![]() |
|
Výmena prijímačauž dlhšiu dobu nesledujem vývoj na sat.trhu,preto potrebujem poradiť pre výmenu stareho prijímača za spoľahlivý nový HD,pozeral som recenzie ale zatiaľ som si nevybral,preto každá rada je dobrá.Ide mi hlavne o kvalitu obrazu a dobrý tuner aj na využitie sat.rádií do 500 Eur.Díky. |
dw2100
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 46 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Výmena prijímačaVantage čtyřmístných řad. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Výmena prijímačaVantage je určitě dobrý stroj, ale myslím, že už je za zenitem, bohužel toho moc neumí díky chybějícímu lan propojení s internetem. Za tu cenu bys mohl sehnat špičku dream 7020HD, nebo vu+ultimo, popř. vu+solo2. Pokud máš tv větší jak 50 palců - 127 cm, tak můžeš řešit obrazovou /ne/kvalitu vu+, jinak to nemá význam. A stejně je to nastavením, takže si vyber...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 164 |
![]() |
|
RE: Výmena prijímačaSamozřejmě jsem zapoměl na x-trend 9500, stojí taky za úvahu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Výmena prijímačatukan, nemáš pravdu. A pořádně si přečti požadavky zadavatele. Ty horní dva se kvalitou obrazu nemohou s Vantage měřit. A internet v satelitu zadavatel také nechtěl. X-Trend neznám. Jo, a vezmi si brýle nebo pořádný zobrazovač když ten rozdíl v obraze nevidíš. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Výmena prijímačaAle vždyt já se nehádám, ale už se musím smát nad požadavky "dobrý obraz", "dobrý tuner", kvůli tomu nemusí platit 500éček. To mu může piere hned odporučit black panther... :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Výmena prijímačaOpět s tebou nesouhlasím. Nad požadavky dw2100 se nesměj, to co požaduje je jeho věc. A Panther s obrazem opět proti Vantage a Technisatu neobstojí. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Výmena prijímačaNedaj na nich,buď ti doporučujú pridrahé a z hrozným obrazovým výstupom(lebo ešte pekný obraz nevideli,ani na fotke),alebo šunty čo nedokážu nič.Ja toi doporučujem ako uspokojiť tvoje požiadavky,tak DM-800-SE-HD-PVR klon,za cca.210 €,sám uvidíš čo je pekný obraz na SD a aký je super na HD kanáloch.Ver,mi,mám stým bohatú prax a som užívateľ,tak viem o čom to je.Ale to je na tebe.Nech sa ti darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Výmena prijímačavladaholu, tobě co jsi zde napsat se nedá zbla věřit. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Výmena prijímačapokud někdo nesleduje delší dobu SAT dění, tak pro něj linux určitě není volba. Vantage HD je sice drahý, ale už to není tak hrozné jako dříve, ale v každém případě je to držák, kvalitní a spolehlivý receiver. Pokud někomu stačí stačí korektní chod s kartami, obyčejné EMU, přehledné MENU a ovládání, spolehlivé a přehledné PVR, kvalitní obraz, není lepší volba. DO má sice mouchy, ale dá se to řešit nejen koupí univerzálu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonJa by som sa linuxu nebal aj ked je "tazatel" nema o linuxe ani paru. ak mu to predajca nastavi podla jeho poziadaviek tak mu DM800HD SE bude sluzit hodne dlho k plnej spokojnosti a bez jedineho zasahu do systemu boxu.Sam mam DM800HD klon a po obrazovej kvalite som velmi spokojny ako na SD tak i na HD kanaloch. cize taktiez sa priklanam KDM800HD SE ci uz original alebo klon, zalezi od moznosti penazi kupujuceho ale myslim ze by sa zmestil do 500€ aj keby kupoval original ;) a ak nieje kupijuci uplna lama tak myslim ze na obsluhu linuxu pride velmi rychlo po par dnoch studia na nete ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
To HiFiOKAko si sa presvedčil, že sa mne nedá veriť v tom čo píšem?Ty ma nepoznáš osobne,nemal si so mnou so činenia,tak ako si dopsel k názoru, že mi netreba v poradení veriť.Ja radím a poradil som už desiatkam nickov dobre,sú spokojný,ale skôr na konkurenčom fóre ma nájdeš,aj s poďakovaním od mnohých.To,že niekto nie je zbehlí v Linuxe,nič nerieši,naučí sa,tak ako sa naučil písať a surfovať na PC po Nete,tak zvládne aj iné a tie šunty moc nedoporučuj,ale možno si ich užívateľ,alebo nedajbože aj predajca,alebo inštalatér,nič inšie ti nič nehovorí,že.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
