Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejde mi refresh karty

Mám Skylink kartu cryptoworks. Je riadne registrovaná, SERPO mám zaplatené, ale keď ju chcem na stránke Skylinku reautorizovať, vyhodí mi hlášku "Flash nebyl zaslán". V čom môže byť problém? Doteraz to fungovalo v pohode...

butters
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejde mi refresh karty

Inak je zaujímavé, že v zákazníckej zóne mi tu kartu riadne ukáže, ale keď si chcem overiť služby na karte na úvodnej stránke Skylink a zádam jej číslo, stránka sa tvári akoby tá karta vôbec neexistovala. :O

butters
Registrace: 2/2007

Nejde mi refresh karty

Jo Skylink, to je paráda na ..... K čemu vlastně potřebuješ tento předražený šmejd, který poskytuje jen mazanice :lookaround: Jinak, pokud jseš na nich závislák, tak kontaktuj: Satelitná televízia Skylink

*upraveny text
Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 06.03.2013, 11:15.21

mini
Registrace: 7/2009

mini a proc je to předraženej šmejd? . Co tě vede k tomu tak tvrzení? A jaké mazanice? Nebude to tím srotem co na to koukáš.

satman1
Registrace: 9/2010

for satman1

Pokud myslíš, že toto je šrot KATHREIN UFS 935sw/HD, tak asi máš pravdu. :-/ Jinak když budeš mít možnost sledovat celou nabídku (celkem za pakatel) Sky Deutschland a HD+, pak asi změníš názor :-/ Skylink je opravdu mazanice, zaadarmo dtahá R^

*upraveny text
Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 06.03.2013, 11:35.13

mini
Registrace: 7/2009

Němci jsou o tisíce dražší než m7 a nemam zájem cucet německý. Já radši česky. A když tě nebaví čeští provideri tak cuc a diskutuj na německém fóru a snama se nezahazuj. A nebo si chtěl pofrajerit. Žijí v rozvojové zemi tak koukám na rozvojové tv. A německou mám na háku pro mě předražené.

satman1
Registrace: 9/2010

Pokud někomu němčina nevadí,(a má na to) tak proč ne klass 1 R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

V zak.zone ti ju ukaze a aky balik je tam aktivny?

vador
Registrace: 6/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra