![]() |
|
Nejde mi refresh kartyMám Skylink kartu cryptoworks. Je riadne registrovaná, SERPO mám zaplatené, ale keď ju chcem na stránke Skylinku reautorizovať, vyhodí mi hlášku "Flash nebyl zaslán". V čom môže byť problém? Doteraz to fungovalo v pohode... |
butters
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Nejde mi refresh kartyInak je zaujímavé, že v zákazníckej zóne mi tu kartu riadne ukáže, ale keď si chcem overiť služby na karte na úvodnej stránke Skylink a zádam jej číslo, stránka sa tvári akoby tá karta vôbec neexistovala. :O |
butters
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
Nejde mi refresh kartyJo Skylink, to je paráda na ..... K čemu vlastně potřebuješ tento předražený šmejd, který poskytuje jen mazanice :lookaround: Jinak, pokud jseš na nich závislák, tak kontaktuj: Satelitná televízia Skylink*upraveny text Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 06.03.2013, 11:15.21
|
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 692 |
![]() |
|
RE: Nejde mi refresh kartymini a proc je to předraženej šmejd? . Co tě vede k tomu tak tvrzení? A jaké mazanice? Nebude to tím srotem co na to koukáš. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
for satman1Pokud myslíš, že toto je šrot KATHREIN UFS 935sw/HD, tak asi máš pravdu. :-/ Jinak když budeš mít možnost sledovat celou nabídku (celkem za pakatel) Sky Deutschland a HD+, pak asi změníš názor :-/ Skylink je opravdu mazanice, zaadarmo dtahá R^*upraveny text Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 06.03.2013, 11:35.13
|
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 692 |
![]() |
|
RE: Nejde mi refresh kartyNěmci jsou o tisíce dražší než m7 a nemam zájem cucet německý. Já radši česky. A když tě nebaví čeští provideri tak cuc a diskutuj na německém fóru a snama se nezahazuj. A nebo si chtěl pofrajerit. Žijí v rozvojové zemi tak koukám na rozvojové tv. A německou mám na háku pro mě předražené. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Nejde mi refresh kartyPokud někomu němčina nevadí,(a má na to) tak proč ne klass 1 R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Nejde mi refresh kartyV zak.zone ti ju ukaze a aky balik je tam aktivny? |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
![]() |