozerat prenosy NHL samozrejme obraz neni ani SD:) ale ide o to ze sa da pozerat skoro vsetko co sa sportu tyka a nespoliehat sa na nejaku novu sport, sport1 , 2 atd...lebo samozrejme vsetko nemozu vysielat ale niekedy sa to proste hodi kuknut aj cez net aj ked samozrejme s malou obrazovou kvalitou, vzdy je lepsie vidiet ako nevidiet.. |
robert79
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Pokud chceš mít starosti s reklamacemi a servisem, pak je velký Samsung ideální volba ke koupi.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Zato ostatní značky vydrží 10 let,že.Já mám Samsungy 3,jeden rok po záruce a vše bez závad.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Samsungy se opravdu serou, je to tak. I když jsou ještě horší stroje. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Mam doma cca tyden presne tuto televizi, co zminujes. Pri prvnim zapojeni jsem byl docela zklaman, ale po nekolika dnech ladeni se mi zacal obraz libit.Je potreba si s ni ale pohrat, aby obraz nevypadal jako z mexickych telenovel. HD obraz vypada ted dost dobre, at ze satelitu, tak hlavne z BD. Co se mi na ni ale nelibi je nemoznost roztazeni obrazu a odtraneni cernych pruhu nahore a dole, pokud neni zdroj 16:9 a chvili jsem si zvykal i na zvuk z TV, pokud neni zapnuty AV receiver. S funkci Anynet+ jsem se chvilku pral, ale ted je to jiz OK a AV receiver tak muzu castecne ovladat ovladacem televize (uprava hlasitosti, zapnuti/vypnuti). Univerzalni ovladac od TV pak komunikuje i s Pioneer BD prehravacem, takze pro zakladni ovladani staci jeden ovladac. Na TV pouzivam interni satelitni tuner s CI modulem a kartou Skylink a naprosto bez problemu - naladeno mam i vice satelitu pres motor. Chvili mi trvalo, nez jsem prisel na logiku, ale ted je to OK. Prace s razenim programu pres Smarthub je take OK a jde docela rychle i bez exportu primo v TV Ovladani pohybem a hlasem mam sice zapnute, ale temer je nevyuzivam. Ovladani pohybem se obcas zapne samo. Ovladani hlasem mi take neprijde jako zadna vyhra. U 3D mne mrzi, ze je aktivni. Je teda potreba mit v mistnosti zatazeno, jinak mne rusi blikani svetla napr. z okna nebo osvetleni mistosti. Jelikoz se mi rozbil telefon s Androidem, tak jsem jeste nemel moznost vyzkouset aplikace pro tuto televizi. Prehravani souboru pres AllShare funguje v pohode. Pokud mas nejake konkretni dotazy, sem s nimi ;) |
Czecho
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
O špatné zkušenosti s velkými Samsungyprosím Saxona. Bude to užitečné pro nás i pro zaměstnance servisů, pokud čtou tyto stránky. Jde o příbuzný obor, tak by mohli také číst, aspoň jeden z nich...Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
pro robert79jestli ti to pomůže,podle mne bež do Panáka VT http://www.hdtvtest.co.uk/selector.phpCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Czecho povedz mi prosim ta ako tam funguju tie flash videa z netu , rychlost atd, lebo som pocul ze internetovy prehliadac tam je pomaly napriek dobremu a rychlemu pripojeniu k netu...sorry za tu otazku stale lebo tam urcite nemozeme hovorit o kvalite obrazovej ked sa jedna o flash videa...ale mam to teraz trosku z ruky zapojene cez HDMI (10metrov dlhy) kabel na PC,...samozrejme mam bluray, aj HD kanaly ale niekedy sa hodi aj cez net pozerat......ladinek...ani sa nepytaj co mi v tom hdtv teste vyslo :) 1.sony kdl55hx853, 2.samsung ue55es7000 a 3.samsung ue55es8000...no ale v kazdom pripade dakujem kazdemu kto tu prispel nejak samozrejme mozete aj dalej ked je zaujem... |
robert79
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Poddimenzované zdroje a nekvalitní součástky u velkých Samsungů jsou často zdrojem problémů. Zrovna tak problémové tunery. Nedávno se tu řešili problémy se spracováním TS MUXu4 na Samsungách. Jiné TV problémy neměli.Prostě Samsung bych nikdy nekupoval a od úhlopříčky 42 palců tuplem. Panasonic je z levných značek nejlepší volba. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Co je to levna znacka? Saxon to som nepochopil, ved kazda znacka ma aj drahy model. Alebo myslis take co nie su bezne u nas v predaji?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55ES8000Robert79:Spousteni aplikaci ve Smarthubu je pomalejsi nez napr. z notebooku, to je fakt. Tech par vterin navic se ale da prezit. Jinak na TV mam nainstalovan Youtube a tam je to v pohode. Pres Allshare prehravam pres WiFi i HD soubory z kamery, ktere mam ulozene na PC. Take stiha prehravat bez sekani nebo nacitani. Jedine, kde se prubezne nacita obsah je kdyz si pustim nektera 3D demo videa. To ale muze byt spise moji vcelku mizernou ADSL linkou. Nahravani z televize zatim take bez problemu - zrovna dnes v noci jsem nahraval z nemeckeho HD kanalu na 19.2E jeden dokument a pohoda. Je fakt, ze bych ale vcelku zvazoval misto 55" ES8000 nejakou 65" v podobne cenove relaci. Na velikosti totiz zalezi :-) |
Czecho
![]() |
|
Samsung UE55ES8000Dotaz pro Czecha. Mám také tuto TV, prosím, jak správně nastavit funkci Anynet+. Píšeš, že jsi s tím chvíli zápasil. najsem si jist, zda to mám správně nastavené. Chci ovládat AV Denon. Díky. |
tadek01
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
Samsung UE55ES8000tadek01:Mam Pioneer BD zapojeny do Pioneer AV a toto potom do HDMI2 (ARC) do televize. Na vsech zarizenich mam povolen HDMI Control a na AV i ARC, aby my sel do AV zvuk z TV pri pouziti interniho satelitniho tuneru. Pak jsem spustil Anynet search a nekdy to bylo OK, nekdy ne. Tak jsem vse odpojil od el. site, chvilku nechal a pak znovu pripojil. Pockal jsem az si AV osahal HDMI porty a pak zapnul BD, pote AV a nakonec TV. Spustil Anynet a TV hlasila, ze vidi jak BD, tak AV. Pri zapnuti prijimace v Anynet menu se pak zapnul AV a pres ovladac TV tak lze ovladat hlasitost AV a pres Anynet menu v TV pak i vypinat/zapinat. Na universalni ovladac, ktery je dodavan k TV jsem si pak "naladil" BD, ktery jim pak lze take ovladat. V TV se vytvoril i novy typ spojeni, ktery se jmenuje tusim HDMI-BD CEC. Pres TOOLS na ovladaci TV pak jde spustet i menu pro prehravani BD/DVD. V TV jsem pak u HD kanalu, ktere vysilaji Dolby Digital nastavil tento zv. vystup v nastavni zvuku v TV a AV mi prehrava tyto kanaly v DD, ostatni v PCM. Ovladacem televize (jak standartnim, tak univerzalnim) tak muzu ovladat hlasitost a zapinat/vypinat AV. Univerzalni pak umi uvladat i BD. Mej jsem podobne zapojen i ext. sat. receiver, ale ten jsem nyni zrusil a uz jej nepouzivam. |
Czecho
![]() |
|
PS60E530 je opraven.Samsung o úhlopříčce 153 cm je již opraven. Servisman vyměnil:1.desku zdroje, 2. základní desku, 3. celý panel obrazovky. Nahlášení závady 8.2. Závada odstraněna 6.3.Podotýkám, že televizor před opravou chvíli šel, chvíli nešel obraz. Kontrolní otázka: Co zbytečně vyměnil servisman? Po záruce bych se nedoplatil. Chválabohu, že jsou aspoň náhradní díly. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
![]() |