![]() |
|
icecrypt s1500cDobrý den. Prosím o pomoc s tímto přijímačem. Jde mi o to, že nemůžu seřadit programy. Naladím si všechny programy. Otevřu si úprava soupisu kanálů,dám přesunout, přesunu si programy, zmáčknu exit. Najedu si na programovou nabídku a ty programy jsou tam stejně, jak se naladily. Někde asi mám špatně něco nastavené, nebo dělám chybu v uložení. V návodu je kulový. Může mi prosím někdo pomoci. Děkuji mnohoktát |
MaxellX2
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
re::delas asi chybu v ulozeni,u staryho sd icecrypt (koscom 5400/5050) se muselo zmacknout pro ulozeni zelene tlacitko meko by to byt napsany dole na obrazovce. Ten tvuj model nezmam42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //
|
marceles
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
RE: icecrypt s1500cV pravym okne si vybiras porovnas programy jak chces, potom v levem okne s celkovym seznamem programu najedes, kam chces ty usporadane programy dat a zmacknes zelene tlacitko. Vyjedes z tohoto menu a je hotovo. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: icecrypt s1500cJestli znáš někoho s openboxem X-8xx, mohl by tě to naučit.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: icecrypt s1500cZdravím. Pořád mi to nejde. Naladím, soupis kanálů, naházím to z leva do prava, pak si najedu do leva, kam to chci dát, zmáčknu zelené tlačítko, exit. Dám ok a je to jako dřív. Nenastavují se tam nějak ty fav. programy nebo něco.Ps: prosím nebijte mě. Tohle jsem ještě nezažil. Ten mi tak pije krev, krám jeden..... |
MaxellX2
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
![]() |