HiFiOK"A Panther s obrazem opět proti Vantage a Technisatu neobstojí." :))) jako ftip večera dobré,viděl jsi ho alespoň na obrázku?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
pierreJaký procesor má ten tvůj Panther? nějaký NEC...? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
RE: Výmena prijímačaMě by taky zajímalo kdo určuje ,že nejlepší obraz má mít BCM mips,proč nemůže být STI7162 lepší,Cortex9,NEC-nemám jak to porovnat,děkuji ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
lancene jen můj ale všechny mBP,už jsem to tady psal nedávno tomíkovi,sám jsem ho neviděl,ale dostal jsem info od dodavatele,prý NEC,jinak,když jsme u tohoto tématu,pro majitele MBP a to pouze,protože nikdo jiný nepochopí,když neuvidí a bude jen diskutovat o čem nemá páru,po roce jsem vyměnil soft,už tak bezkonkurenční obraz se zlepšil o min. a skromně píšu 60%,i tak celkem hnusný barandov,luxus SD,sám nechápu a prosím na toto téma nediskutujte,to bylo pouze info pro majitele MB,děkuji :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Výmena prijímačaUvažuji koupit také nový přijímač a pokud má splňovat mé požadavky a přitom nebude pro mě drahý tak mě vychází Skytec HD BlackBOX.Máte nějaké zkušenosti s tímto přijímačem?Recenzi jsem četl ale je to jen recenze.Nové Goldeny nemají PIP a Amiko Alien 2 nemají čtečky karet.Vybrat solidní přijímač s dobrou podporou a výbavou je dnes dost těžké.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 097 |
![]() |
|
RE: Výmena prijímačaOprava Amiko Alien 2 nemají CI slot pro dekódovací modulZgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 097 |
![]() |
|
Jaroustvůj vybraný neznám,ale pokud nemáš kartu,tak k nové M7 bohužel už moc prostoru nemáš |
pierrepetr
![]() |
|
pierreJá rozdíl v obrazu u různých přijímačů vidím... měl jsem dojem že jsem o NECu ve spojení s MBP někde slyšel... tak to bylo od Tebe. NEC není moc obvylý procák (alespoň z těch u nás prodávaných STB), mimochodem NEC měly třeba staré dobré Goldeny Interstar - řada Xpeed měla a stále má výstavní obrázek z RGB |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
to lanceMusím jen souhlasit, GI 780 Xpeed byl můj první digitální přijímač- neřeknu na něho jedniný špatný slovo. Bohužel,byl SD,tak šel vloni z domu,aby neležel ve skříni. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Výmena prijímačavladoholu, opakuji : přečti si pořádně co zadavatel požadoval a zamysli se nad tím. A také se zamysli co jsem ti vytýkal. Pokud jsem dobře pochopil, tak Vantage je u tebe šunt. Takže na tvoje ,,rady´´ si dám pozor inteligente. |
HiFiOK
![]() |
|
lancejá vím o čem mluvím,někteří to nechtějí slyšet MBP je obrazově luxus,nevím proč,tuto technologii neznám,ale mě zajímá výsledek a v poslední době ani tento přijímač nikomu nedoporučuji,vždy se strhne debata neználků,což si nepřeji,kdo neviděl,nechápe,škoda,takové VU s tímto obrazem okamžitě kupuji a mám vše co potřebuji,zatím bohužel MBP v dnešní době už neumí nic moc,mám ho stále na koukání a nahrávání a asi jak to vypadá ještě dlouho :((( |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Výmena prijímačaA když už jsme u požadavku "kvalitní tuner", tak Vantage ho má opravdu na úrovni (viz téma níže o SR). Měl jsem 7100 (dal jsem za něj kdysi 10tis, teď mám 6000, na testy byl u mě i 8000, 7100TS - nikdy žádný problém. Za 5 let vyměněný 1 kondík ve zdroji. Dnes Vantage seženeš fakt za hubičku. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
jinakgolden interstárů jsem rozdal asi 300ks někde od roku 2006,asi 3 ks reklamace,možná se někdo neozval,jinak super SD přijímač,sám jsem ho měl taky asi 3 roky a vím o mnohých,co ho provozují dodnes |
pierrepetr
![]() |
|
Ještě dodatekGI měl i komponent výstup,to bylo SD super |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |