![]() |
|
Problémy s Homecasty S3000CRZdravím všechny ty,kteří by mi chtěli pomoci s mým problémem. V poslední době se mi množí stížnosti zákazníků kterým jsem dříve montoval nebo prodal sat. receivery Homecast S3000CR a které nyní spolupracují s kartami výměna.Dochází u nich k nepravidelnému ale opakovanému(několikrát za den)zamozajkování i úplnému zaseknutí,které lze často řešit až přepnutím na jiný program.Možnost nedostatečného signálu jsem samozřejmě vyloučil.Nedokázali mi odpovědět odborníci na Helpdesk u Skylinku ani v Allcomu kde Homecast autorizovaně servisují.Samozřejmě vím že jde o starý železo,ale málokterý jednoduchý SD rec. fungoval lépe ale hlavně nemám to srdce nutit každého dědečka ke koupi HD přijímače ke své staré CRT TV,vzláště když už jednou vydal část důchodu za kartu výměna.Jelikož nejde jen o jednotky kusů a mnoho mi jich ještě v okolí běhá,byl bych vděčen každému kdo se s podobným problémem setkal,řešil ho a vyřešil.Odhaduji že na vině může být zastaralý FW většinou verze 2.01 a 2.02 i když naopak některé S3000CR se stejnou verzí prý fungují bez problémů.Přes OTA na Astře1 už asi novější viset nebude ale na stránkách Homecast.de je ještě v.2.25. Hledám proto někoho kdo má zkušenosti s jeho aplikací a fungováním.Děkuji za odpovědi.Zd |
zdenek70
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 5 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRoni kolikrát dědečkové nebo babičky dělají stylem restart s tím přepínačem v zadu na přístroji a pokud je nutno udělat restart tak je třeba vypnout asi tak cca 30 vteřin počkat a pak zpět zapnout ale oni ne,oni vypnou a hned zapnou-takže ten přístroj nemá "čas" si to srovnat v "hlavě"-toť moje poznatky R^ |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE:Problémy S Homecasty S3000CRNo asi to bude pravda stým zamozajkovaním aseknutím obrazu.Mne toto hovorila svokra zo,že jej to robí taký mesiac musím to obzrieť ja som sa nazdal bol veľký snech že pohlo parabolov.Teraz jej to vraj dosť často robí a obraz zastane na také 2 sekundy azas sa rozbehne.. |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRAhoj všem,,, přidávám svoji kapku do mlýna... musím potvrdit že se to stává v poslední době často, ale asi to není kartou..nebo nevím, protože spousta důchodců kouká půldne na Slágr TV a tento program kartu nepotřebuje a ke "koktání" výše popisovanému dochází všeobecně na FTA i ostatních programech...problém s parabolou vyloučen - spíše si myslím jestli u těchto straších a bezproblémových strojích již neodcházejí elyty, ale zatím jsem se tomu nevěnoval detailně... |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRMám Homecasta doma na druhé televizi s kartou ICE výměna, od minulého týdne se mi občas stane, že vyskočí hláška není signál a černá obrazovka. Po přepnutí to pak zase naskočí. Na druhém satu běží vše ok. Vzhledem k tomu, že mi to udělalo i na nekódovaném programu SPORT 1 (DSF), s kartou asi problém nebude. Ale v čem to pak je? |
lukyn1
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
reeeI já jej na jedné tv lcd vlastním a opravdu tak 2 měsíce mi vypadne obraz.Píše to není signál nebo tak něco .Po přepínání jednotlivých kanalu jeden naskočí a potom to zase jde. Druhá tv s technisatem HDSX8 napojena přes stejný monoblok OK. |
jenicek
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRAno, chová se to tak že při přepnutí na jiný program zas naskočí a běží normálně.. |
Pájík
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRNutno podotknout že tyto "držáky" přijímače hráli celou dobu naprosto bez problémů až vlastně do teď...co se stalo mi není jasné, ale pokud se roztrhnul pytel tak to asi Skylinkem nebude..když i na Sport 1 to dělá.. |
Pájík
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRTyto přijímače jsou v STA z doby kdy ještě nejelo DVB-T u hafol domů a to jedou bez přestávky 24h,365 dní v roce přes modulátory.Možná závada u tady uvedených je v zdrojové části přijímačů.Sám jsem měl doma z STAčka a po opravě jel jak mladík. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRNení to tak dávno co jsem tady upozorňoval na skutečnost, že tyto jinak výborné přijímače své doby, často nepracují s ICE kartami úplně korektně. Že prej nééé, že to není pravdááá, že všechny fungují výborněééé, že maji certifikááát od Skylinkůůů...Všechny ne a není to softwarem, i ta nejnovější verze 2.25 prý blbne (tedy u těch které blbnou i se staršími verzemi), většina mých příbuzných včetně mých rodičů ho měla, byl totiž dlouho součástí jedné satelitní sady v jednom internetovém shopu. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRPoslední měsíce/roky se pančovaly alá designed in korea o106 podobně jako openboxy(opensat-Cmax) :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRano, niektoré tie pančované homecasty majú rozmerovo inu čitačku a preto ICE karta tam vypadáva |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRPrůběžně děkuji všem za zájem,odledně zdrojů budu muset některý otevřít a proměřit,byla by to jistě ta nejsnadnější závada ale pro S3000 dost netypická a proč nejednou a v takovém množství a podobné době u různě starých přijímačů a i podobné vady elitů které známe Topfieldů a Openboxů se projevovaly úplně jinak hlavně ne jen třeba 2 krát za den i když každou vadu jednou potkáme poprvé.Co se týká popisovavé vady při sledování volných programů,má někdo 100% jistotu že to opravdu zlobí taky na astře1 při vyndané kartě-tedy bez ovlivnování dekoderu.A naposled má to někdo vyzkoušeno i s poslední verzí 2.25.Děkuji Zd. |
zdenek70
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRludia tento problem hlasia aj mne. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
pozorbyli dva výrobci,u jednoho ani soft nepomůže |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
Tomik535až teď čtu,že jsi to psal,omluva :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRTak jak se pozná ta kopie a proč začali zlobit až teť.Museli by je dělat CR i CICR provedení. |
zdenek70
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRTaky mám ted několik případů které se projevují stejně. Je to tak dva týdny. :(( |
Veny
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRO.K. zkusím vyjmout kartu, zda není nějak ovlivněno.. prozatím vyzkoušeno i u Delux Music na A1 a zasekne se také.. |
Pájík
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRA není to Deluxe Music na Astře 1 v DVB-S2 náhodou? |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRBaron, DM je na Astre 19,2E i v SD verzi.HD verze pujde tezko na prijimaci v norme MPEG-2. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRvysila na TP 12148/H 27500 FEC 3/4. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRAhoj Všem...něco nového v této záležitosti?...děkuji... |
Pájík
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRU mě další 2 problémové kusy,po neděli si jeden půjčím a proklepnu ten zdroj.Jenom to ověřování výsledku kdyby nebylo tak zdlouhavý. |
zdenek70
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRTO: zdenek70, ano děkuji...výsledek mně velmi zajímá.. tyto dosud naprosto bezproblémové stroje si pokazit reputaci nezaslouží... |
Pájík
![]() |
|
RE: Problémy s Homecasty S3000CRzdravim, prosim o radu. Děda má Homecast s3000 cr a zajímalo by mě jestli bude fungovat s kartou Výměna M7 ice irdeto??? Díky za info. |
Leonardis
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 14 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |